448
13 речей, щоб уникнути
Кожна жінка завжди хоче. виглядають молодими та привабливимий Однак навіть з хорошим здоров'ям це не завжди справа. Ти можеш відчувати себе буйантом за свої роки, але чому інші думають, що ви 10 років старших?
Можливо, це ваш стиль. Ми пропонуємо чистити шафу і викинути ті речі, які візуально вікй Отже, давайте витягти шафу...
Що таке старий
Навіть якщо ви молодий в серці, нехтуйте рекомендаціями дизайну. В іншому випадку можна «забудити старий» передчасно. Але я все ще хочу додати: це не так багато одягу, який вік жінка як одяг. сентильність І неуважний. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!
Чи існують будь-які хороші поради щодо ваших друзів? Про нас
Можливо, це ваш стиль. Ми пропонуємо чистити шафу і викинути ті речі, які візуально вікй Отже, давайте витягти шафу...
Що таке старий
- Неважливо, як модні ці кольори, але бордовий, малиновий, коричневий, сірий трохи старий. Також варто включати оливкові, зефірні та інші земляні відтінки.
- По-перше, найактуальніші модниці намагалися вибрати сумку і ювелірні вироби в тон взуття. На жаль, мода змінюється і ця тенденція втратила свою актуальність.
- Яскравий макіяж, незрозумілий колір волосся, яскравий одяг може не вік, але вони виглядають провокативно.
- Невагомі спідниці! Довгі спідниці додадуть пару років, міні - ви знаєте, що це може виглядати. Ідеальний варіант - спідниця середньої довжини: вона протягує ніжки і робить фігуру більш тонкою і витонченою.
- У неформальному середовищі офісний стиль недорогий. Ви будете виглядати як строга тітка!
- Покажіть мені чесно, скільки сумок у вас є? Один мішок для всіх випадків є своєрідним нудним.
- Завжди намагайтеся підкреслити талії. Дуже часто виглядають безтурботно.
- Велур, атлас, люрек і мережива не для повсякденного носіння.
- Уникайте великої кількості ювелірних виробів, страз і намистин.
- Недбалий макіяж освіжає ваш образ, але тон косметичних засобів на обличчі не тільки не приховує свого віку, але і додасть пару років.
- Взуття з тривалим гострим нісом ... Це час!
- Найсучасніші питання: чорний одяг! З одного боку будується фігура, з іншого - чорного віку. У будь-якому випадку можна освіжити образ легким шарфом або шарфом.
- В цілому темні кольори додають вік, і світло, навпаки, навіть трохи молодше.
Навіть якщо ви молодий в серці, нехтуйте рекомендаціями дизайну. В іншому випадку можна «забудити старий» передчасно. Але я все ще хочу додати: це не так багато одягу, який вік жінка як одяг. сентильність І неуважний. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!
Чи існують будь-які хороші поради щодо ваших друзів? Про нас
15 кращих способів прикрасити новорічний стіл: все краще для вас!
20 незамінних ідей для вечірнього манікюру для новорічних свят.