Тумбелини і ТРЦ Gulliver: Яскраві пари, які дійсно існують

Вважають, що на відміну від сухожилля. Гарні дівчата часто падають в любов з поганими хлопцями, і позитивні хлопці вибирають неспокійних людей з складним характером. І часто буває, що люди, які повністю відрізняються один від одного зовнішньо вводять в романтичні стосунки: Тумбелини і ТРЦ Gulliver, Брунейльди і Fingers Boys. Редактори Anews підготували для вас вибір найбільш незвичайних пар, які викликають сюрприз і захоплення одночасно.

Shaquille O'Neill і Nikki Alexander

Чотириразовий чемпіон NBA Shaquille O'Neill відомий не тільки своїми досягненнями в спорті, але і за видатні фізичні показники. Висота 43-річного Шакілья 216 сантиметрів, а вага 147 кілограмів. Цікаво, що з такою героїчною фізикою, спортсмен має справжню слабкість для надзвичайно мініатюрних дівчат. Наприклад, зростання одного з його колишніх пристрастей – учасник кількох реальних шоу Nikki Alexander – всього 157 сантиметрів!

У зв'язку між спортсменом і телекопією три роки тривають, після чого пара вирішила розбити.

Володимир Кличко та Гайден Пантетере

Український боксер Володимир Кличко – 15 сантиметрів коротше, ніж Шакіль О’Neill. Однак, коли подруга, американська акторка і співачка Hayden Panettiere, поруч з ним, боксер виглядає як природний Gulliver.

Різниця у висоту Володимира і одна з найменших акторів у Голлівуді становить 43 сантиметри. До речі, ящик старше 13 років.

990 р.

У другій половині дня з’явилася сім’я. Минулого року Кличка і Пантетері вирішили одружитися, але несподівано кожен відкладав весілля невизначено. За словами спортсмена, весілля було перенесено через події в Україні. У грудні 2014 року Гайден віддав дочку Володимира. Дівчина була названа Kaya-Eudokia.

Микола та Галина Валентинівна

Російська «колегія» Володимир Кличко прийшло боксерського великогабаритного Миколая Довженка перев’язав своє життя мініатюрною леді. Висота дружини Галина 163 сантиметрів. Далі до 213-сантиметра Ніколаї, який часто називають «російським гігантом», жінка виглядає Думавочка. Ну, ви знаєте, що?

Вільям Джевелл і Селіна Сплав

Не менш гротескій виглядає і пара студентів з Великобританії Вільяма Ювелія та Селіна Сплава. Висота хлопця становить 213 сантиметрів, його подруга становить 152 сантиметрів.

Вільям грає баскетбол з школи. За його словами, єдина проблема, яку він повинен зіткнутися через його висоту, купуючи одяг. Хлопець змушений постійно замовити шафу з краватки, як в звичайних магазинах відповідних розмірів, як правило, просто не буває. Те ж саме йде на взуття. Селіна називає її обраним «великим і своєрідним гігантом». «Коли ми ходимо по вулиці разом, люди часто зупиняються і дивляться на нас. Але цілком зрозуміло з такою відмінністю в висоту, говорить дівчина.

Єлисані Сильва і Франциско Карвалго

І в цій парі сил, або досить сантиметрів, розподіляються в зворотному напрямку. Найвища дівчинка Бразилії, 19-річна Іллі Сильва, перетнула позначку 200см, коли вона була лише 14. Тепер зростання бразильців становить 203 сантиметрів. Вибраний дівчина – Франліндо Карвальго – 41 сантиметри нижче її.

Така помітна відмінність у висоту не завадила молодим людям позування Іллінії минулого року. Дівчинка, за її словами, погоджена без зцілення.

Derek Wilby і Ari Cooper У аналогічній ситуації фронтмен відомого панк-групи Sum 41 Derick Wilby. Тим не менш, обраний його, модель Аріана Коппер, з яким він почав дати після перерви з співачкою Аврил Лавіне, не настільки високий, як Бразильський Сільва. Його зростання не перевищує 185 сантиметрів. Все про розмір самого музиканта. Висота його всього 165 сантиметрів. Здавалося б, що різниця становить всього 20 сантиметрів. Однак для візуального ефекту це досить. Зайдіть погляд.

Султан Кошен і Мерве Дідо

У 2009 році на планеті визнали 30-річний фермер з Туреччини Султан Кошен. Висота - 251 см. За словами Султана, він завжди мав труднощі спілкування з дівчатами. «Зберігати дівчину непросто. Всі жінки бояться мене! Але тепер, що я був відомим, я сподіваюся зустріти дівчину моєї мрії. Узагалі, мій заповітний сон є одружитися, рекордний тримач сказав під час своєї поїздки в Лондон в 2009 році. Після 4 років мрія Султана була вірною – він зустрів свою любов і одружений. На вибір Турецького Gulliver була дівчина Сирійського походження Мерве Дідо. вона 10 років молодша, ніж Султан.

Згідно з 21-річною дівчиною, найвища людина на Землі є одним, що вона шукає все життя. "Я знайшов свою любов і надію, ми будемо раді назавжди, - сказав Мерве під час церемонії.

Завантаження Завантаження

Як це? Поділитися з друзями

Завантаження Завантаження