Baby Wears Новий Barefoot Для Перший Раз - Після 30 хвилин Її Ступні Смоктати кров Повідомлення

Штучні матеріали стають більш міцними у своїй повсякденній житті. Здавалося б, це нормальний процес, оскільки природа повинна бути захищена, і якщо це можливо, необхідно замінити хутро або шкіру синтетичними аналогами.

Тим не менш, багато незгодних виробників не турбуються з навколишнім середовищем, але тільки з власними перевагами, тому вони роблять продукцію з найдешевших і найнижчих якісних матеріалів.

Мати двох, 26-річної англійської дружини Ліза Коннор, яка живе в місті Блекпул, поділилася своїми послідовниками на Facebook оповідання, з якої йдуть

В одному супермаркеті жінка купила рожеві сандалі для 2-річної дочки Skyla за £7. А сім'я переїхала з розуму, а саме на день народження маленької дівчини. Сама дівчина день народження обрала ці сандалі, оскільки вона любить їх дуже багато.

«Під час фітингу я помітив, що взуття щільно підходять з ніжкою Skyla, але консультанти запевняють мене, що це повинно бути, тому що сандалі виготовляються з спеціальної м'якої гуми, яка легко простягається», - говорить Ліза.

На її день народження дівчина ніколи не носила нове взуття, а наступного дня перетворилася в справжню нічну гаму.

«Це був страшний! Я був настойку з клумбою поза будиночком, і моя дочка гралася в саду. Я почула її крім. Коли я прийшов до моєї дочки, я заморожився страхом: її ноги були всі криті в крові! Я не міг вірити очі. Я хотів би, що мій Skyla ran a марафон в шкарпетках, але насправді вона була лише прогулянка по будинку протягом півгодини!

У супермаркеті працюють працівники, дізнаючись про проблему мало Скала, повернули гроші на придбання. Але мама не заспокоїлася, і вона вимагала заборону на продаж цих гумових сандалівузлів для дітей.

«Я вірю, що гумові дитячі сандалі повинні бути видалені з продажу. «Після того, як я зв'язався з великою кількістю батьків, які мали однакову проблему», - сказав Ліза.

Ця ініціатива підтримала тисячі людей. Невідомо, як цей сюжет закінчиться, але зрозуміло, що батьки повинні взяти найбільш відповідальний підхід до купівлі взуття для дітей.

Завантаження Завантаження
Як це? Поділитися з друзями
Завантаження Завантаження