Якщо ви купуєте корицю в пакетах, вам потрібно знати це!

Я не можу уявити свою кухню без кориці: Я довгий вентилятор цієї ароматної спеції. Чай, кава, кефір з корицею, випічками, фруктовими салатами і навіть гарячими соусами для м'яса - використовую його весь час!

Для того, щоб кориці принести максимальну користь організму і поліпшити смак страв, необхідно дотримуватися декількох умов. Використовуйте свіжі спеції для кулінарних шедеврів: чим довше він зберіг, тим менш корисні речовини спостерігаються в його складі.

Також є можливість придбати. Кориця І зробіть порошок від них самостійно блендером або кавовим подрібнювачем. Справа в тому, що кориця надходить в різні види! Ви ніколи не знаєте, що ви купуєте, вибираючи корицю в сумці.

Циелон кориці легкий, має дуже яскравий, солодкий аромат горіння і смак. Індонезійська корицяНерідко згадується як «фейка», це занурення, темно-червоний відтінок і не має сильного аромату. При покупці корицею палички слід звернути увагу на це: Цейлон кориці набагато корисніше.

Ви можете перевірити автентичність кориці, зануривши на щіпку спецій трохи йоду. Цейлон кориці буде трохи кольоровий, в той час як Індонезійська кориця вийде яскраво-синій: він містить багато крохмаль.

Властивості кориці
  1. Щітка кориці містить щоденну норму марганцю, заліза та кальцію. Ці корисні речовини відмінно поглинаються організмом.
  2. Синнамон є природним антикоагулянтом, запобігає утворенню тромбів крові в крові і покращує кровообіг. Покажіть будь-кому, хто має схильність до варикозу.

Антибактеріальні властивості кориці допомагають впоратися з різними інфекціями, речовинами, які складають її вбити патогенних бактерій і грибів. Cinnamon є потужним антиоксидантом, який може, з регулярним використанням, запобігає серцево-судинним захворюванням, цукровим діабетом і раком. Кориця знижує цукор крові і холестерин, піклуючись про здоров'я судин головного мозку і внутрішніх органів. Cinnamon прискорює обмін речовин і є ефективним засобом для схуднення. Досить пити теплою водою з щіпкою кориці на порожньому шлунку, а всі процеси в організмі пройдуть швидше під впливом природного стимулюючого!

Шматочки яблук з меленими горіхами і мелена кориця Я рекомендую всім! Заміна звичайного сендвіча з такою здоровою їжею, ви будете робити величезну послугу до вашого тіла.

Також корисно іноді пити чай з молоком і корицею або Кориця Ці напої не тільки нормалізують стан всіх органів, підвищують імунітет і заспокоюють нервову систему!

Подбайте про своє здоров’я!