03.05. Джордж Саффорд Паркер – найвідоміший пентмен.

р.

Херсонй До того часу він отримав свій перший патент, Джордж Паркер був в бізнесі протягом двадцяти років. У 17-річному хлопчику відповідав у 1880 р. оголошення про роботу в телеграф-школі. До речі, уникаючи посередництва у питанні зайнятості, він зберіг $ 55. У той час як його основний заробіток, який залишив бажати, Паркер почав торгові ручки з компанією John Holland Fountain Pen. Що робити? Трав'янілість ще не було, і гроші були необхідні. Пориньте в тему, молодий Джордж дізнався, що ручки все ще не хороші для девіла. Що таке, що вони абсолютно потребують післяпродажного обслуговування. І Йора стала великою фігурою в цьому питанні, учні та школярі були тихо захоплені ресурсним рукоділлям. Популярність паркувальника, а також його дохід.
Але через деякий час, намагаючись розібрати, ремонтувати, збирати, наш герой думав: «Що це?» Чи не можу я зробити ручку, як це самому, просто краще? Ви знаєте, я зробив. Через рік він почав продавати свій продукт, а від 1888 року отримав досвід і впевненість, він вирішив побудувати найкращу ручку. Мислення прекрасно корегує. Не так, це було дуже швидко, але в 1904 році компанія Parker Pen почала виробляти чудовий ручка з механічною системою наборів чорнила, яка видала той же патент. Що таке жарт? До цього чорнила заливають в ручки через трубку. Все геній простий. Паркер помістив цю трубку всередині корпусу. Добре, хто зацікавив перо ручки, побачив він. Якщо ви не, поверніть свою фантазію або Google.
Цей німбл Паркер не висить, через рік видав патент на заправку кнопки. І тоді я придумав багато речей. У той же брендовий кліп, який ви коли-небудь бачили Parker знає.

До середини 20-го століття компанія Parker Pen була однією з найбільш авторитетних виробників письмової локшини, частини так званої Big Four. Тому не дивно зауважити, що капот Німеччини та Японії підписано ручками цієї компанії, зокрема, найбільш прийнятною моделлю Parker 51. Ейсеньякер в Європі та MacArthur в Далекому Сході були шанувальниками фірми Wisconsin.

41677.

У 1954 р. Паркер звичаю себе на ринку балкових ручок з моделлю Jotter. Як? Знову, якість. Вольфрамовий бал запропонував компанії радикально покращувати якість виробу.

Пам'ятайте жарт від '70-х? Це з них теж. Паркер розіграв рекламну кампанію: ручне написання "математичної" формули з ручкою Parker:

174310

«Що таке формула, ми з питання?» "Ша, заспокоїти," відповів Партер Пен, "Це Мартіні рецепт: 3.5 частини гіна і половина частини вермуту з чотирма кубиками льоду (вода, H2O вбудована куб = лід), протінених трьома рухами."

Категории

Смотрите также

Новое и интересное