Сонячна електростанція для зарядних телефонів в Греції

Будь-яка криза на планеті прагне створити нові ідеї для дешевих, доступних технологій. У Греції запропоновано кризу біженців. Для біженців і мігрантів, які застрягають тут, смартфон — до тих пір, поки його акумулятор триває, скажуть творці нової технології. Але доступ до електрики складно як в переповнених таборах, так і в кафе, наприклад, коли натовпи чекають доступу до виходу, щоб подивитися на будинок.

Ця ситуація підібрала команду студентів з Університету Едінбурга (Сотландія) для створення зарядної станції для мобільних телефонів, що працює тільки сонцем, яка підбирає в Греції.
На даний момент в таборах вже було встановлено два таких юнітів, кожен з яких здатний випускати електроенергію для роботи до 12 випусків на годину, використовуючи тільки сонячну енергію і забезпечення потужності до 240 пристроїв (що означає до 240 осіб на одиницю) щодня.
Ідея народилася минулого літа після поїздки в острів Самос (покаж серед інших островів, щоб вийти в Європу), один з засновників проекту, 20-річний Олександрос Анголопулос.

Сотні людей, які прилітають на береги острова кожен день з Туреччини, як правило, мають намір негайно розмістити свої фотографії (самості), увійти в одну з програм обміну повідомленнями або Google Maps (Google-карти) для планування маршруту в Північну Європу.
«Люди часто запитують на мій телефон, щоб викликати свою сім'ю або скористатися інтернетом», - сказав він. «Завдяки вони не могли пересуватися, бо вони чекали на одному з торгових точок. й
«Ми просто хотіли, щоб зробити позитивний внесок у місцеву громаду на основі відновлюваної енергії», - додає співзасновнику Samuel Келлерха, 21.
Перші два модулі проекту «Ельпіри» – значення «хопе» у греко-грецькій технології.

«В першу чергу було досить складно, нам довелося подолати бюрократичну червоною стрічкою, без якої немає способу в Греції», - сказав Анжелополь.
На даний момент створюються ще три модулі за допомогою коштів, що випливають через натовпи, метод отримання коштів з великої кількості людей через Інтернет. Їхні творці сподіваються на покриття десятків таборів по всій Греції.

У таборі «Кара Тепе» на острові Лесбос, а також мешканцям.

«Я сказав їм, що ви повинні були привезти щось, як це вчора, і не одне, але чотири», - говорить Ставрос Мироянніс, який проводить сімейний табір на місцевому рівні. «Я обіцяв мене три більше, і я дивлюся на них дуже багато. ?
Miroyannis сподівається на один день забезпечити сонячну енергію на всю площу, де сонячні панелі вже замінили вуличні ліхтарі.