Неспроможність щастя. Корона Британської імперії та полковника крові

Габаритний зображення

Якщо ви не пам'ятаєте капітана крові, написаного Рафалем Сабатином, це не його. Колоніл крові є абсолютно різною особою, і хоча не так багато крові в Ірландії, оскільки є Мульсери в Німеччині, є також деякі. Хоча люди говорять все, але ви можете вірити в таке питання?
Отже, цей же кров, який батько і матір назвав Томаса, народився в Ірландії і всі паралі. А батько Тома був ковалом, але його син загинув шлягеммер в спеку здавалося непромісним, і він пішов, пригнічений вітром, прагнучи долі. Так хто гонна кидає скеля на нього? Ісус не хотів би зробити ремесла Дад, він?
Я хотів би спробувати багато речей, тому, якщо в цей час трудові книжки, роботодавці будуть здивовані на голоди, тому що Томас зумів працювати як лікар, проповідувати святе слово в секті, бути справедливістю миру, і, звичайно, відчувати труднощі і позбавлення військової служби. Тим не менш, в цьому питанні він, як відомо в наших колах Атаман Сірко, був керований принципом «Покликання закону».
Коли кип'ятіння почалася в Англії, коли Cromwell зробив це, герр крові, не багато перших розумів, витягнув мазь для Чарльза І. Але мама і Дад дав йому хорошу голову, і Том скоро зрозумів, як неправильно він був. І Cromwell є багато prettier і в цілому солодкий. І він все ще зробив на час, для якого він був, в кінці аналізу рейсів, оплачував звання магістрату з букетом смачних булочок і докучі бонуси.
Але час був змінний для Великобританії, Реставрація відбувалася і кров'ю його шматочок, вивезеного з рота. Він використовується для їжі хорошої їжі.
До того ж, якось повернутися до звичайної дієти, полковник (так, подається) вирішив, що якщо ви можете вичавити Дублінський замок і особисто Господь Ліевтенант (тобто Віпророй) Ірландії, герцог Ормонд, то життя знову відіграють повний спектр кольорів. З Днем, Том збити горщики в цілому - він особисто повернувся до влади крони, що люди Кромелю вичавили. Але хтось збив, справа не вигорла, і полковник відійшов до Голландії.
Але важко витягти стібок з м'якого місця, а незабаром кров повертається до острова. Він жив у Лондоні, займався медичною практикою, але потім з'явився незакінчений Ормонд. Але, мабуть, в небі за Дюк мав своїх планів, адже другий раз колишнього лорда Лієтенант знявся від долі.
Шав примітний, Кров після асацинації не так хребта і шукав...
Так ви думаєте, що божевільний полковник вниз? Ну, тепер. Я маю на увазі, я не знаю, якщо хтось отримав кеш, але ви gotta be a big jackass, торговець, пара фунтів. Але ні, наш вагабонд планує бомбувати коронку з вежі і що ще прийде вгору. Я не збираю вас з деталями плану, що це не питання, він вже знову досягався. Але майже ви знаєте, що це не означає. І зробив кров. Очі Карла II були чіткими. Звідси також була коронка в процесі.
Що ви думаєте? Ви будете сміятися багато, але в кінці інтерв'ю він прощав все, і полковник не зізнався. На додаток до вищезазначеного він також збирався атакувати Карл II. Але, виділяючи свою королівську величність у всіх його пишних при поході, він був захоплений і відступив. Я не знаю, що зробив останнє враження на крові в фактурі царя, але питання, знову, це не так.
Не тільки він був забутий для Ормонда, крони, і побачив цар голий, але він був прийнятий в службу з хорошою зарплатою £ 500 на рік без витрат на житло, тому що він був розташований біля палацу.
Не було сумнівів про це, пап. Пардон:

Здається, що Ося Бендер знав для цієї історії, коли він консультував Кіса: "Більше цинікізм, люди люблять це".

Категории

Смотрите также

Новое и интересное