344
Смачна кукурудза, додаючи 2 секретні інгредієнти до сковороди!
Я люблю його. варене кукурудза! Я завжди думав, що слід варити в солоній воді і довше, щоб зерна стали м'якими. Я був далеко від правди!
Щоб насолодитися соковитою, ніжною, солодкою і незвичайно корисною кукурудзою, досить додати 2 простих інгредієнтів в каструлю при варінні. Результат перевершує всі очікування: краще я коли-небудь спробував!
Як варити кукурудзу Для приготування їжі виберіть груди-коб сорти цукру кукурудзи.
інгредієнти
Підготовка
Очікуйте рідину, щоб відварити ще 10 хвилин.
Вам більше не потрібно варити кукурудзу на години! З цієї хитрості вона багата. кремовий І аромат залишається ніжним і м'яким.
Подавати варені коржі, злегка посипати сіллю, любителі незвичайних смакових поєднань можна додатково залити лимонним соком. Не забудьте купити друзів!
Щоб насолодитися соковитою, ніжною, солодкою і незвичайно корисною кукурудзою, досить додати 2 простих інгредієнтів в каструлю при варінні. Результат перевершує всі очікування: краще я коли-небудь спробував!
Як варити кукурудзу Для приготування їжі виберіть груди-коб сорти цукру кукурудзи.
інгредієнти
- 5 Кукурудза Cobs
- вода
- 1 ст.л. молока
- 50г вершкове масло
Підготовка
- Наріжте кобами навпіл, покладіть їх в горщик. Залийте достатню кількість води, щоб повністю покрити кукурудзу, і покладіть її на вогонь.
- Коли вода в каструлі заливаємо молоко і додаємо вершкове масло.
Очікуйте рідину, щоб відварити ще 10 хвилин.
Вам більше не потрібно варити кукурудзу на години! З цієї хитрості вона багата. кремовий І аромат залишається ніжним і м'яким.
Подавати варені коржі, злегка посипати сіллю, любителі незвичайних смакових поєднань можна додатково залити лимонним соком. Не забудьте купити друзів!
9 супер світлих зачіски, які навіть ледачу жінка може впоратися з!
Ось чому я не кинувся в полуниці хвости! Я знайшов від нещасного випадку і був дуже задоволений...