Салат "Капітал" з курячим рецептом Арам Мнасаканов: Я не пам'ятаю, коли я приготував що-небудь тисти!

Свята - найяскравіший час, коли ви хочете насолоджуватися життям у всіх його проявах і спробувати щось нове! Спеціально для наших улюблених читачів відомий реставратор Арам Мнасаканов підготувало бездоганний рецепт. Для того, щоб заперечувати задоволення, намагаючись такої апетитної страви неприпустимо!

Салат "Капітал" - справжня легенда вітчизняної кулінарної історії! Навіть під Олександром II з'явився Салат Олів'єВін мав все, що ми любимо, від паху до калі, і навіть з чорною ікрою.

Після революції ікра замінили картоплю. І в роки боротьби з космополітизмом настали воістину російську назву, підкреслюючи вишуканий смак їжі. Не сумніваю, що я лікую себе на свята з таким салатом!

Салат "Капітал" з копченою куркою

інгредієнти
  • 300г копчене куряче м'ясо
  • 200 г вареної картоплі
  • 100г морква
  • 50г свіжих огірків
  • 100 г марлі
  • 100г горох
  • 150г майонез
  • 3 варені яйця
  • зелень: олівець, петрушка, кріп (за смаком)

Підготовка
  1. Професійний шеф-кухар димає курячі стегна у власній камері куріння, але ви можете, як ви розумієте, будьте більш скромними. Головне, що ви копчену курку, яку можна швидко нарізати на середні кубики.
  2. Картопля трохи м'якше, ніж в денті. Краще варити його в однорідній формі, і очистити її пізніше: вона виходить набагато смачніше. Виріжте картоплю з кубиками кальмарів. До того ж з морквою, яйцями, солоними і свіжими огірками.
  3. Огірити все це з горохом і качкою в саморобному майонезі, досить легко приготувати: ретельно подрібнити гірчицю з яєчними жовтками і сіллю, поступово вводять оливкову олію, не знижуючи змішати масу з вінком, міксером або навіть виделкою.

Це найкраща варіація. курячий салатЯ спробував! Ми дякуємо майстра Арама Мнацанов за такий простий, але при цьому вишуканий рецепт.

Поповнення витрат. Меню відпочинку Не забудьте розповісти цікавий рецепт коханим!

Категории

Смотрите также

Новое и интересное