Доторкнувшись привід в космос трамваю

Анатолій Голубовський

9955352

Як створити сенсорний привід в простір трамвайного автомобіля? Я не маю відповіді на це питання. Але я змогла побачити його.
Кожна випадкова подія не випадково. Чи можу я не потрапити в трамвай? Немає проблеми. З великим ступенем ймовірності, ніж відвідати тут, відчути атмосферу приналежності до історії когось, що так важко створити і легко знищити. Або хтось інший? Ймовірно, для акторів і режисера дуже пощастило, коли глядача по всій продукції балансує на межі «трута» - «навіть, це неспроможність», «Я вірю» - «в житті не буває» і так до кінця і не можна відповісти на себе, що більш в якому він бачив.
Випробувано техніко, «не копати» виробництва, після чого не можна нести що-небудь в собі, для якого ми йдемо в театр.

У розповіді Маша Караман (режисер), Соня Торопчина (ше) і Бонес Добровольського (ше) є надзвичайно важливим для мене як глядача - після гри Я поїхав додому, намагаючись не розбризти атмосферу, що актори вдалося матеріалізувати простір їх існування. Не дивлячись на те, що місце дуже важко, умови Спартан, хлопці так хуторно «посипані» енергії і інтенсивно проживали життя своїх героїв, які в поєднанні з безпосереднім близькістю виконавців діяло максимальне залучення. Коли глядачеві, реагують на скручування і повороти, періодично люльки - це означає «вій». Коли актори під час вистави не просто «навіть увагу» глядача, але робити це на більшій основі – це ще і життя в одній пляшці. Якщо в певній точці ви не хочете виглядати професіоналом, відстежуючи маленькі «ямби» (які, якщо ви хочете, ви завжди можете знайти), але просто хочете жити з акторами цієї виразної історії – тоді магія відбулася. Ви доторкнулися дива...
Спірайте докладний опис сюжету надзвичайно не бажано - чому б поламати високий для тих, хто має бажання випробувати коротку історію зустрічі сновидимого провідника і трохи втраченого бізнесмена. Дякую за теплий вечір у всіх відносинах.
Так як створити сенсорний привід в космосі? Це невеликий секрет, який ви можете подивитися на:
www.facebook.com/%D0%A2%D0%B5%D0%B0%D1%82%D1%80-TramWay-1539606513004159/?fref=ts

Команда проекту TramWay Театри

Режисер: Маша Караман

Актриса Соняна Торопчина

Актор Костя Добровольський

444 р.

Продюсер проекту. Без чого все це не відбулося. Ігор Онук