520
Вона заповнює форму кекса з регулярною пастою. Після 10 хвилин я захочився!
Цей рецепт вразив мене своєю простотою. Звичайна паста перетворюється в вишукану страву, якщо ви наносите трохи хитрості. Не існує часу, щоб пояснити, це час, щоб приготувати найсмачніші закуски їжі, які завжди на кухні. Все буде дуже швидко!
доб.2
Муфіни з сиромІнгредієнти
Підготовка
Детальніше. манжети Ви побачите в цьому відео! Божевільний апетит...
Ви можете експериментувати, це також буде смачним. Кошик А курячі муфіни я рекомендую вам спробувати їх! Не забудьте купити друзів цей рецепт.
доб.2
Муфіни з сиромІнгредієнти
- 250г варена паста
- 2 ст.л. масла
- 2 ст.л. борошна
- 1, 5 ст.л. молока
- 2 ст.л. тертого твердого сиру
- 2 ст.л. м'якого вершкового сиру
- 1 яйце
- сіль, чорний перець
Підготовка
- Паста кип'ячена в якості звичайного, в злегка солоній воді.
- М'яко вершкове масло в каструлі, перемішати з борошном. Повільно додайте до молока, продовжуючи збивати суміш. Доведіть соус до кипіння.
- У киплячому соусі залити тертим сиром, постійно помішуючи його. Заливаємо соу з сіллю, перцем, кінець вершковим сиром.
- Змішайте макарони, біле соус і сире яйце.
- Покладіть макарони на вершкові форми, посипте зверху твердим сиром.
- Випікати манжети протягом 15 хвилин в попередньо розігрітій до 180 градусів духовки.
Детальніше. манжети Ви побачите в цьому відео! Божевільний апетит...
Ви можете експериментувати, це також буде смачним. Кошик А курячі муфіни я рекомендую вам спробувати їх! Не забудьте купити друзів цей рецепт.
Ось які бананові пілінги можна зробити на вашій шкірі: Я ніколи не бачив кращого засобу!
Вона покрила ногу з пов'язкою всю ніч. Це те, що жінка побачила цей ранок, знімаючи пов'язку.