SpaceX планує надсилати на Марс у 2018 році

Габаритний зображення

Планування відправки Дракона в Марс як тільки 2018 Red Dragons повідомить загальну архітектуру Марса, деталі для отримання пік.twitter.com/u4nbVUNCpA -- SpaceX (@SpaceX) Квітень 27, 2016
Сьогодні, космос X оголосив найбільш цікаві новини: судно буде відправлено на Марс у 2018 році. Щодо того, як ми можемо зрозуміти, перш за все, ми йдемо про безпілотну, автоматичну експедицію. Суд буде відправлено на автомобіль Falcon Heavy, більший варіант Falcon 9. Суд висадить на Марс, а фахівці компанії отримають інформацію про процес посадки, що дозволить зробити висновки про доставку вантажу до Марса.

Якщо все добре йде, SpaceX стане першим приватним підприємством, щоб висаджувати на поверхні іншої планети. Що стосується космічних апаратів, які підуть до Марса, це буде Червоний дракон - модифікована версія транспорту, яка доставляє вантаж до ІСД. Червоний Дракон працює восьми двигунами SuperDraco, які досить потужні для посадки капсули на Марсі. Принцип посадки, за принципом, нагадує технологію, що використовується SpaceX для повернення першого етапу Falcon9 до Землі.

Така посадка дозволяє доставити досить велику кількість корисного навантаження на планету. До теперішнього часу найсвіжіші об'єкти, що падають на Марс, було ровером Curiosity вагою майже 1 тонн.

Вікіпедія розповідає про те, що в березні 2014 року було повідомлено про те, що концепція Червоного Дракона може використовуватися НАСА як дешевший спосіб проведення Зразок Зразок Повернути місію з доставкою зразків Мартинського ґрунту до Землі. За попередніми оцінками Червоний дракон зможе зробити м'яку посадку на поверхні Марса приблизно на 2 тонн корисного навантаження. Це більш ніж 2 рази вище поточного запису, встановленого НАСА "Хайвенлі Кране", який знизив переважність Curiosity вагою 899 кг на поверхню червоної планети в серпні 2012 року. Для передачі зібраних зразків на орбіті Землі (оригінальний сценарій Марса Зразок Повернення залучено передачу зразків на орбіті Мартіана), що знизить потенційні ризики і вартість місії.

Ви думаєте, що Маска буде успішним? Я не знаю, але я сподіваюся, це 2018. Не буде працювати, люди не готові реалізувати щось, як це, 324 осіб проголосували. 50 абсорбованих. Тільки зареєстровані користувачі можуть брати участь у опитуванні. Приходьте, будь ласка,

Джерело: geektimes.ru/post/275010/