Не бити і не подобається: де піти, якщо шлюб розтріскається на швах

Не вдарив її. Вона жує, проте, постійно, але вона її несправність: гроші витрачаються неправильно, виглядає погано, піднімає дітей неправильно. Він не схожий на кричу, але немає сил, щоб перенести її завжди незадоволеним обличчям.

вона не підняла свого голосу; вона не говорить йому багато. Якщо говорити щось, вона відповіла, вона буде відповідати боляче, вона повинна буде скандалізувати - і вона не хоче. Вона не боїться його, і вона не болить. Протягом багатьох років вона не піклується про те, що він думає про неї. До тих пір, поки я не не можу.

Чоловічі друзі на боці: він сидить в домашніх умовах, живе за рахунок свого чоловіка, все бізнес – очищати, варити, грати з дітьми. Я отримав хлопця в точку, де він не хоче йти додому. Діти сплять, будинок не очищається, потім настрій поганий. У будь-якому випадку, не стелить, не охороняє. Незрівнянна жінка. Щоб жити з цим - тільки дітям.

Жіночі друзі... Ні. Тому не можна спілкуватись з похмурою тітою, яка в її грудях схожа на катування сорока, не має думки, вона не може витягуватися з дому. Тексти пісень, а це означає: Я прокинувся, я пішов. І найголовніше, її чоловік живить на неї, і вона закінчується. Не краплина самореспекта.

Вони не погоджуються на одне: це її несправність. Як нещастя, як жити в пеклі, так і як створений пекл. Якщо ви не знаєте, але це більше.

Як диких, як це звучить, господині та феміністики знайшли спільну землю. І разом вони звернулися на неї великий хрест. Як ціль з жінкою в центрі. Хто не знає, куди летіти?

З чоловіками все зрозуміло: глибоке занурення, що відповідальність за зв'язок носить жінка, що вона повинна тримати вогонь в вогнищі, де іноді, з втомою, це не гріх спати, просто не догори.

Більш цікаві жінки. І не з прихованцями «ведичної фемінності» та іншими обкурантами, але з тими, хто вважає себе сучасними, незалежними та вільними. З тим, хто вимагає поваги від чоловіків, які розглядають госпітальну роботу, які виступають за рівні права і навіть перемагають місцевих міжгендерних битв в цьому полі.

Чому жити з чоловіком, який не поважає тебе? Чому бережуть сім'ю, яка вже не є сім'єю, але болюча згуртованість на одній території? Чи не таке дегустація? Чи не у вас є почуття самодостатності? Не хочете змінити своє життя?

Питання здаються прямо. І на перший погляд, здається, що все просто: дочекайтеся, поки ви не вдома, залийте чашку чаю і відповіте їх чесно. Що знежирить вас, що від гідності довгий залишався незайманими подрібнювачами, що ви не просто хочете - мрієте жити по-різному. Не обов'язково з іншим чоловіком - ви можете і один, але не так, не так!

Ви? Так отримайте бізнес. Потягнути себе разом, отримати роботу, отримати розлучення. Купити тренажерний зал, починати виїзд будинку. Не один, щоб залишити дитину? Хай нянь. Немає грошей? Задайте мами, щоб допомогти. Немає місця для життя? Отримай чоловіка. Не залишаючись? Зміна квартири. Два на спідниці? Зніміть його. Покиньте свої штори, ваша мебльована кухня і всі яруси, які вас захопили, коли ми розробляємо і працюємо над собою, і станемо безкоштовною. І в цілому, ті, хто хоче шукати можливості, ті, хто не хоче шукати причину.

Дами та джентменами, у мене є погані новини. Причина, чому люди не залишають хворобливих сімейних відносин, не виглядають. На поверхні: іноді немає ніде йти. Теорія бажань і можливостей мухується до пилу при першому контакті з реальністю.

У селі, що можна сказати, "Я збираюся до моєї мами," підійміть мою джугул, залиште там і намагайтеся почати нове. Що робити, якщо мама і тато є шість сотень миль? Що, якщо вони просто не знають, що відбувається у вашій родині? Так, вони не бачать цього, бо ви, хто живе в Москві, познайомитеся з ними чотири рази на рік. І якщо ви намагаєтеся розповісти їм, вони не розуміють. Він не п'є, він не б'є, він приносить гроші в будинок - ви, громадянин, просто не може пояснити, що ще потрібно, тому що він золотий людина!

Я можу чітко побачити, як зараз захоплюються «сильні жінки»: доросла жінка, подарувала дітям, і все підраховує на маму і батька. Це спосіб це.

Погані новини номер два: жінка, яка нещастя в шлюбі, не має ніякого значення. Отримати роботу? О, так, роботодавці, як правило, тривають з жінкою, яка витратила сім років в домашніх умовах з дитиною, і тепер він пішов до школи і буде хворий весь час. Зняти квартиру? Що простіше перенести дитину в іншу школу, прикріпити до іншої клініки, попросити власників дозвіл на привід нігтя і жити в постійному страхі, що завтра ви попросите вакантувати житлову площу, адже є ті, хто готовий платити більше. Про тренажерний зал, бари та інші нещільності, якось навіть незручно згадати.

Ми хочемо сказати, що Москва є містом великих можливостей. Якщо у вас є мозок і відвага і буде потрапити через, ви не втратите.

Погані новини номер три: ви відсутні. Прості. Закон про митрополита є те, що сильний виживання. Не тому, що Москва, як планета Шелейзака, заселений роботами. Ми просто не маємо ідеї, що йде позаду тонкої стіни, що розділяє нашу спальню від нашого сусіда. Ми не знаємо назви втомленої жінки, яким чоловік завжди баркі.

Ну, дайте їй сказати, «сильні жінки». Хто? Ті, хто, з вершини свого благополуччя, радять її орендувати квартиру і прогулятися в тренажерному залі? Хто, коли він чує “Я не можу,” подрібнює своїх плечив контемптуно і запам’ятовує ідіотичну казку про можливості і причини?

Незламні вороги жінок не чоловіки, але інші жінки. Виконуючи, можливо, для кращих намірів. Тому що це так неправильно, коли людина лікує вас погано! Ми повинні змінити це! І вони змінюють, не розуміючи, що між ними "Я міг, чому не можна" і чоловіком "Якщо третій чоловік потрапив на обличчя, це не чоловік, це обличчя" - це рівний знак.

Будь-яка жінка, яка говорить: «Якщо ви її перенесете, ви заслуговуєте» не краще, ніж терапевт. Тому що вона має те ж, що він робить. Хто вона збиває, а не той, хто принижує, Симпатія не слів її словника. Змішувачі: міцні або не скаржаться.

І той, хто життєдавець часто вибирає не скаржитися. Я не маю сил. Там немає. І по суті, "я мій вини". Він ще не потрапив. Але це буде. А ми подарували йому право.