35 компаній звернулися до нього, тепер він один із засновників мільярд-дельлар-старта.

Що було до мільярдів?
У фінальному році коледжу Кан надіслав своє резюме на 35 роботодавців, переважно в фінансах. У 2009 році відповідав лише дві компанії.

«Я чітко пам’ятаю, що хочу зв’язати своє життя з фінансовою сферою. «Я думав, «Це мій шлях, кожен переходить в фінанси, ти можеш зробити гроші там», – згадує Кань, 29-річний підприємець.
У своїй роботі відмовлявся практично скрізь, він пішов з двома варіантами: викладаючи англійську мову в Кореї або працюючи в Сан-Франциско на платформі зворотного зв'язку користувача.

І він вибрав стартап!

Ден в коледжі.

Сьогодні, через сім років, Kahn є співзасновником Cruise Automation, стартап, який Genral Motors купили за $1 млрд у березні.

Як не вдалося «фінансувати» бути одним із творців одного із запроваджених стартапів Силіконової долини? Удачливий, праві зв'язки, готовність взяти ризики, витривалість і задоволення. Кахн вважає, що багато способів він був просто щасливим і здатний скористатися обставинами.

Стартап починається в сім'ї
Кань виріс в сім'ї підприємців. Своїм мамам почав нерухомість і іпотечний бізнес в Сіетлі в '90-ті роки. Кань був близько 10 років в часі. Українська Карти не існує в той час, і Dan і його брати скопійовані сторінки з величезних картових довідників, приклеїли їх разом, і планували маршрут для своєї мами, щоб вона не пропустити ніяких будинків.

Старший брат Данила, Джастін також підприємець. Після закінчення коледжу він переїхав в Сан-Франциско і запустив онлайн потокове обслуговування Justin.tv в 2006 році, який був перейменований в Twitch в 2014.

Сім'я завжди заохочується і підтримується Дан. Вже зараз, коли він став одним із засновників однокутника, він живе в одній квартирі з братом, а інший брат живе поруч.

Сімейна фото. Різдво 2014

Відзначається, що він зробив перші кроки в долині кремнію завдяки своїм з'єднанням. Я не зробив це, якщо він не був для мого брата і інших хлопців на Twitch. Не достатньо, щоб мати ідею і реалізувати його, але мати зв'язки і підтримку від інших. й

Круїз не перша спроба Данії
Ви можете запустити платформу підтримки, але щоб побудувати мільярд-долларний стартап, ви повинні бути визначені. Dan є наполегливим, ви навіть можете сказати stubborn.

Дан має безболісність, що є дуже важливим для тих, хто вирішив розпочати успішний стартап. Люди розуміють, що початок запуску є ризикованим, але насправді вони часто бояться невдачі. Dan є одним з тих, хто говорить «що, якщо» і тим самим встановлює більш високий бар для себе і для інших, говорить Nabil Hyatt, партнер Spark Capital, який провів круглий A інвестиції в Cruise Automation.

438683.

Команда Exec. Обід в офісі, 2012

«Не сновидіння. Він готовий працювати. Він має красиву рису - він приносить, що він почав логічний кінець, він допомагає йому бути безболісним. Цей рис слугує основою для своїх амбіцій і мотивує людей, які він працює.

Після двох років, працюючи над проектом КористувачаВойце, і на припускі його старшого брата, Дан починає свій проект, навіть два.
У 2011 році він запустив Appetizely, проект для створення iPhone додатків для ресторанів, які розподіляють купони для залучення клієнтів у низький сезон. Dan створив близько 30 додатків, а потім отримав виклик від Apple і розповів, що всі додатки повинні поєднуватися в одну, тому що вони мають однакову функціональність. Він вирішив, що ресторани не зацікавилися додатком, який не був спеціально розроблений для своїх завдань, а через кілька місяців після закінчення програми.

На цьому році Dan запустив Exec, споживчий сервіс. Але більшість клієнтів використовували його тільки для прибирання будинків. Відповідав проект в цьому напрямку. І він був більш успішним, але очищення не те, що він мріяв.

Exec команда пагонів музичного ролика за номінацію Crunchie

Ми почалися в якості сервісу, де натиснути кнопку, ви можете знайти помічника, який зробить всі ваші ранди, вимити все. Але повільно стала клінінговою компанією. Не те, що я мріяв. У 2014 році Dan продала свій стартап на ринок споживчих послуг, який згодом став лідером на ринку споживчих послуг.

Незважаючи на долони і вниз, він завжди приніс проект до кінця. У Ексе, він був готовий до очищення туалетів, на круїзі він був готовий їздити на машині вночі і побудувати маршрут. Він жорсткий працівник. І вона має вплив, який так необхідний на ранніх стадіях стартапу, - сказав Трістан Зір, голова картографування на Cruise Automation, який працював з Dan і в Exec.

Не тільки Zir бачить у Данії якості, необхідні для створення стартапу. «Даніел завжди мав багато сміливих ідей, і він завжди впевнений, що він може реалізувати їх. Він постійно замислюється про те, як поліпшити продукт і досвід користувача. Це безпечно сказати, що якщо він працює на будь-якій частині проекту, він не просто збирається закінчити роботу, він збирається зробити це надзвичайно, говорить Amir Ghazhvinian, довгий друг Deng і співзасновник Exec.

Команда Exec в брендованих сорочках

Якщо Dan вирішує щось зробити, він робить його. "Дан є одним з тих людей, які говорять, "О, давайте це," і дійсно приймає необхідні кроки, щоб отримати ідею, що йде", - говорить Емі Джонс, коледж друг і учасник команди Exec.

Після продажу Exec Dan шукав нові можливості та можливості. Відомий Кайл Вогт багато років, співзасновник Justin.tv і Twitch. Він був у коледжі.

Dan розповідає про екологію та підприємництво 2014 року

Вогти з молодого віку охоплювалися безпілотним автомобілем. "Це була справжня пристрасть", - розповідає Дан, який також надихнула ідею та приєдналася до Vogt та Cruise Automation у 2014 році.

Народження єдинорогу
Відразу після Genral Motors вирішили купити круїзну автоматику, стартап в галузі технологій для автосалонів, всю інформацію про компанію і її технології зникли з сайту CA. Але є два десятки робочих списку, які показують, що круїзна автоматизація є підрозділом генальних двигунів.

І Dan, в свою чергу, не може говорити про технології як круїзна автоматизація стала частиною GM. Але ви можете уявити, як просунути цю технологію, якщо GM буде платити таку величезну кількість для неї.

Від імені Данила до 40 працівників та інвесторів круїзної автоматики буде розподіляти мільярди доларів. Тим не менш, угода вигідна. Дана навряд чи досягла більшої кількості платежів навіть найпрестижнішим банком на Wall Street.

Команда Exec на момент продажу Handy, 2014

Дан став своєрідною знаменитістю, принаймні серед підприємців. До виступу в Університеті Пенсільванського коледжу інформаційних наук та технологій в рамках «починку тижня». Хлопець, який не міг знайти роботу, він хотів, тепер герой рекламної історії.

Екстремальний прагматизм і ускладнення
Про прес Він прагматичний. Незважаючи на всі долони і вниз, він підтримує його задоволення. Дан говорить про емоційні реакції тільки додавати до проблем. Він поєднує в собі ризики та внутрішній спокій – ідеальні якості запуску в Кремнієвій долині.

"Що я позитивю про ризики", - говорить Дан. Його гострий прагматизм знеболює своєю простотою: якщо він зіткнувся з проблемою, він не буде проковтнути. Він просто знайде рішення. «Мій підхід полягає в тому, що будь-яка ситуація або проблема приносить додаткове навантаження, яке є ще однією проблемою, яка буде вирішуватися пізніше. Так що потрібно звернути увагу на поширене почуття, подивіться на проблему з-за кордону і попросіть себе, "Так, що я можу зробити справу з цим?" Я використовую цей підхід в роботі та в особистому житті. й

458680

Dan Kahn, Kyle і Tracy Vogt, 2015

Його остудилище не ходили непристойним.

Має аналітичний аналіз, оцінює кожну ідею з точки зору логіки і дуже об’єктивно, пропонує комплексне рішення. Він не боїться проблем, незалежно від того, як вони великі. Навіть якщо вони відбуваються несподівано, вони не загублені або емоційні. Він просто вивчає ситуацію і пропонує план дій, говорить Амір Гажвінян.

Цей підхід, здається, є результатом врожайності. "Я ніколи не думав, що у мене є моя компанія, і що я б побудував себе авто, - говорить Дан.

Тепер подивіться на нього, він в машині, але руки його вільні.

Автопрокат у 2014 році

«Я не очікував такого розвитку. І тепер я не можу побачити будь-який інший спосіб, я можу зробити багато хороших для світу. І особливо важливо мені, що я зроблю мене щасливою. І до тих банків, які звернулися з ним, Дан говорить спасибі.