Як показує якість чоловіка в сім'ї для догляду за іншими?

218280
1,1 км Він надає матеріальний захист сім'ї, іншими словами, заробляє гроші на підтримку сім'ї.
2,2 км Він надає емоційний захист дружини. Він дозволяє їй розповісти про все, що накопичилося в ній, і дає впевненість, що вона дорогою йому.
3. У Він повинен встановити принципи життя сім'ї правильно з точки зору законів Всесвіту.

Що таке зв’язок між соціальною діяльністю людини та його відповідальністю в сім’ї? Чоловік не повинен думати про те, що він любить більше і що він любить менше. Він тільки бере відповідальність за перше і другий. Де він отримає сили для цього? Дуже складова цього питання неправильно.

Якщо людина прагне щиро показати свою основну якість - забезпечити підтримку та по батькові інших, він буде відчувати відмінне почуття радості та ентузіазму. Якщо людина набирає, щоб дати себе іншим, у своїх якостях він стає схожим на якість Верховного джерела і тому стає однією з Його. Відчуття радості і щастя, що людина відчуває це незрівнянно. Reader, пам'ятайте, як ви відчували, коли ви зробили щось несамовито для інших? І порівняти його до почуття, що за себе стає.

Одна з головних ролей, яку ми повинні досягти в житті, полягає в розробці самовіддачності. У серці психіки є це почуття: «Я даю не боятися, що має менше, оскільки я відчуваю себе підключеним до більшого джерела, що підтримує мене». Але я повинен розповісти вам, читачеві, що так як ми виконуємо різні ролі в цьому світі, спосіб, в якому ми проявляємо нашу несамовиту. Для чоловіків це те, що було написано вище.
_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Знання чоловічої природи.
1,1 км
Уявіть, що ви живете, задовольнивши всі ваші бажання. Що б ви хочете, ви негайно відповіли на це. Звертаємо увагу на почуття, які ви маєте про це життя.
2,2 км
Уявіть, що у вас є місія, яку ви живете. Місія - це те, що ви заперечуєте своє життя. Для того, щоб досягти бажаного, ви повинні закінчити незручності, зменшити кількість ваших сенсорних потреб і часто працювати важко. Звертаємо увагу на почуття, які ви маєте про це життя.
3. У
Тепер порівнювати почуття першого способу життя і почуття другого способу життя. Що вам подобається?
Я даю вам кілька слів від чоловіків, які це вправи. Чоловічі читачі, порівняти свій досвід. Може бути щось схоже на те, що ви досвідчені:

У першому випадку я відчував дискомфорт всередині, а в другому випадку відчуття радості, енергії, свободи.
У першому випадку - втрата енергії, а в другому випадку - концентрація, концентрація і енергетичний стрибок
У першому випадку - релаксація, млявість, тьмяність, повна апатія, а в другому випадку - концентрація і чіткість розуму.
У першому випадку був якийсь боредом, у другому випадку я відчував бажання переїхати на щось, і мені сподобалося.
Першу виставу не здавалися так важливо, другий був щось дуже значним і надихнув.

Олег Гадецький.