Домашній млинець, який став моїм підписним блюдом. Що означає хороший рецепт!

Сирний тістечок ніколи не привертав мене, але один раз прийшов в цей рецепт. Вперше, млинці Дуже смачний! Моя кулінарна успішність помітила всім господиням і попросила готувати більше.

Особливістю цієї страви є йогурт з чашок. Дякую кефіру, торт ніжний і пишний! Крім того, пластикові стаканчики зручно використовувати в якості вимірювальних стаканчиків, щоб точно дотримуватися пропорції рецепта. Просто подумайте про цей десерт підніме настрій.
р.

Домашнього приготування сирні інгредієнти
  • 300 г вершкового сиру (можна сир середньої жирності)
  • 4 склянки йогурту (об'єм 125 г)
  • 5 яєць
  • 200 мл вершки 35% жиру
  • 1 ч.л. розпушувача
  • 2 склянки йогуртового цукру
  • 2 склянки йогуртового борошна

Підготовка
  1. Змішайте сир (будь-який вершковий сир або сир середнього жиру, ретельно подрібніть в блендері), вершки, йогурт і цукор в середній чаші.

Відокремити білки з жовтків. Додайте жовтки до сирної суміші, акуратно перемішайте. р.

Удар яєчний білок в піну.

Покласти борошно і розпушувач в сиру, ретельно перемішуючи її. Якщо у вас є можливість і бажання, краще просіяти борошно перед варінням. 571850 р.

Змастіть форму для випічки, залийте тісто в неї. Ви можете використовувати метод «Французька сорочка». Помістіть в духовці з підігрівом до 180 градусів, запікайте його близько 40-50 хвилин.

Коли сирець готовий, ви відразу відчуєте цей божественний аромат. Перевірити готовність випікання виделкою або зубочисткою: коли ви берете з тіста, її слід висихати.

Я подається сирий торт з абрикосовим варенням. Як смачно це було...

Коли останній шматок його залишався на пластині. млинціМи ділимося з цілою родиною! Зробіть своїх близьких щасливими, ви не пошкодуєте.