4. 05. Маргарет Хільда Щочер. Консерватор, який вилетів до Великобританії

19 марй Я не думаю, коли майбутній Залізний Леді був народився, її хороший тато і мама думав про те, що їх дитина буде робити до хорошої старій Англії. Ні, Дад був помірно активним політиком у рідній Грантамі, але він був грошима у першому місці. І звичайно, якщо це був хлопчик, ви можете подумати що-небудь. Але жінки в політиці на острові в той час були якось не дуже ласкаво просимо. І решта світу теж.
Однак після вивчення хімії на деякий час, Маргарет думав, «Я не Марія Курі, але Маргарет, загорнути його вогнем». Я переїхав в політику. Ви будете сміятися багато, але вона досягла успіху - в 1959 році вона увійшла до парламенту з міста Финчлі. І вона була лише 34. У 1970 році був призначений секретарем держави для освіти і науки. Здавалося б повернутися до початку, але ні! Після ознайомлення з Харрісом та Сальдоном в Інституті економіки, що виніс ідею соціального стану. Що страшно, врятувати Англію. й
У 1976 році леді Маргарет доторкнувся до життя колишнього Радянського Союзу, коли вона сказала у виступі: «Бойс, ви хочете, щоб правило, світ». Ільвам не пробачився, і дуже політично зріла газета Червона зірка кладеня на грандіозному масштабі, викликав її залізну леді. Ви не вірите, що вона подобалася. Так що вона була гордою і схвалена.
А потім прийшов 1979 і великий виграш. І це не те, що після того, як вся Англія вичавлена з захопленням - не мій Бог. Реформи, які переслідували, були дуже часто, і дуже сильно відхилялися від дна і вершини: безробіття було повільне зниження, а втрата державного контролю в фінансовому секторі поставило економіку на валідацію.
У деяких випадках сприяли конфлікті Фолклендів, в яких Англія все-таки трамплюється на Аргентина її кров. У 1983 році було обрано до другого строку. Але, шкода, в старій пам'яті, третій раз не обирається. І сталося в 1987 році.
І ти знаєш, що я тебе розповість? Залізна леді зуміла зробити нову економіку для острова, яка більше не лягає на старій промисловості. Так, коли вони перепідготовлені, були сплітання, загрози, навіть спроба засвоєння. Але було вдалося переорієнтувати Англію на сучасні технології та інші речі.
Баронес Щохер, життєвий одноліток (для леді!!!) і сидіння в будинку лордів. З повагою