Iliana Vera як розмір плюс балерина які випробували всі боді Красиві

Ілля Вера, краще відомий онлайн як «Фростин Шейк», від Остін, Техас, почав класичне балету у віці 6. Але вона змушена була відмовитися від своєї улюбленої окупації у віці 17 років завдяки тиску від вчителів, які забивають в голову ідею, що всі балерини повинні бути тонкими. З тих пір, як вона хоче і виконує в танцювальних шоу, включаючи елементи класичного балету. У той же час вона не забуває розміщувати фотографії її апетитних форм на своєму профілі Instagram. Давайте подивимося на цю красиву дівчину, яка не хоче згинатися до стандартів і обрала її шлях життя.

Зустрічайте художника макіяжу та модель Ілля Вера

Ілля закінчила університет Північного Техасу за спеціальністю модний дизайн.

Ілля почав вивчати балет у віці 6.

Але у віці 17 років вона змушена була залишити балет через тиск від вчителів, які сказали їй, що балерина повинна обов'язково бути тонкою.

"Я почав приймати уроки балету у віці від 6 до 7 років і продовжував це робити до 16 або 17," - сказав Ілля.

«Це не те, що я не можу задовольнити потреби своїх менторів, я просто не хочу. й

Однак у віці від 18 років Ілля відкрив лопець, в якому вона залишилася з головою.

Я почав вивчати різні види танців, які дозволили мені висловити себе в організмі. Я зумів висловити свою любов танцю, мистецтва, музики та моди.

І завдяки тривалим заняттям балету Ілля вдалося включити елементи класичної балету під час її виступів.

Іліана попросила кількох друзів дитинства, які стали балетними вчителями, щоб навчити її кілька уроків, щоб освіжити забуті спогади «І допомогли мені освіжити мої навички, які дозволили мені продовжити в моєму темпі», - сказала вона.

Я люблю навички та дисципліни, необхідні для виконання балету.

Я запозичила більшість моїх постави, рухи рук і жести від балету. Він дає мені відчуття міцності і елегантності.

Порада молодого балерина з Іліани: «Якщо ви любите балет, не дайте і продовжуйте його практикувати, але якщо ваші інтереси раптом зміняться – це нормально. й

Якщо ви хочете бути солістом, не дайте мені. Але не забудьте поставити свою гідність і віру на фронті.

Таким чином, Іліана вдалося поєднати її дві пристрасті в одну.

«Данці змушує мене відчувати себе живим, і я намагаюся зробити цю мистецьку форму ярмарок, зачарувавши любов до тіла. й

р.

Важко не любити своє тіло, коли він має таку величезну форму.

Під час вибухових виступів та фотосесій Ілля вдалося спробувати на нескінченній кількості зображень.

Ілля змогла довести, що всі тіла красиві.

І для тих, хто думають інакше, Ілля також має відповідь.

Завантаження Завантаження

Як це? Поділитися з друзями

Завантаження Завантаження