Салат з мавпи - це блюдо, без якого я не можу уявити зустрічі 2016!

Здрастуйте ще кілька днів, щоб відсвяткувати Новий рік! У Східному календарі трохи пізніше, але пожежа Я шукаю перший з січня...

Яка новорічна ніч без шампанського, Тангенів і олів'я салат? Вони, ймовірно, будуть на кожному святковому столі. Але ми пропонуємо вам ще одну цікавішу ідею: варити. салатЯким буде основна прикраса вашого бенкету. Навіть Господь прийдешніх років оцінить його!

Салат мавпи

інгредієнти
  • 2 курячі груди
  • 3 яйця
  • 1 цибулина
  • 100г сир
  • 350г шампіньйон
  • 100 г очищених горіхів
  • 200 г чорносливу
  • 1 ст.л. рослинної олії
  • оливкова
  • сіль, перець, майонез за смаком

Підготовка
  1. Перш за все, необхідно варити курячі груди і яйця.
  2. Подрібнити цибулю і гриби. Рост в рослинній олії спочатку цибулю, потім додати гриби. Прогулянка по 10 хвилин.
  3. Замочити чорнослив у кип'ятій воді близько 10 хвилин, обсмажити горіхи трохи, і засолити сир на великому тертці.
  4. Вже варені яйця і м'ясо злегка охолоджують і дрібно нарізають.
  5. Змішайте всі інгредієнти і додайте майонез. І не забудьте посолити і поперчити!
  6. Подрібніть горіхи в блендері і відріжте чорнослив дрібно.
  7. Поставте салат на блюдо. З ложкою формує голова мавпи.
  8. Тепер посипаємо салат з рубаними горіхами.
  9. Найкраща частина - прикраса салату! Волосся, вуха і мила посмішка мавпи отримують з чорносливу. Очі, ніс - білки і маслини. У вухах можна прикрасити шматочками сиру. Навіть їсть це патологічне!

Не варто використовувати всі ці інгредієнти точно - ви можете замінити певні продукти з іншими. Ви обов'язково отримаєте незаймана новорічна ніч!

Тепер ваші друзі не повинні турбуватися. Що приготувати на Новий рікй Ви не будете ділитися цим рецептом з ними, не ви?