Одна тонка коса повністю змінила зачіску! Коли ви бачите його, ви хочете повторити його.

Я люблю жінок, які знають свою гідність. Ці представники прекрасного сексу виглядають вишукано навіть на самому звичайному добу, радують інших! Неприємний жіночий образ – щира посмішка, відкрита особа і ретельно прокладена волосся.

Щоб зробити такий оригінальний свінгериВам буде потрібно близько 20 хвилин часу, волосся середньої довжини, 2 шпильки і гребінець, які зручно зробити гладку частину. Я був радий бачити результат!

Відокремити пасма волосся в центрі голови двома гладкими перегородками. Потім плетемо тонку косу. На рівні чола розділіть його на дві частини, закріпіть тонкі пасма шпильками і виплетіть 2 тонкі косички з боків.

Цей відео показує, як роял виготовлений. панчохи! Така укладка перетворить будь-яке обличчя, додасть шарм і яскравість до сірої рутини. Я хочу спробувати!

З дитинства я люблю порослі – це деталь дуже прикрашає волосся, я думаю. У цій версії коси підійдуть навіть старші жінки: впевнено, що ця зачіска прекрасно приховує вік і чарівність!

Подаруйте друзям ідею яскравого весняного та літнього вигляду, поділяючи цей відео з ними! Оригінальні рішення зроблять вас трендом.