9 Найпривабливіша Зірка Пара Хто Любов Кожен Друг

Людина повинна вибрати його навколишнє середовище і любов, щоб говорити, його костюм. Як сказав Льва Толстого, всі щасливі сім'ї є такими. Але це не завжди справа.

Корд і МатільдаВін бульді, вона принцеса. Він скандальний і гострий, вона таємнича і цілеспрямована. Але як смарт, яскраві, самодостатні. Заради лідера Ленінграда Матільда відмовилася від наукової діяльності ( каже, заважають сімейному житті), які в свою чергу почали випити менше і висять в барах. І все ж, хоча Сергій Шнуров вже два шлюби на час зустрічі з Матільдою, печінкова брюнетка стала першою, з якою він не тільки пішов до реєстру, але й одружився в церкві! Перша зустріч з майбутнім дружиною Шнур описав журналі Elle: «Я прийшов, я був скажений.» Він сказав: "Ух! Що таке ім'я? Вона сказала, "Matilda." Я сказав, "Фаго тебе."

Дерев'яний аллен і нд Yi Preven80-річний режисер, завжди відомий своєю жорстокою любовною справою, одружений своїм 45-річним кроком. Він був повстанцем з Сонце-й, що викликало розрив директора і його екс-дружина Моя Фarrow. Актор, який ухвалив Сон-ий у попередньому шлюбі, навіть звинуватив Woody of baby molestation! Але все, очевидно, сталося з взаємозгодою: в 1997 році Аллен і Довен одружився, а з тих пір вони мешкали в душі. Вони приймали двох дітей.

Наталя Королєва та Сергій Глушко (Тарзан)Коли вони почали романти (і все почалося з ночівлею, проведеного разом), шанувальники Королеви вирішили, що союз не прослужить довго. Але ми втратили! Поразок екс-смугувача і співачки вже майже 15 років і ділігентно відзначають день зустрічі щороку. Глушко переконаний, що після зустрічі з ним співак став більш освіченим: може, наприклад, танець на барному контролі. Королева сказала в інтерв'ю: Ми об'єднали долю, і ми розуміли, що. Я вагітна.

Мари-Кате Ольсен і Олів'є СаркозинУ 90-х роках Мері-Кате та її братська сестра Ашлі були ідолами підлітків по всьому світу. Алас, за роки, чарівні блондинки втратили свою привабливість, практично припинили посміхання і зникли з радіолокатора. Але вже кілька років тому Мері-Кате знову став в'язаним героям: раптом вона почала знайомства Олів'є Саркози, брата екс-президента Франції, який, незважаючи на найбільшу вікову різницю (17 років), у появі, відверто, вписується батько. Роман мільйонер і актриса очікувано швидкий розрив – але любов був сильнішим. Пара нещодавно одружився.

213782

Hugh Джекман і Дебора-ЛеАктор, який зіграв Уолверин, зустрів Дебора-Ле в юності: він був 28 і він був 41. Незважаючи на різницю віку, Джекман і Фурнес знають, що вони були призначені для одного. Але шанувальники актора ще не можуть вірити в свої ніжні почуття! Мережею повною мірою є суворі заяви про Фурнес і богип про нібито нетрадиційну спрямованість чоловіка. Думки та спекуляції інших не здаються на всіх.

«Не сховати, вікова відмінність. Тим не менш, Hugh завжди був набагато більш зрілий, ніж я, тому ми балансуємо один з одним. Ну, звичайно, у мене є більш життєвий досвід... і зайва вага, говорить Deborah-Lee Furness.

Р

Микита Джигурда і Марина АнісінаЗірка фільму «Любов в Росії» давно перетворилася в одну з головних фракцій країни. Це характер: одяг на повітрі, розміщує відео дружини, що народжує народження і зазвичай веде досить дивний спосіб життя. Що таке видатний фігурний скейтр Марина Анісіна, що веде поруч з ним? Олександр Васильєв колись сказав, що після спілкування з парою він реалізував «з якою чарівністю він дивився на дружину і з якою ніжністю вона захопила його». У минулому Джигурда загрожувала довгий час, однак, розлучення дружини (імовірно через її зраду), але тоді він сказав Комсомолській правді з усіма його характерними бродінням: Я не можу жити без своєї коханої! Тексти пісень, а це означає: Я хокінг без неї!

Лоліта і Дмитро ІвановОстаннім часом в шоу завжди виступили романи цього ексцентричного співака - пам'ятають не менше відносин з продюсером Олександром Цекало, зовнішнім «розшуковим» з яким вона перетворилася на шоу. Зараз Лоліта вже п'ятий раз, чоловік співачки, сквош-програвач Дмитро Іванов, молодше 12 років. Лоліта, як і раніше, різко на мові і шокує у виборі нарядів - що, здається, Дмитро дійсно любить. В інтерв'ю HELLO! Лоліта нещодавно розкрила: "Я шукаю його і думаю, що я живу без Дімки перед?"

Настася Самбурська і Олександр Іванов

Деякі захоплюють 28-річну зірку «Універсу», яка ввічливає близнюки Волочкової і не пропускає на різкість, інші не розуміють її: вони породжують її з поперекового почуттям гумору і навіть маскулінності. Але одна хвиля з акторкою зловила 21-річний співак Олександр Іванов, який представляв Білорусь на «Євробачення-2016», але не вдалося досягнути фіналу. До речі, вперше про нових шанувальників Самбурської дізналися безпосередньо з її Instagram: «Мет в Інтернеті». Я, він молодший мене. Ви знаєте, що я люблю молодших людей. й

Завантаження Завантаження

Як це? Поділитися з друзями

Завантаження Завантаження

Категории

Смотрите также

Новое и интересное