387
Для приготування цього печива потрібно 1 чаша, 2 інгредієнти і всього 15 хвилин. Це смачно!
Я люблю пити чай з печивом! Але для того, щоб фігура залишалася в допустимих обсягах, вам часто доведеться обмежити себе.
Недавній друг поділився чудовим кішкаНа основі тільки 2 компонентів: вівсяна і бананова. Чудове рішення для солодкого зуба, перегляд їх ваги!
Немає цукру, вершкове масло, борошно, яйця – так не зайвих калорій! До речі, цей cookie підходить для тих, хто дотримується швидкості.
Дієтичні вівсяні печиво Склад
Підготовка
І ось відео інструкції, після чого навіть дитина підготує такий раціонний cookie!
Як чудово подрібнити смачні печиво в південний, більше не боїться отримати вагу. Його смак може бути різноманітним, додаючи горіхи, заморожені ягоди або шоколадні чіпси. Я зазвичай готую кілька порцій одночасно.
вся в соку І тримати його в скляному контейнері: здоровий закусок завжди під рукою.
Чи подобається вам рецепт? Поділитися з друзями
Недавній друг поділився чудовим кішкаНа основі тільки 2 компонентів: вівсяна і бананова. Чудове рішення для солодкого зуба, перегляд їх ваги!
Немає цукру, вершкове масло, борошно, яйця – так не зайвих калорій! До речі, цей cookie підходить для тих, хто дотримується швидкості.
Дієтичні вівсяні печиво Склад
- 1 банан
- 75г вівсяний
- красиві
Підготовка
- Помаранений і нарізаний банан поміщається в глибоку чашу.
- Додати його. злаки А сушені фрукти. Стирайте інгредієнти так, щоб вийшла однорідна клейова маса. Руки будуть комфортнішими!
- Формуйте дрібні плоскі пряники і викладіть на фольго-криту і оливлену овочеву зачіску.
- Відправте печиво в духовку. Випікайте 15 хвилин при 180 °C до світло-золотого кольору.
І ось відео інструкції, після чого навіть дитина підготує такий раціонний cookie!
Як чудово подрібнити смачні печиво в південний, більше не боїться отримати вагу. Його смак може бути різноманітним, додаючи горіхи, заморожені ягоди або шоколадні чіпси. Я зазвичай готую кілька порцій одночасно.
вся в соку І тримати його в скляному контейнері: здоровий закусок завжди під рукою.
Чи подобається вам рецепт? Поділитися з друзями
Wi-Fi: Зареєструватися Я знаю це, я завжди відключаю мій маршрутизатор вночі!
Вона рубати її обличчя з алое вера лист... Що відбулося в 15 хвилин буде здивувати всіх!