Саме тому не потрібно давати молочні зубні казки. Дивовижне відкриття!

Коли діти Дитячі зуби випадаютьБагато батьків виконують особливий обряд. Щоб зробити дитину щасливим, зуб змінюється на монету і відправлений на зубну фею - адже всі діти люблять такі розваги.

Знаючи про останні наукові дослідження на цій темі, я більше не поспішає позбутися від зубів малюка, які тільки випадають у дітей. Виявляється, що це цінний генетичний матеріал, який допоможе впоратися з різними серйозними захворюваннями!
Габаритний зображення

Вся справа в тому, що молочні зуби містяться в собі. стовбурові клітини! Ці клітини можуть регенерувати нейрони, кістки та хрящі, а також деякі клітини м'язів серця. Сучасна наука дозволяє використовувати ці клітини для відновлення органів при захворюваннях.

Останні наукові відкриття свідчать про те, що можна вилікувати лейкозію, множинну мієлому і хвороби Ходгкіна за допомогою стовбурових клітин дитини. Попередньо ці захворювання лікувалися тільки при пересадці кісткового мозку або інших тканин!

Щоб зберегти стовбурові клітини, потрібно заморожити зуба протягом 48 годин випадають. У Сполучених Штатах та багатьох інших країнах пуповинної крові та стовбурових клітинних банків поширені, в яких генетичний матеріал може бути відкладений для зберігання на народження дитини. Якщо дитина хвора, він буде безпечним – нові технології подбають про своє здоров’я.

Але якщо немає грошей і можливості використовувати такий банк, вам просто потрібно застигти зуб і зберігати його! Хто знає, що це може врятувати життя дитини в майбутньому.

Дайте цю важливу інформацію всім, якщо вона вразила вас стільки, скільки я зробив.