360
Портіон відмінного Одеського гумору
Багато людей мають гарне почуття гумору, але найоригінальніші жарти можна почути тільки з ресурсних одесиць.
Веб-сайт Я знайшов деякі дивовижні речі від людей, які не кладуть пальця у роті.
- - Монечка, дарлінг, ви пам'ятаєте, коли ви вирішили маррі мене?
- Звісно я до. Коли я дізнався, що ви продали букет, я знаю відразу: вам потрібна жінка! - - Соломон Маркович, що таке зрілий вік?
до Це період між закінченням ілюзій молоді та початком галуцинації старого віку. - Абрам, чому не ви купуєте автомобіль?
- Чому? Коли я відчуваю себе добре, поліція мене, і коли я відчуваю себе поганим, швидкої допомоги. - Роса Марковна в передній частині входу в супермаркет і тихо збивається, «Лорд, допомогти мені купити тільки те, що ви приїхали». . . ?
- Баня, я гадаю вам, що в п'ять років ми будемо жити краще, ніж в Європі!
до Що буде з ними? - - Так, Сара, ваш раціон: один яблуко, один яйце і сир.
- Гаразд, лікар, це до або після їжі? - - Сара, ви і я одружений перший день, і ми вже боремося.
- Я чекаю на цей день протягом двох років! - «Зберігаючи його безпечною», Мойша думала, що він виніс з чорнилом у своєму ручці при реєстрації на реєстрі.
- Сарочка, ви думаєте, що я є фольгою?
- Я не доторкнувся вашого фольгу! - - Мати, я не щасливий бачити вас, я просто не встигнути пропустити вас.
- - Моя Лукія завжди зніжка: «Я нічого не зносу, шахта не має нічого носити!»
- Ох, Фіма, будь ласка! Подаруйте їй скотч картоплі і дайте їй її! - Самуїл Маркович, ви сильні, ви можете це зробити!
Яков, я розумний: Я не буду брати його! - Одеса, Ринок:
- Мадам, скільки ваша курка?
- 40 грн.
- Так я не подумав себе? - У вас є будь-яка наука?
до Ви хочете копати?
- доПокажіть мені, що я маю за свою несамовиту?
- - Привіт, Семен Абрамович! Як ви?
- Життя, звичайно, не достатньо, але, дякуємо Богу, ми не можемо дозволити собі похорон.
- - Фірочка? Я не бачив вас в той час як!
- Я пішов до Італії за роботу.
до Не зустрічайте з вами: завжди зіпсуйте настрій! - - Ох, Рабинович, знову приходять! Це так добре без вас.
номінальний #image9581665