Неспроможність щастя. Корона Британської імперії та полковника крові

Неспроможність щастя. Корона Британської імперії та полковника крові Габаритний зображення

Якщо ви не пам'ятаєте капітана крові, написаного Рафалем Сабатином, це не його. Колоніл крові є абсолютно різною особою, і хоча не так багато крові в Ірландії, оскільки є Мульсери в Німеччині, є також деякі. Хоча люди говорять все, але ви можете вірити в таке питання?
Отже, цей же кров, який батько і матір назвав Томаса, народився в Ірландії і всі паралі. А батько Тома був ковалом, але його син загинув шлягеммер в спеку здавалося непромісним, і він пішов, пригнічений вітром, прагнучи долі. Так хто гонна кидає скеля на нього? Ісус не хотів би зробити ремесла Дад, він?
Я хотів би спробувати багато речей, тому, якщо в цей час трудові книжки, роботодавці будуть здивовані на голоди, тому що Томас зумів працювати як лікар, проповідувати святе слово в секті, бути справедливістю миру, і, звичайно, відчувати труднощі і позбавлення військової служби. Тим не менш, в цьому питанні він, як відомо в наших колах Атаман Сірко, був керований принципом «Покликання закону».
Коли кип'ятіння почалася в Англії, коли Cromwell зробив це, герр крові, не багато перших розумів, витягнув мазь для Чарльза І. Але мама і Дад дав йому хорошу голову, і Том скоро зрозумів, як неправильно він був. І Cromwell є багато prettier і в цілому солодкий. І він все ще зробив на час, для якого він був, в кінці аналізу рейсів, оплачував звання магістрату з букетом смачних булочок і докучі бонуси.
Але час був змінний для Великобританії, Реставрація відбувалася і кров'ю його шматочок, вивезеного з рота. Він використовується для їжі хорошої їжі.
До того ж, якось повернутися до звичайної дієти, полковник (так, подається) вирішив, що якщо ви можете вичавити Дублінський замок і особисто Господь Ліевтенант (тобто Віпророй) Ірландії, герцог Ормонд, то життя знову відіграють повний спектр кольорів. З Днем, Том збити горщики в цілому - він особисто повернувся до влади крони, що люди Кромелю вичавили. Але хтось збив, справа не вигорла, і полковник відійшов до Голландії.
Але важко витягти стібок з м'якого місця, а незабаром кров повертається до острова. Він жив у Лондоні, займався медичною практикою, але потім з'явився незакінчений Ормонд. Але, мабуть, в небі за Дюк мав своїх планів, адже другий раз колишнього лорда Лієтенант знявся від долі.
Шав примітний, Кров після асацинації не так хребта і шукав...
Так ви думаєте, що божевільний полковник вниз? Ну, тепер. Я маю на увазі, я не знаю, якщо хтось отримав кеш, але ви gotta be a big jackass, торговець, пара фунтів. Але ні, наш вагабонд планує бомбувати коронку з вежі і що ще прийде вгору. Я не збираю вас з деталями плану, що це не питання, він вже знову досягався. Але майже ви знаєте, що це не означає. І зробив кров. Очі Карла II були чіткими. Звідси також була коронка в процесі.
Що ви думаєте? Ви будете сміятися багато, але в кінці інтерв'ю він прощав все, і полковник не зізнався. На додаток до вищезазначеного він також збирався атакувати Карл II. Але, виділяючи свою королівську величність у всіх його пишних при поході, він був захоплений і відступив. Я не знаю, що зробив останнє враження на крові в фактурі царя, але питання, знову, це не так.
Не тільки він був забутий для Ормонда, крони, і побачив цар голий, але він був прийнятий в службу з хорошою зарплатою £ 500 на рік без витрат на житло, тому що він був розташований біля палацу.
Не було сумнівів про це, пап. Пардон:

Неспроможність щастя. Корона Британської імперії та полковника крові

Здається, що Ося Бендер знав для цієї історії, коли він консультував Кіса: "Більше цинікізм, люди люблять це".