4 фантастичних робіт, існування яких важко вірити!

Що може бути гірше, ніж робота, яка не весела? Більше людей у світі, які незадоволені своєю роботою, ніж ті, хто любить свою роботу. За даними опитування, проведеного минулого року Інститутом американського галупу, у світі лише 13% людей люблять те, що вони роблять для життя. Експерти опитували 230 тис. осіб з 142 країн.

На жаль, чоловіки та жінки, які пощастять своєю роботою. Вони не просто люблять свою роботу, вони думають, що це найкраща робота в світі. Вони сплять, їсти цукерки і тест слайди в аквапарках, і навіть оплачувати за неї! Про такі щасливі люди - в останньому огляді Anews.

Joe Unsworth, Гостинний тестер, найважчою частиною будь-якої роботи є до ранку. Більшість людей з великою складністю одержують за бажанням будильника і частина з м'якою подушкою і теплою ковдрою. Але британський Джо Несув не відчуває таких труднощів. Вона прокидається до роботи весело, тому що на неї немає офісного крісла, але м'які ліжка, сотні подушок і ковдр.

Joe є професійним ліжком і постільною білизною.

Британська жінка не знала свою мрію вакансію - заради цієї галузі закінчила факультет текстильної промисловості. А потім отримали роботу в добре відомому ланцюжку магазинів Джона Льюїса як тестера клумб і постільних речей.

Днів Джо не складається з просто прокатки з ліжка до ліжка. Крім тестування, британська жінка готує звіти, надає рекомендації та вивчає характеристики нових продуктів.

"Ви знаєте, я дуже щасливий з моїм завданням. Всі мої друзі постійно приходять до мене за порадами, на які ковдру або подушку вибрати. І я радий, що я можу допомогти їм і зробити сон комфортним, Джо сказав Щоденна пошта.

Carlin Howden, дорослий іграшка Tester, Це Carlin Howden, 30, від Bexley. Дівчинка впевнена, що вона є найкращою роботою в світі, яка вона не буде обмінюватися на інший.

Робота Карліна полягає в тому, щоб перевірити продукцію компанії, яка виробляє дорослі іграшки. Дівчинка працює дистанційно - керівництво не наполягає на відвідуванні офісу. Кожного тижня британська жінка тестує принаймні два нові зразки. За результатами роботи Карлін пише звіт, що свідчить про недоліки і переваги пристрою. Дівчина присвячує частину свого часу для підбору нових співробітників – британська жінка займається пошуком потенційних колег в Інтернеті.

Чосен Карлін на незвичайну роботу подруги спокійно.

р.

«Я не розумію, що я приносила нові іграшки додому весь час. Нерідко ми тестуємо їх разом, дівчина прийнята в інтерв'ю з британською вкладкою The Mirror.

Карлін вибрав не говорити про зарплату.

Кілька років тому Гаррі, школярка з британського міста Ессекс, стала заздрістю тисяч дітей по всій країні. І все через те, що хлопчик, який в той час був тільки 12 років, був обраний для ролі аромату цукерок Swizzels Matlow - виробник різних солодощів. Мита Гаррі включено не тільки продукти харчування компанії, але й оцінити зовнішній вигляд і упаковку.

Після участі у конкурсі, що проводиться компанією. Можливо, єдиним недоліком цієї вакантності стала відсутність заробітної плати. Однак цей 12-річний солодкий зуб не зупинився.

Tommy Lynch, тестувальник водних гірок Що це робить Briton, заздрить будь-який офісний працівник. Уважаю роботу Томми Линца - один великий відпочинок. Людина постійно подорожує і тестує водні гірки в аквапарках. «Томми» – професійний тестувальник на першому виборі, компанія, що спеціалізується на контролю якості міжнародних курортів.

р.

«Сомбі сидить в офісі весь день і я тестує водні гірки. Це весело, але це важко, тому що ви повинні витрачати багато часу на воду, говорить Томмі.

«Я маю на увазі найкращу роботу в світі. Але ніхто не вірить, коли я кажу, що я дороблю, — сказав Briton з репортерами Щоденна пошта

Ben Southall, працівник острова, отримав однаково захоплюючу роботу в 2009 by Ben Southall від British Petersfield. Однак, на відміну від попереднього щасливого чоловіка, він не повинен йти по всьому світу. Бен став прихильником прекрасного австралійського острова Гамільтон. Він є.

Туризм Квінсленд від австралійської держави Квінсленд обрано чоловіка від 35,000 волонтерів. Серед основних вимог до кандидатів були «безкоштовні знання англійської мови» та «любителі для нових відкриттів». Прийшла до всіх параметрів. І, звичайно, він був просто щасливим. Фоторепортаж – британський чоловік у своїй новій роботі. «Це найкраща робота у світі. й

Р

Обов'язки Бена включають годівлі черепахи, що живуть на острові, відстеження пошти і блогування. Повідомлень про свою роботу у вигляді фото, відео та текстових матеріалів, людина повинна надати один раз на тиждень по електронній пошті.

Для такої простої роботи Бен передається на шестимісячну зарплату 106 тис. дол., а також послуги житла – будинок з видом на лагуну. Хороша компенсація, це не так? Тільки одна зарплата цього хлопця заздрить людей більшості країн.

Завантаження Завантаження
Як це? Поділитися з друзями
Завантаження Завантаження