Лимонний і кокосовий торт - десерт, який викликає справжню залежність.

Випічка лимона не схожа на десерт. Оцінюється і любиться для легкої кислинкою і тонкою ноткою цитрусу. Редакція "Сайт" Я вирішив поділитися з вами одним з наших улюблених десертів - лимонний кокосовий торт. Дуже смачний, що я хочу почати готувати зараз!

Лимонний і кокосовий торт Інгредієнти для бісквіту (для 6 скоринок)
  • 6 яйця
  • 6 ст. цукру
  • 6 ст. борошна

Для лимонного черепа
  • 1/4 ст. л. лимонного соку
  • 1/4 ст.л. води
  • 1 ст. л. лимонної шкірки
  • 2/3 ст. цукру
  • 3 яйця

Для прикраси
  • 1 ст.л. кокосових стружок
  • кремовий
  • гелатин
  • Кошик

Підготовка
  1. Для одного торта взяти 1 яйце, столову ложку цукру і столову ложку борошна. Змішайте інгредієнти для кожної скоринки і запікайте їх.
  2. Приготуйте лимонну черепицю. Для цього відварити лимонний сік змішати з шкіркою і цукром. Збийте яйця злегка і залийте гарячим лимонним соком в них тонкою стручкою. Повернути його до дрібного вогню і перемішати до кипіння. Варіть ще 5 хвилин, постійно помішуючи, до загущення, а потім залийте в чисті страви, накрийте плівкою і охолодіть.

Кожен бісквітний торт змащують черепицею і посипають кокосовими стружками. , Україна

Верхня скоринка не повинна бути пропущена курдами. Він і весь торт змащують збитими вершками, змішаними з фіксатором або желатином. Поставив курд.

Фри в духовці половину склянки кокосових стружок при температурі 180 градусів до золотистого кольору.

Посипати боки торта гойдалками, зробити викопання збитого крему і прикрасити торт лимоном.

Це один лимонний торт Дуже святково виглядає, і смакує казкову делікатність. Ви будете любити його з першого прикусу. Спробуйте зробити цей незвичайний десерт!