391
Про що говорять жінки в Одесі.
Одесса - це дивовижне місто і неймовірні жінки. Про своє неповторне почуття гумору змушує легенди і робити фільми.
Веб-сайт Вона захоплює унікальну кокетчу мешканців цього міста і хоче дізнатися, як крадіжки, так і життєздатності.
- - Міак, я зробив суп! Зайдіть!
- З чого?
- Останні мої повноваження!
- Sarah Abramovna shouts з вікна:
- Боря! Не вдарив язу так важко, ви потієте і зловите холод!
- Єврейські мами вважають, що плод не може бути в змозі вважатися життєздатним, поки вона закінчила медичну школу або юридичну школу.
- Досвідчений Соломон Маркович навчає молодого сусіда:
Лева, послухайте тут і пам'ятайте: жінка завжди дивує, але не завжди подарунок! - - Послухайте свою маму і звикайте до мислення! Якщо вам подобається Роза, ви не можете витрачати час: жінки не молодші, вони отримують смартнер. І ваші шанси отримати меншу і меншу!
- - Fima, ви знаєте, що таке етикет?
- Шов?
- Етикет, коли ви думаєте, “Чи ви вмираєте!” і ви кажете, “Привіт!”
- Як сказав Тітка Cylya, «Земля, Людмила, жінка завжди діамант.» Але це зробить діамант або алмазний свердло - він залежить від майстерності різак!
- - Fima, зупинити його зараз!
Софока, але я не скажу слово...
- Ти думаєш занадто голосно!
- - Мадам Циперович, як це можливо? Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!
- Яша, ви живете біля Домодєдово протягом 30 років - і що, можна літати? - Дівчина, я абсолютно безкоштовно!
- Зачекайте, людина, нехай буде зрозуміло: безплатно або ніхто не потребує?
- Диван Львівна, дочка-в-право Хачка так тонка?
- Роза Мойсевська, і де ви бачите спліт на віперах, вирощують жир?!
- - Сарочка, як економно ви!
до Що таке Додик? Вам не подобається?
до О, навпаки! Тексти пісень, а це означає: Я зачарував, коли ви стібкаєте шкарпетки з пряжками для чаю!
- Роза Марковна навчає життя молодого софочка:
до І пам'ятаю найголовніше: холодна жінка повинна бути буксирування в хутряні куплені тільки своїми грошима!
- Sarah Abramovna, ваш cheeks are так милий.
- О, Смама, це не так! Ті сумки під очима!
- Як мій тітка Тсилья використовується для того, щоб сказати: «Людина повинна бути щасливою тричі: від кого народитися, від яких навчатися, і до кого маррі. й
- Одесу дружини скандальні:
Сарочка, ви тільки подбаєте про гроші!
- Міанія, Я не люблю гроші! Вони спокійні!
- Жінки Одеси мають два труднощі: дзеркала і ваги. У мене є паспорт, але ви можете втратити його.
- до О, Роса Мойсевна, ти така розумна жінка!
- Я не розумний -- Я досвідчений. Якщо ви були розумними, ви не будете настільки досвідченими.
- Дочка, ви просто повинні закохатися!
- Я тебе, мама, які можна закохати?
до О, дійсно важко знайти жертву? . й
- Поради від Aunt Keira: «Якщо ви не дозволите чоловіка пити пиво з чоловіками, він почне пити шампанське з жінками. й
Illustration by Maisei Raman / Шutterstock
www.shutterstock.com/pic-372246097/stock-photo-vintage-drawing-of-beautiful-women-legs-in-high-heeled-black-shoes-and-white-skirt-on-yellow.html?src=q3ywi78cnA6hYGm5pSRDA-2-123
10 простих способів оновити вашу кухню в Менше ніж час
15 книг, написаних людьми з великим почуттям гумору