1636
Сім'я ґрунтується на любові.
Сім'я ґрунтується на любові. Любов пов'язаний з баченням краси в іншій людині. Без цієї краси, реальної або уявленої, любов неможливий. Людина втрачає як реальні, так і помилкові ідеали, втратиє дуже довго для цих ідеалів, які навіть найвибагливіших людей відчували у колишні часи. Людина розкриває в інших неприпустимість і духовність. Сім'я означає взаємну лояльність. Зараз процвітання замінюється по допустимості, і без лояльності і відданості подружжя стають тільки супутниками або партнерами.
Коли один аннойс інший, він залишає його як після вечері, або один приводить інший з собаки. Масові медіа, телепрограми призводять людей до деяких поширених сірих візерунків. Людина не має нічого говорити про людину: все, що він потребує або зацікавлений, він може отримати від комп'ютера або Інтернету.
Людина занурить, вона здавалося б, з людьми, близьких до нього.
Шлюб – прагнення до взаємовигідного духовного спілкування. Одне з подружжя здається заповнювати інші. Любитель – це емоційне тепло, яке прогріває душі людей, і людина перетворюється в психічний образ. Що таке сім'я? Найчастіше сидить на телевізорі, тобто живе в другі, надреальному, віртуальному світі, живе життя інших людей. Немає часу, ні міцності для одного.
Тільки віра і духовне життя можуть перелягати, відродити людську душу, вдихати любов в неї. Коли людина усвідомлює, що він потребує людської теплоти, яку не можна замінити будь-яким комфортом і не машиною, то він буде виглядати в іншому не для партнера, але для друга життя, тоді сім'я стане для всіх своїх членів джерелом радості, школи любові і горіння вогнища в цьому холодному світі.
З книги "Ця мира є великим". Питання та відповіді про сімейне життя
Архімандрит Raphael Karelin
32 Поради від Непалуських Sages
Добрий вираз обличчя для всіх. Світ любить тих, хто посміхається на ньому.