Куртка "Citadel Parka" від Canada Goose - no moreitsia

Я довго чув про відомий канадський виробник - Канада гуса. Вони мають велику кількість імітаторів, що означає одне: високоякісні і популярні пуховики виготовляються в Канаді. При виборі найкращого зимового одягу я спробував не захопити підробку. Перше, що я помітив ціну. Пуховик може бути придбаний на 10-20 тис., і це можливо для 80.
Чому різниця ціни? Оригінальний недорогий, для його виготовлення бере тільки якісний матеріал, плюс транспортування, несподівані витрати, всілякі ризики? і так далі. Викладаємо висновок: за 15 тис. рублів, ви не купуєте оригінальний від «Канада Гус», тому не з'ясуйте, що ви встигли захопити річ відомого бренду для пені, це звичайний примірник.

Я відразу почав звертати увагу на ціну: Я не люблю здоров'я. На додаток, я хотів купити красиву і стильну річ, щоб я не соромився виходити до людей. Після перегляду великої кількості опцій я вирішив зупинитися в моделі Citadel Parka з Канади Гозо.
Покупка теплої куртки - хороша річ. Виробники часто зберігають на ізоляції, використовуючи неякісний замінник. Справжня утеплювач - спуск водоплаву, дорого, але «Канада гусака» нічого не замінює. Тому ціна пуховиків доречна. Давайте подивимося основні риси мого придбання.
Деталі та особливості пухової куртки
Citadel Parka - це легкий варіант для міського відпочинку. Легкий, помірно об'ємний. Я люблю, щоб ви не виглядали жиром і клімсом в ньому. Парк виготовлений з високоякісного водонепроникного матеріалу Arctic-Tech. 85% куртки виготовлений з поліестеру і 15% виготовляється з бавовни. Важлива особливість: лікування тканини з речовиною DWR - вона має водовідштовхувальні властивості, також не дозволяє пуховик швидко стати забрудненим. Підкладка також має захисні водовідштовхувальні властивості, виготовлені з нейлону. Мені сподобалося, тому що в такому пуховикі не можна боятися підвищеної вологості.

Як утеплювач в Citadel Parka використовується м'який пучок білого кольору. Збережемо тепло навіть в найсильніших заморозках.
Переваги канадського зимового куртка
Ця модель має безліч переваг і переваг по відношенню до інших подібних. Для початку куртка з «Канада гусака» має стильний сучасний вигляд. Відмінний плюс є вузьким вирізом моделі. Він трохи нагадує знамениту вибачення, навіть трохи попереду його в характеристиках. Ідеально підібрана і довжина - до середини стегна. Довжина захистить від пронизу вітру і сильних заморозків. Особливо сподобалося те, що є комфортний стяжки на талії: він дозволяє легко регулювати розмір і створює додатковий захист від холоду.

Українська Насадка приділяв достатню увагу дизайну витяжки. Він глибоко і може регулюватися в будь-якому зручному напрямку. Витяжка обрізається якісною натуральною койотою хутрою, її також легко видалити. Як бонус: можливість зафіксувати хутро на рівні вуха і приховати їх від застуди. Він звернув увагу на блискавки і застібки: вони виготовляються з високоякісного металу, зручно і щільно закріплюється. Головне освітлення захищене буровим баром.
Я дуже сподобалося високий комір. Він досить щільно прилягає до шиї, через м'який флісовий субстрат, він нічого не рує, і не створює дискомфорту. Я збираю більше деталей на кишенях. У Citadel Parka є 4 з них: два розташовані на грудях, два розташовані внизу. Кишеньки зручні і глибокі, легко прогрівають руки і переносять різні потреби. На лівій кишені є корпоративна патч з логотипом Канади Госу: тріфле, але виглядає стильно.
Недоліки зимової куртки
Основні недоліки були в кишені. Спочатку вражають мене, але більш детальний аналіз виявляли суттєві недоліки.
Я збираю їх детально.
  • Я ніколи не використовую їх. Вони призначені для краси, ніж для хорошого.
  • Найбільш помітний недолік: повна відсутність флісової підкладки в кишені. Не в будь-якому, навіть в тих, які призначені для теплих рук. Це величезна відмова виробника, на мій погляд.
  • Залишається одна кишеня. Незрозуміло, чому друга кишеня не думали: для проведення тріфл, документів, гаманця – вони будуть однаковими!
Якщо ви звертаєте увагу на недоліки, хочу виділити наступні: Я хотів би, що я хотів би купити більший або навпаки: менший. Справа в розмірній сітці: це було зроблено дещо незручно зрозуміти звичайні покупці.
Результати придбання
Citadel Parka з Канади Гозо - це високоякісний, теплий пуховик, який може витримати температуру до -30. Він відмінно продуманий дизайн і функціональність: вони призначені для найменших деталей. У куртку я відчуваю себе комфортно і комфортно, не заморожувати навіть в найважчих заморозках.
Ідеально підходить для ходьба по місту, що йде на роботу, і так далі. Канадський парк є стильним і компактним варіантом для повсякденного міського життя, а ціна виправдана в повному обсязі.
Не пропустіть на якість, тому що «ми не багаті достатньо, щоб купити дешеві речі. й
Відгук, написаний Євгеном Алексеєвим Любліном за запитом СпортТон

Tags

See also

New and interesting