698
Якщо діти та дорослі змінилися місця
Як добре це буде, якщо все в світі було навпаки. Наприклад, діти повинні бути головними у всіх питаннях і дорослим повинні обманювати їх у всьому світі. В цілому, Дорослим були як діти, так і дорослі.й Це буде дуже цікавим.
Перш за все, я уявляю, як мій мама буде “як” таку історію, яку я ходию і замовив її, як я хочу, і мій дад, я думаю, що це не так, але нічого не сказати про мій бабуся, вона, ймовірно, буде торкнутися весь день довго. Неважко сказати, я покажу їх фунт, я пам'ятаю все!
Наприклад, мій мама буде сидіти на обід і я б сказав:
Чому ви хочете їсти без хліба? Більше новин Подивіться на себе в дзеркалі, які вам подобається? Як Косчи! Вже зараз вони розповідають вам! І вона їсть з головою вниз, і я просто кажу, послухайте! Не тримайте це щік! Як ви думаєте знову? Ви вирішуєте проблеми світу? Привіт! І не скеля на стільці!
А потім Дад прийшов після роботи, і до того, як він навіть мав час роздягатися, і я вже збов:
"Чому він тут!" Ви завжди повинні чекати! Вимити руки зараз! Ну, моя доброта, нічого не змащувати. Після того, як ви, рушник страшно дивитися. Кисть три і не залишає мила. Давайте мені бачити ваші нігті! Це жах, не нігті. Це просто закони! Де ножиці? Не рухайтесь! Я не ріжу з будь-яким м'ясом, але дуже акуратно зрізати. Не лякайте ніс, ви не дівчина. Ось ми йдемо. Приходьте до столу, сідайте вниз. й
Він сидить і тихо скажеш його матері,
"Як ви робите? ?
І вона скаже тихо,
"Привіт, дякую!"
І я б сказав:
«Толкери на столі!» Коли я їсть, я глухий і ганчу! Пам'ятайте, що для життя. Золоте правило! Дад, поставив газету зараз, ви мій покарання!
І сидять, як шовк на мене.І коли мій бабуся прийшов, я б хінт, поплести руки і сказати,
"Татусь!" Мама! Шукайте свій бабуся! Що подивитися! Відкриваємо, капелюх на спині голови! Черепашки червоні, вся шия волога! Знайте, нічого не скажеш. Я знову граю хокею! Що таке брудна паличка? Чому ви перевели її в будинок? Це клуб! Отримайтеся з очей прямо зараз, в задні двері!
Прогулянка по кімнаті і розповість всі три з них:
Після обіду всі сидять, і я піду до кіно!
Звісно, вони збивалися і збивалися прямо.:
"І ти і я!" Тексти пісень, а це означає: І ми хочемо піти в кіно занадто!
І я б.
"Нехай нічого! Вчора я пішов на день народження, неділя я взяв вас на цирк! Так! Я насолоджуюся весело щодня. Проживання Дайте вам тридцять клопок для морозива, і це!
І сказав бабуся,
"Зробити мене принаймні! Безсумнівно. Кожна дитина може принести дорослого з ними безкоштовно.?
Але я б сказав,
«І ця картина заборонена людям після сімдесятих років. Проживання
І я йду їх, свідомо торкнувшись з моїми каблуками, так як якщо я не помітив, що очі були вже вологими, і я б плаття і спина перед дзеркалом протягом тривалого часу і співу, і вони будуть страждати навіть гірше, і я відкрию двері до сходів і скажеш...
Але я не маю часу думати про те, що я б сказав, бо в той час мій мама, який був реальний, живий, прийшов і сказав:
- Ви все ще сидячи. Вже зараз див. те, що ви шукаєте? Як Косчи!
http://www.eastnews.ru/pictures/result?phrase=EN_01067449_5440&news-pic=1&pic-catIdget_pic=1&archive=en-arch&pic-agencyId Rainsearch-way=keywords