18.05. Королівська Хілл, родич Великого Яблука і міста світла

1642 р.

Не сказати, історія Монреаль почалася дуже незвично. У індіанців в тих місцях було висить за пару або три тисячі років, коли Французька прийшла сюди і дивилася навколо, сказав в порядку лорда Гленарвана в Крімсонському острові: «Ця земля буде трохи наша. Індійські індійці об'єдналися категорично до цього, але аргументи французьких були більш переконливими. І коли в 1642 Павло Чомедій де Мейсонневе збудував колонію, ніхто не здивував цього факту. Чи не Corbusier, після всього. Ну і тому, що в цьому місці вже був індійський село Віль-Марі - так це буде для того моменту, щоб бути сумним, я бажати вас. І досі гора під назвою Hoschelag, тому бажання довести все до одного деномінатора, в цьому ж році було призначено ім'я Мон Роял, Королівської Хілл. А ім'я прийшла вірно.
А сам місто почав будувати на зручному острові 32 на 16 кілометрах (хелло, яблуко і Манхеттен), там просто Оттава протікає в Сент-Лондон (також додано назву річки, зберегти і мати дивний).
Ну, пам'ятайте, мабуть, в тих місцях, кутах і Франківці захопили один одного для решти 17-ї і першої половини XVIII століття, поки її величні суб'єкти викинули своїх супротивників і замість Трьох лілій, застрягли, де вони досягали своєї спілки Джека. Монреаль не був винятком, але дозвольте мені сказати вам, ніхто не зробив трохи Арагедона з купе французьких в місті. І — вразили голодувати, коли ви дізнаєтесь, що нові англомовні органи не заперечували про те, що більшість міста зокрема та провінції Квебек в цілому продовжували говорити про життя, читати та писати французькою мовою. Це недостатньо. Канада є членом Співдружності. британський. Канада має дві офіційні мови. Дикі люди ...
Так, до Монреаль. Коли вони почали будувати його в заробленому стані, і не так само, як бинт дерев'яних колод, він відразу розкриває серйозний лангуш «під Європою». Фасади і облицювання просто непристойно скопійовані з особняків біля Парижа. І бажання принести Європу на нервову тику, нарешті, - як у нас є нова парафія і відкинути все навпіл з ліктарою - отримали свої аналоги. Палац юстиції. Поле Марса. Нотр Дам.
Відповідність - це складне завдання, але для того, щоб зараз Кінг-Хілл є копінгом. Чотири прохолодні неймовірно, шоб не був наступним - парність - два для кутів і франків. Музейи і галереї мистецтва так само як правило непристойні - це відчувається, як хокею не грає. Так, це найбільш європейське місто в Канаді.
По дорозі. Южні сусіди, такі як канадці, деякі з приятелів, мають іржі кількість про хрещення канадизації Сполучених Штатів Америки (наприклад, коли канадці витікають всюди і всі важливі речі в Америці контролюються з країни Maple Leaf). Але це в Монреалі, що виробляється більшість Голлівудських фільмів.