Прийміть його і запустіть м'ясо. Непереносимість статті

Я провів рік і половину бойових дій, так як я міг. Але в кінці він вийшов з мене не стоп, і ви знаєте, що я вірю, що він збирається отримати на правильному очах. Тому що в області здорового харчування немає теми більш болючими, ніж тема м'яса і відмовитися від неї.

Я можу сказати, що я захоплю цю тему, що я втомився від неї смертельно, цитувати посилання на дослідження, лекції авторитетних вчених, приклади веганських спортсменів і навіть власний приклад. Але я не буду. Бо хто зробив це для мене.

26 жовтня 2015 року організація Всесвітньої організації охорони здоров’я офіційно визнана червоною м’ясною та ковбасною продукцією як карциногенна. Незважаючи на тих, хто не погоджується з тими, хто не був дивним, якщо вони не були, у світі, де люди довіряють інформацію ззовні, а не власних почуттів, це захід означає багато.

Якщо ви дивитеся, чому ВООЗ зробив таке революційне рішення (але насправді природне і довгоочікуване) – рулони на офіційному сайті, все докладно написано. В короткий час ВООЗ визнав, що не можна ігнорувати результати численних досліджень про небезпеку м’яса та ковбас. Це офіційне положення ВООЗ.

Ковбаски, ковбаси, ковбаси, ковбаси, шинка і ельдерини викликають рак. яловичина, телятина, баранина і свинина викликають рак. Неважливо, якщо це яловичина була захоплена в селі своїм бабусям, оточеним турботою і любов'ю, або народилася і піднялася в абаторі – хто кладе ці вироби на парі з тютюном і флутонієм.

Цитувати: Вживання 50 грам обробленого м'яса в день збільшує ризик раку кишечника на 18%.

Звичайно, це не означає, що світ буде одним днем зупинити вживання м'яса. Через офіційний реліз ВООЗ, і вже очевидно, що він не припинив. Зрозуміло очікувати, що, як і всі революційні ідеї, ідея м'яса не займає часу, щоб проростити на розумі.

Але муфта працює. Офіційно зараз. У вас є новий аргумент, і якщо ви розумні, вирощені, і трохи продумані (і я сподіваюся, що там не є інші), ви принаймні думаєте, важко.

Ця стаття для тих, хто зрілий. Якщо ви все ще сумніваєтеся, що ви будете краще без м'яса, то вона має сенс піти на штрафний ляпас: на сайт ВООЗ, на роботи Д-р Коллін Кембелл, Майкл Гребер та інші. І в ідеалі нічого не займайте на вірі, але вивчіть цю правду від власного досвіду: поїдьте в грамотну детоксикацію, а потім відстежуйте свої почуття від м'яса. Ми гарантуємо Вам дивовижний виклик.

А потім повернутися до цієї статті.

Тепер до точки. Як ви даєте м'ясо?

Є два способи.

Перше, щоб взяти і зупинити вживання м'яса. Один день, безперечно. Це те, що я зробив в моєму часі, і це рішення було одне, що я дуже гордий. І за що я впевнений, що я буду вдячний собі багато разів на мій пізніше років.

Ви знаєте, як я зробив це? Фізична аверсія м'яса, життєдіяльності тварин, відторгнення м'яса на тонкій площині - все це сталося пізніше. І вперше прийшов самотність. Я зрозумів, що їсти м'ясо з тварин, вирощених в нелюдних умовах з препаратами і антибіотиками, як би грати в лотерею з раком.

Я зловив очі брошури. «Буддизм і вегетаріанство» – це тонка книга з дуже глибокими, трансформативними знаннями всередині. Для мене це знання, які мене прокочували, це точка повернення. Проксимус Необхідний і достатній. Я подарував м'ясо один день і взяв Буддійський біженець наступного року.

Я ще рекомендую цю книгу на всі нові вегетаріанці. Не можна плутати ім'я - релігія (якщо ви можете назвати Buddhism так), є дуже мало, і це не сутність. Книга діє як ударна терапія. Я можу сказати, що книга прийшла до мене випадково, якщо я вірю в такі нещасні випадки. Вона допомогла батькам відмовитися від м'яса після 50 (дія, яка вимагає відваги і великого наміру) і багатьох інших. Це може дуже добре допомогти вам. Почати з цієї книги.

Якщо з яких причин ви не шукаєте простих способів:

Складність з мотивацією (як і раніше не зрозуміло розуміння шкоди м’яса)

Ви повинні дивитися (що говорить ваш чоловік? варити окремо?!)

Якщо ви не хочете змінити речі і мати неприємні труднощі.

Другий спосіб – відмовитися від м’яса.

З точки зору фізіології немає причин цього методу. Якщо ви не хочете, щоб бачити будь-які різкі зміни вашого раціону, ви не будете вмирати або хворіти, якщо ви усуваєте м'ясо один раз і назавжди. Так це мармур, перш за все, для вашого розуму. Випробувано з особистим досвідом та досвідом багатьох людей навколо мене.

Чи є життя без м'яса?

Що це в вашому розумі, що запобігає ви повністю прийняти ідею, що життя без м'яса можливо? Ваша віра. Беліфс - це внутрішня ставлення до себе і світу, які так дратують у вашій підсвідомості, що вони стали програмами. Беліфс буквально створити свою реальність на фоні. Це часто несвідоме ставлення, які знаходяться в шльопах вашого життя.

Простий приклад. Дівчина звикла думати, що вона прагне бути повним. Як дитина, її матір сказав: «Не худі на торті, пам'ятайте, що ви, як правило, жир!» Як вона виросла старшого, життя сам дав докази цього факту. І дівчина виросла віру з чіткими знаннями, що вона схильна до повноти.

І тепер неважливо, чи були реальні передумови для цього (генетика, харчова культура в сім'ї, фізична активність) - дівчина стає це фактично. Тому вона вірить в неї. Проводиться програма.

Коли ми трохи, наша свідомість як губка поглинає всю інформацію – особливо про себе і особливо від наших батьків. Що таке батьківство. Все, що ми глибоко приймаємо на вірі, це помперована на підсвідомих і починаємо створювати наше життя. Літерально. І вижити, що звідти не легко. Зробляючи, побачивши, і заміняючи його з протилежною ще важче. Але реальний.

Ми не віримо. Поки ми подаємо життя в наших розумах.

На будь-якій темі можна знайти інформацію і проти. Тільки ми вирішуємо, що вірити і яку програму для запуску. Тому, якщо ви міцно переконані, що немає життя без м'яса - швидше за все, для вас це.

Хороша новина полягає в тому, що переконання можуть бути змінені. Погана річ, що вам буде потрібно, щоб ви зрозуміли, що вам потрібно буде. З одного боку, глибока віра сидить, чим довше йде з вами через життя, тим складніше. З іншого боку, більше людей навколо вас, які живуть з протилежними переконаннями і живою щасливо, простіше. Отримання посилання?

Якщо ви готові вийти на бізнес, порушайте м'ясо звичку на два рівні: розумові та фізичні.

Чоловічий рівень.

1,1 км Подумайте про ваші стосунки з м'ясом. Подумайте своє життя, де м’ясо було презентовано. Барбекю, весілля, веселі поїздки. Пам'ятайте, що ваша мама змушена їсти м'ясо як дитину, як поважні дорослі отримували цей продукт. Не дивно, що ви звикли до вживання м’яса в складі вашого життя. Так само як форма носа. Будь-який ми звикли до причин синдрому виведення, якщо він видаляється. Це нормально.

Коли люди хочуть змінити форму носа, вони йдуть в пластичний хірург і мають операцію. Вони готові до того, що протягом тижня вони повинні ходити в пов'язку, а потім ніс на деякий час не буде виглядати найкращим чином. Але вони знають, що набряк відкинуться і в кінці вони побачать акуратний маленький ніс у дзеркалі - саме вони мріяли. Це результат, який готовий платити за тимчасові незручності.

Ви не можете отримати результати, пов’язані з процесом.

Сама річ з м'ясом. Нерідко спроби відмовитися від м'яса розбиті про непідготовленість для тимчасового дискомфорту. На початку будь-яких змін ми не щасливі, і здається, що це завжди буде. Але це просто любов. Я маю на увазі, це не вірно.

2,2 км Вважайтеся і напишіть ваші переконання про м'ясо. Неважливо, якщо це негативно або позитивне. Наприклад: «М'я добре для здоров'я» або «Я ніколи не можу відмовитися від барбекю». Нехай це просто слово, без оцінки. Для зручності, так як ці переконання знищать вас, нехай подзвонити їм негативно.

3. У Потім заміняємо їх з протилежною: «М'я погано для здоров'я», «Я легко проходжу барбекю». Познайомтесь з новими переконаннями про себе, позитив.

4. У Увімкніть нові віруючі місця, викладіть їх у свій гаманець, повторіть їх як Mantras.

5. Умань Навколо себе людьми, які живуть з новими позитивними переконаннями. Люди, які живуть без м'яса протягом багатьох років і прекрасно почуваються. Зв'язатися з ними, дізнатися з них, дізнатися з них. Важливо: Ці люди повинні бути щасливими і успішними. Ви повинні бачити, що ваші нові переконання не просто фантазії вашого розуму. Що є люди, для кого це норма, і не тільки норма, але добре, джерело щастя і, можливо, успіх.

Головний інсайт тут є те, що якщо він працює для когось іншого, це може працювати для мене.

6. Жнівень Будьте хворими. Зміна вірувань є повільним процесом. Вода заточує камінь – це просто про вірування. Коли ви накопичуєте достатні докази, що життя без м'яса добре, кількість перетвориться в якість, і ваш субсвідомий розум буде змінити рекорд. Ви не помітите цей момент. Ви не думаєте про м’ясо як їжу. Як піна або нігті. Неважливо, як голодний я, я ніколи не думають про вживання нігтів.

доб. 2

Фізичний рівень

Як ви починаєте фізично відмовитися від м'яса? Ідеально детоксикує. Для того, щоб швидко відчути всі приємні відчуття нової дієти, необхідно не тільки зняти травлення, втомлювати важкої їжі, але і для того, щоб швидко відчути всі приємні відчуття нової дієти.

Після якісної детоксикації ви природним чином намальовуєте до легких і здорових продуктів. Чудовий варіант може бути домашньою детоксикацією або глибоким очищенням під керівництвом фахівця.

Тримати. Всі ті, хто я змогла зателефонувати на відвертість на тему любові до м'яса, сказали про те, що вони кріпляться спочатку, до смаку м'яса і другого, до насиченості, що цей продукт дає. Ми вже говорили про переваги м'яса з ВООЗ, тому ми будемо пропустити цю точку.

Що робити зі смаком? Багато людей не можуть уявити своє життя без смаку м’яса. М'ясо смачне. Це саме те ж саме кравля за смаком і однакову залежність від неї, що дає шоколад, борошно і прянощі.

І є м'ясо з борошном і пряним. Гаряча собака з кетчупом, наприклад. На жаль, чому ця страва має стільки прихильників?

Кріплення для яскравого смаку їжі нічого не більше, ніж наслідок гіперстимих рецепторів. Хороша новина полягає в тому, що після 7-10 днів на простих і простих продуктах харчування рецептори повертаються в норму, плоди стають солодкими знову, а овочі, запечені власному соку, грають з усіма відтінками смаку. Метою є останні тижні. Це найгірший випадок.

Що стосується сати, то тут м'ясо ділиться ґрунтовкою з бобовими, горіхами і грибами. Найголовніше не вдається при влаштуванні і поєднанні.

В іншому випадку будь-який білок буде лежати важкого каменю в шлунково-кишковому тракті.

Найбільш задовольняючи вегетаріанську вечерю, яка не тільки корисна, але і зручна для здорового травлення: рослинний білок + невелика порція повільних вуглеводів, отриманих з цілих продуктів + гідна порція волокон і ферментів у вигляді свіжих нестарих овочів і зелені.

Чим важче білка, тим простіше вуглеводів слід. Так, ми, здається, порушуємо правила харчових комбінацій, але моя практика показує, що білки легкої рослини + легкі вуглеводи поглинаються без проблем, особливо при наявності зелені і правих спецій.

Корисна дієта

Найпоширеніші помилки початківця вегетаріанців – це дієта. Вирішуючи м'ясо, це важко уявити, перш за все, що різні страви можуть давати ті ж відчуття повноти. Зробіть собі завдання – кожен тиждень приготуйте різні вечері з цього списку.

Приклади корисних вечерь для початківця вегетаріанської

Пшениця з квасолею, часником і хребтом і великою порцією зеленого салату
Риботто з коричневого нешліфованого рису з лісовими грибами і салатом з буряком і арубу (звідси ви не знайдете хороший сир сьогодні, бажано обійтися без сиру або використовувати перевірений вегетаріанський)
Локшина морква з хіппою, томатами та базиліком та салатом з кабачків
Куйноа з корусом і духово-печеними овочами
Тофу з коричневим рисом і рослинним салатом в азіатському стилі
Суп брокколі і салат квіноа, авокадо і зелень
Пряний гарбузовий фенельний суп і худий клейковини безглютенових хлібів з гарбузом гумус
Кіхарі і великий зелений салат з спеціями
Капуста різот
Суп мусив і без дріжджів лаваш з зеленню, огірком, тахіні і спеціями
Червоний леновий суп з лимоном і зеленню і салатом
Овен-печена курча з прянощами і теплим гарбузом, журавлиною і корусом салату
Овочі гриль і гречана локшина з висушеними томатами і нутою
Мисливець різотто, гриби та великий грецький салат з сиром
Баклажани баклажани з квіноа, сир фета та трави
Зайдіть на ринок, спробуйте нові продукти харчування, купуйте спеції та не пропустіть на свіжому траві. Про те, як смачні і цікаві люди живуть без м’яса. Дуже ймовірно, що ви навіть любите це.

В цілому, точка не знайти якомога більше вегетаріанських рецептів (хоча ви не можете обійтися без неї спочатку), але насправді їх приготувати. Отримуйте схему і варіть здорові страви в домашніх умовах самостійно, намагаючись нові речі весь час. Тільки на практиці ви можете зрозуміти, які товари і як вони поєднуються один з одним, і які всі ці костюми і люблять вас.

Я пам'ятаю на марафоні, одна з учасників скаржалась, що всі правила харчових комбінацій важко пам'ятати. Якщо ви сказали, що ви навіть не пробували. На практиці потрібно пам'ятати тільки на самому початку, коли немає внутрішнього розуміння того, чому, а потім готувати інтуїтивно зрозуміле. Якось ви починаєте розуміти, що ваш улюблений Джульєн (гри, сир і крем) смачний, але занадто важкий, але гриби і соба, плюс овочевий салат - просто те, що вам потрібно. І все пам'ятається самому.

Якщо ви не можете повністю зупинити вживання м'яса, виключіть м'ясо за такою схемою:

Ковбаски, ковбаски, ковбаски та все, як це.
свинка.
яловичина, телятина і баранина
Зелена
Кролик
Туреччина
Риби
Морепродукти
Залиште м'ясо першим днем, і коли ви звикли до вечері і обіду з рослинним білком - переключіть на два тижні. Усунення м'яса повністю.

Ще раз: в період переходу дуже важливо мати цілий ряд рослинних (ідеально органічних) продуктів, спецій і трав.

Все, що я отримав. Знову немає практики. Подруги Але робити це теж. Розуміння і любов.

Автор: Валентина Горбунова