06.05. Тунель я хотів довго.

1994.
Ви знали, як зробити отвір з Землі під англійським каналом, зателефонуйте, що ви хочете, пробували дуже гідні роки тому. Ми не будемо торкнутися до тендерних фантазій окремих громадян і голосних виписок всіх держав, але перший раз в 1750 році був проведений більш-менш бетон. Сто років до сновидіння Монсієв Верне. Таким чином, університет Амієнса, Бог дасть йому процвітання і хороші студенти, провів конкурс на кращий проект тунелю, можна було подорожувати з Парижа в Лондон без стегна, є шторм в протоці або зовсім навпаки - завершити спокій. Переможець також відбувся - Ніколя Демара, компетентний горщик, який ще продемонстрував на пальцях, які не тільки можна приїхати, але і необхідно, і щось схоже на деякий час тому воно було вже так, тільки отвір було повністю природного походження. Я не знаю про останні, але з якоїсь причини не здавалося б, що папір Ніколіна не здавалося б, тому починає копати.
Але Франція в той час була дуже хуторна, а царі були бейтингом, то вся Європа була в війна, а каналь просто подряпини руки, а в 1802 р. інший неспокійний інженер, такий як себе, Монсієв Альберт Mathieu-Flave розкочував ще одну пропозицію, як зручно зробити перехід в Англію. Тут все було докладно і грамотно підписано, як копати, вентиляцію, ніж до світла, і де розкачати пиво. Я, що це було. Але це ще не працює. Через три роки, Eme Tome de Gamon мав сім проектів в одному напрямку. Ви можете писати ще одну тисячу і одну ніч, але ви зрозуміли, що я хотів, і довго.
Але все, що начинки – це висока школа дівчина про прищики. Що таке, можливо, вентиляція і намальовка. Але де ти отримуєш? І коли вони серйозно вирішили, це час і сісти, щоб розраховувати трохи, вони відразу зрозуміли, що це гемораг. «Що, слабкий? Необхідно зібрати багато людей з серйозними грошима, щоб зрозуміти питання - головний підрядник назвав англо-французький консорціум, який мав 10 компаній і 5 інвестиційних банків. Вбудований. 6 травня 1994 р. з серйозним вболівальником відкрився, після того як півроку почав працювати на повній програмі. Поведи мене, це зручно, з Лондона в Париж або навпаки - в три години. Ось 490 км, всього за хвилину.
Тим не менш, невелика нагота - не менше, щоб боротися за спини, джентльмені інвестори повинні чекати трохи довше. Бо це було 10 дворів, які стерлінги і не все було як чистий і гладкий, як це було на папері ...