Як ручити себе: Керівництво для Лази

Якщо ви ніколи не робимо нічого, якщо ви залите, але ви дійсно хочете, щоб закінчити це, ця стаття для вас! Laziness є серйозною проблемою, яка може досить зіпсувати ваші плани. Як ви живете з нею?

Я не збираюся запропонувати навчання для підвищення якості життя. Не радимо дотримуватися режиму дня, добре харчуватися і не хвилюватися. Як студент і журналіст, це неможливо. Я хочу допомогти тим, хто, як мені, був боковим з лазіною, всі їхні життя.

Уявіть собі рано вранці. У вас є хороший нічний сон і ви маєте кілька вільних годин, перш ніж почати роботу. Спокійно, повільно, мити і приймати душ. Прекрасно подаємо таблицю на сніданок, а потім робимо кохану річ. Ти спокійний і радісний. Тим не менш, день просто початок ... Чи не так багато?

Щоб досягти такої чистоти у вашому житті, потрібно лише подивитися на проблему з злегка різним кутом.

Laziness – це відсутність інтересу до вашої діяльності. У цьому сенсі лізію є сигналом, який потрібно терміново змінити. Або шлях до цієї мети, або самі цілі.

Мислити найактивніших людей у Вашому середовищі. Це люди, які прагнуть до життя, вони завжди роблять щось, кудись захочеться. Вони не лази - вони цікавляться, і це не загартування. Це стан максимальної продуктивності, які кожен може досягти.

Відсутність відсотків не означає, що ви не обрали свій власний шлях. Затишність відсотків – це лише невірний підхід до справи. І слід регулювати.

Laziness - це частий супутник ідеалізму Якщо ви берете речі занадто серйозно, ви можете знайти, як швидко скидати руки. Шкідливість справи може серйозно рубати і навіть зробити вас, щоб ваша мрія. Думки «кращий або гірший» зазвичай дають піднятися на відповідь й

Зайдіть до своєї мети в невеликих кроках. Потрібні помилки. Порадуйте себе акуратно, акуратно, з великою любов'ю. «Я не в змозі зробити це сьогодні», «Я буду жити сьогодні завтра». Коли ви можете бути неправильними, ви видаліть багато «приблизних».

Чому я можу зробити це? Знайти мотивацію для вашої діяльності. Нерідко ми забуваємо відповісти на найважливіше питання: «Чому?» – і страждаємо не так необхідних речей.

Натхнете себе з кожним кроком ви берете. Відповідайте ваші питання якомога простіше:

• Тексти пісень, а це означає: Чи буде це переміщення мене ближче до моєї мети?
  • Що подарувати мені?
  • Чи можу я витрачати більше енергії, ніж я отримую?
Якщо ви побудуєте правильне, свідоме ставлення до ваших кроків, зникне лінь.

Навіть у вихідні дні, не дозволяйте собі забути пізніше, ніж на добу. Я не раджу ставити годинник тривоги в неділю, тому що не повинен бути принаймні один день на тиждень без того, що пошкоджене кільце. Зняти місце на першому знаку пробудження необхідно. В іншому випадку сон буде заморожувати вас, і це не вийде на всіх.

Дуже важливо правильно почати день. Не дозволяйте собі прогулятися по півдню в піжами, по-собачому і немиється. Влаштуйте себе прекрасний, чистий пробудження – ви будете заряджені з такого ранку набагато більше, ніж від культивування вашої лізики.

Не варто марафону щодня, тримати квартиру або робоче місце в ідеальному порядку і нервувати про кожну пляму пилу. Але Ваше житло повинно бути максимально комфортним, свіжим і приємним для очей. У цьому випадку, що бізнес буде дуже приємним - це правильне місце, що надихає.

"У 15 хвилинних рульах"

«15 Minute Rule» - це правило, що дозволяє встановлювати біля всього 15 хвилин на добу для повсякденних заходів, таких як прибирання, зарядка тощо. Поцілунок, 15 хвилин небагато, але переваги їх будуть неймовірними. Просто подумайте: чверть години в день займе вас на новий рівень життя.

За тиждень

Для того ж, існує метод звички на тиждень. Шукайте, наприклад, ви дивитесь на сови, але це дуже псує життя. Ви не маєте відваги відмовитися від цієї процедури назавжди, тому ви живете в цьому режимі і не змінюєте нічого. Але якщо ви встановите собі завдання лише на один тиждень, щоб піти на місце вчасно і встигнути, ви будете відмовитися?

Ці прості рекомендації можуть істотно поліпшити стан, поліпшити ефективність і усунути явища ліньності від життя.

І для того, щоб надихнути від цієї статті, щоб нести фрукти, тепер почати гонки, повільно втілювати поради в житті. Зробіть список ваших «дебтів» або вирішіть, що ви готові провести 15 хвилин на добу. Удачі, і пам'ятайте, що натхнення є ворогом лінь!

Автор: Марія Короткий

Дивитися також:
Як побороти лінь
20 листівок для тих, хто бореться з лізиною

www.adme.ru/svoboda-narodnoe-tvorchestvo/20-otkrytok-dlya-teh-kto-boretsya-s-lenyu-993160/