Присоединяйтесь к нам в социальных сетях!

Следите за обновлениями и получайте порцию позитива каждый день:

Facebook Telegram Pinterest ВКонтакте

Саме тому не потрібно давати молочні зубні казки. Дивовижне відкриття!

Коли діти Дитячі зуби випадаютьБагато батьків виконують особливий обряд. Щоб зробити дитину щасливим, зуб змінюється на монету і відправлений на зубну фею - адже всі діти люблять такі розваги.

Знаючи про останні наукові дослідження на цій темі, я більше не поспішає позбутися від зубів малюка, які тільки випадають у дітей. Виявляється, що це цінний генетичний матеріал, який допоможе впоратися з різними серйозними захворюваннями!
Габаритний зображення

Вся справа в тому, що молочні зуби містяться в собі. стовбурові клітини! Ці клітини можуть регенерувати нейрони, кістки та хрящі, а також деякі клітини м'язів серця. Сучасна наука дозволяє використовувати ці клітини для відновлення органів при захворюваннях.

Останні наукові відкриття свідчать про те, що можна вилікувати лейкозію, множинну мієлому і хвороби Ходгкіна за допомогою стовбурових клітин дитини. Попередньо ці захворювання лікувалися тільки при пересадці кісткового мозку або інших тканин!

Щоб зберегти стовбурові клітини, потрібно заморожити зуба протягом 48 годин випадають. У Сполучених Штатах та багатьох інших країнах пуповинної крові та стовбурових клітинних банків поширені, в яких генетичний матеріал може бути відкладений для зберігання на народження дитини. Якщо дитина хвора, він буде безпечним – нові технології подбають про своє здоров’я.

Але якщо немає грошей і можливості використовувати такий банк, вам просто потрібно застигти зуб і зберігати його! Хто знає, що це може врятувати життя дитини в майбутньому.

Дайте цю важливу інформацію всім, якщо вона вразила вас стільки, скільки я зробив.