20 звичок американської жінки, які з'явилися після її життя в Росії

Американський блогер Joanna Stein проживав в Росії за деякий час, і звичайно, це не може але впливати на її світогляд і деякі звички, які стали невід'ємною частиною свого повсякденного американського життя. Для нас багато з цих речей є загальним місцем, але для людини, яка проживала все життя в іншій країні, деякі з них можуть здаватися дивним, як для себе Джоанна, так і інших здаються диким навіть для нас, мешканцям Росії.

Мислення тапочки в домашніх умовах

У Росії є ціла культура домашніх тапочок. Коли гості приїдуть до вас, вони знімають взуття і ви повинні дати їм тапочки. Коли ви отримуєте додому, ви включите взуття і поставте на тапочки. Я отримав в цю звичку, тому що: (а) коли я прийшов додому, я завжди відчував брудні вуличні черевики; (б) він був холодним у моїй квартирі; (c) підлоги в моїй квартирі не дуже висока якість; (d) тапочки - це дуже зручно! Я тримав цю звичку і коли я повернувся до Сполучених Штатів, я не можу уявити ходьба навколо будинку босоніж або носіння шкарпеток.

Танцююча ніч

У Сполучених Штатах, бари і клуби зазвичай закриваються дванадцять ранку, але в Росії вони відкриті до шести ранку. Так мій друзі і я хотів би висити всю ніч і тільки отримати будинок близько семи.

Випивання алкоголю в громадських місцях

У публічних місцях - в розумінні зовнішніх барів, клубів і ресторанів. Я часто бачив людей, які п'ють пиво на вулиці. Після того, як я поїхав спирт на автобусі, повертаючи з друзями з вечірки. Але я ніколи не використовую, щоб бачити людей, які п'ють пиво на поїздах.

Приймати громадський транспорт

У Росії я пропустив машину багато. Я жив у маленькому місті і прогулявся практично скрізь. Але якщо я поспішав і довелося подорожувати на довгих відстанях, я використовував громадський транспорт - автобуси, поїзди, метро. росіяни, що проживають у великих містах, часто використовують громадський транспорт. Я мусила звикнути до неї.

Купити все для готівки.

У США кредитні картки забігають, в Росії, світ закріплюється готівкою. Я не пам'ятаю коли-небудь дивився готівку, перш ніж я прийшов до Росії. В домашніх умовах я використовував кредитні або дебетові картки практично для всіх покупок. Але в Росії ви повинні нести готівку всюди і оплатити його. Заробітна плата також була надана готівкою - було дуже дивно, щоб приїхати додому один раз на два тижні з великою кількістю грошей.

Покажіть свій паспорт, щоб купити щось

Коли я прибув до Росії, я пішов купити місцеву SIM-карту, і вони вимагають мого паспорта. Для мене паспорт є дуже офіційним. Але росіяни мають два паспорти: один з вітчизняних, вони часто використовують для ідентифікації, а другий для іноземних подорожей. Так, запитуючи паспорта, який запрошує на посвідчення водія в США. Я думав, що це важливо, але це не так.

Це в McDonald's.

1990Р. 2199Р.

Я б не зробив, що якщо продукти харчування в Росії та американський McDonald’s не відрізнялися за смаком. На мій погляд, їжа в Росії McDonald's все ще краще. Це більш ароматний, поки не так жирний і непристойний. Я ніколи не їсть в Макдональді в Америці, але в Росії це не так страшно.

Випивання вуглецевої води

До приходу до Росії, звичайно, я відвертаю воду з газом, але не часто. У ресторанах і магазинах в США досить рідко. У Росії це норма. При замовленні води з ресторану або купівлі вулиці, важливо уточнити, що ви хочете – без газу. Сода коштує так само, як і регулярна вода, яка досить дешева. Так я закінчив питну воду з газом і в великих кількостях, і я почав його ще більше.

Кетч автомобіль

У Росії є ліцензовані послуги таксі та бомбардувальники: вони приводять звичайні автомобілі і можуть дати вам їздити на гроші. Я ніколи не зловив машину самостійно. А коли ми були з друзями, ми приурочили «бури». Побачити мене спочатку, але це скоро здавалося нормальним, особливо коли час був запущений, і немає вільного таксі.

П'яна горілка

Багато людей знають, що між Росією і горілкою є підключення. До того, як я прийшов до Росії, я рідко відверта горілка. І якщо я попив її, то це було десь в барі або клубі, коли я мав пряму мету, щоб п'яти. Але в Росії я половив себе пити горілку на обід або вечерю, і я чую думку, що горілка не повинна бути змочена невеликими грудями, і пити в летлі.

Чайний чай

Як і більшість людей, мій чай завжди був пов'язаний з Англією. Я не думав, що росіяни питали так багато чаю. Але в моїй роботі в Росії чайні вечірки були чимось з соціального заходу, а незабаром я знайшов собі пити чайну чашку за чашкою протягом дня. Я ніколи не пишу чай в домашніх умовах, але тепер я тримую його у випадку, якщо друзі з Росії приходять до мене.

Сюрпризуйте людей з тонкістю

У Сполучених Штатах, ваше тіло може бути обговорено, якщо ваша вага є значно аномальною. Але Америка зарекомендувала себе як країна жирних людей, а росіяни знають її добре. Я завжди був маленьким, але ніхто не прокоментував свою масу, перш ніж я прийшов до Росії. По дізнаючись, що я був з США, російська жінка проголосувала: «Ви не жирні!» Вона була дійсно шокована, якби повноти були обов'язковими для всіх американців.

Миємо руки кожного разу, коли ви приїжджаєте додому.

Я дуже не пам'ятаю промивання рук, тому часто перед приходом до Росії. Тексти пісень, а це означає: Я думаю, що це так брудно в місті, що коли ви йдете додому, ви відчуваєте шар забруднення на руках. Звичок миття рук після того, як я повернувся до дому.

Покупка молока в мішку
Р

Я був дуже зловживаний цим моментом - зберігаючи молоко в картонному пакеті, здається трохи незрівняним для мене. Як використовувати цей пакет, як зберігати молоко? Деякі пакети мають шию з гвинтовим ковпачем, але багато чого не роблять. Чи заливають людей молоко в окремому контейнері або пити все молоко в одному сидячи? Дуже дивний!

Я не маю хлопця

Я прийшов до Росії прямо після університету, де він ніколи не ставився до будь-якого, щоб запитати, якщо я мав чоловіка або хлопця. Але в Росії це дуже рано. Я знав молодше мене, хто вже мав свої сім'ї і з кількома дітьми. Мій бос, особливо занурився мене з проханням, якщо я був хто-небудь і розмовлявся про те, що я б не був єдиним. Не знаю, що я не був одружений і не маю сім'ї в найближчому майбутньому.

Двох вхідних дверей в квартирі

Ні, моя квартира не мала двох входів. В одному дверному проході з якоїсь причини встановлюються дві двері. Дуже дивний, і я ніколи не дізнався, що підказали власникам, щоб зробити це, будь то з причин безпеки або надії, що можна краще тримати тепло в будинку.

Заспокійливі високі підбори щодня

У Росії люди вдягають трохи більш формально, ніж я використовував. Для жінок це включає високі підбори. Я прийшов до Росії прямо після університету, де, звичайно, я ніколи не носила каблуки. Якщо я працював в офісі, то, ймовірно, не дивився мене, і це не буде на мій список. Подруга шахти сказав, що в Росії вона зношує підбори щодня, але коли вона повертається додому до Великобританії вона кладе на взуття знову. У Росії я ніколи не погоджуюся носити кросівки. Я завжди wore черевики або каблуки взуття.

Не показувати документи

Не один запитав мене, щоб показати мій ID, коли я замовив спирт в клубі або ресторані, який був приємний сюрприз. У Росії можна придбати спирт від 18 років, і я досить виглядаю в цьому віці. У США продавці просять показати документи будь-якого, хто хоче купити алкоголь, якщо вони виглядають під 30. Тепер я повернувся в США, я часто забуваю, щоб принести мій ID карту з мене, і з цієї причини я відмовлявся багато разів на продаж спирту.

Вузька ікра без особливої причини

Багато людей пов'язані з ікрою з Росією, вважається, що вона їсть на свята. Існує думка, що шампанське (або горілка) з ікрою – це просто шпилька вишуканості. Але насправді Росія може з'їсти ікру в будь-який час - часто з млинцями або розкласти її на хліб і масло.

Насолоджуйтесь всім з домашньою їжею

Я люблю готувати, особливо десерти. Багато росіяни варять першу і другу в домашніх умовах, але вони зазвичай купують солодощі. Коли я лікував своїх російських друзів на свій власний шоколадний сирець або якийсь інший десерт, вони спочатку не могли вірити, що я зробив це, а потім сказав, що вони ніколи не смакували нічого краще в їх житті.

Каррі туалетний папір в салон

Незважаючи на те, що більшість туалетів тепер мають туалетний папір в кабінках, є ще місця, де знаходиться один вал, тільки в загальному приміщенні. Перший раз я прийшов в цю ситуацію, коли, як студент, я прийшов до Санкт-Петербурга.

Завантаження Завантаження
Як це? Поділитися з друзями
Завантаження Завантаження