466
Хорор на тарілці: 12 найгірших страв світових авіакомпаній
У той факт, що їжа в літаках не відрізняється відмінним смаком, кожен, хто коли-небудь мав літати знає. Згідно з деякими науковцями, це не авіалінії, які відлякуються, але природа сама: на висоті понад 10 тис. метрів, людські смакові бутони починають працювати по-різному. Але поганий смак не єдиний недолік на борту їжі. Дуже страшний зовнішній вигляд, здатний відтворювати навіть найважчий апетит. Яка їжа іноді подається в мандрівників з різних країн.
Авіа Франція
За даними Air France, вона повинна бути сирною пікою. Однак популярна італійська страва збивна речовина з жовтим покриттям трохи схожа.
«Як ви навіть можете подарувати людям?» автор фото в Instagram сказав.
Емаль
Ця картина, взята на літак Emirates Airline, також показує піцу. Звичайно, це виглядає більш традиційно. І це, мабуть, її єдиний тюрк.
«Год, я хотів би думати, що я не їсти. Але, погубивши його, я зробив це, роз'ясував мандрівника в коментарі до фото.
Піца з попередніх пострілів була принаймні гарячою. Автор цієї фотографії був менш фортунем. Він подається повністю холодним бургером з скибочками сиру і сушеним салатом на обід.
Його смак був втомлений як його зовнішній вигляд.
Невинний повітря
творці сендвіча з фото вище принаймні не стегнали на великому шматку сиру і повний лист салату. Австралійка Незаймана У всіх фронтах з'явилися повітряні кухарі.
Іберія
Що ви думаєте, що це? Манна каша? Молочна пудинг?
Ні. блюдо в контейнері паста з сиром. Попри те, що кухарі іспанської авіакомпанії Iberia див.
Млинці невідомого походження
І в цій формі вони подаються млинці в туризм з Росії. Тим не менш, краще тримати мовчать про назву перевізника.
«Це було надана на площині під назвою млинця. І на англійській мові чесно написано, що це «додат». Але росіяни, очевидно, вирішили не відлякати з екзотичними, коментарі автора на фото.
Драйвер
«Що таке пекло?» автор запитує нижче.
Здивує пасажир авіакомпанії Hong Kong Dragonair. Після того, як страва злегка покрита вареною капустим листом нічого, але сніданок.
Джемпер
Це сніданок, теж. Тим не менш, вже в літаку Російської авіакомпанії JetAir.
«Я ніколи не зрозумів, що це було. Я не з'ївся, не кинув фісташки замість, автор картини пише.
р.
Мар'ян
У літаках авіакомпанії Ryanair виглядає як гамбургер.
Авіаквитки
Два фрикадельки, що пливуть в бульйоні з рисовим осадом, переобладнає своїх пасажирів Китайський перевізник AirChina.
Авіаквитки
Порівняно з обідами, які подаються на літаках AirAsia, всі перераховані вище сніданки, обіди та вечері здаються вишуканими.
Вони називають його горщиком локшини. І для мене це студентський обід, прокоментував пасажира.
Р
Завантаження Завантаження
Як це? Поділитися з друзями
Авіа Франція
За даними Air France, вона повинна бути сирною пікою. Однак популярна італійська страва збивна речовина з жовтим покриттям трохи схожа.
«Як ви навіть можете подарувати людям?» автор фото в Instagram сказав.
Емаль
Ця картина, взята на літак Emirates Airline, також показує піцу. Звичайно, це виглядає більш традиційно. І це, мабуть, її єдиний тюрк.
«Год, я хотів би думати, що я не їсти. Але, погубивши його, я зробив це, роз'ясував мандрівника в коментарі до фото.
Піца з попередніх пострілів була принаймні гарячою. Автор цієї фотографії був менш фортунем. Він подається повністю холодним бургером з скибочками сиру і сушеним салатом на обід.
Його смак був втомлений як його зовнішній вигляд.
Невинний повітря
творці сендвіча з фото вище принаймні не стегнали на великому шматку сиру і повний лист салату. Австралійка Незаймана У всіх фронтах з'явилися повітряні кухарі.
Іберія
Що ви думаєте, що це? Манна каша? Молочна пудинг?
Ні. блюдо в контейнері паста з сиром. Попри те, що кухарі іспанської авіакомпанії Iberia див.
Млинці невідомого походження
І в цій формі вони подаються млинці в туризм з Росії. Тим не менш, краще тримати мовчать про назву перевізника.
«Це було надана на площині під назвою млинця. І на англійській мові чесно написано, що це «додат». Але росіяни, очевидно, вирішили не відлякати з екзотичними, коментарі автора на фото.
Драйвер
«Що таке пекло?» автор запитує нижче.
Здивує пасажир авіакомпанії Hong Kong Dragonair. Після того, як страва злегка покрита вареною капустим листом нічого, але сніданок.
Джемпер
Це сніданок, теж. Тим не менш, вже в літаку Російської авіакомпанії JetAir.
«Я ніколи не зрозумів, що це було. Я не з'ївся, не кинув фісташки замість, автор картини пише.
р.
Мар'ян
У літаках авіакомпанії Ryanair виглядає як гамбургер.
Авіаквитки
Два фрикадельки, що пливуть в бульйоні з рисовим осадом, переобладнає своїх пасажирів Китайський перевізник AirChina.
Авіаквитки
Порівняно з обідами, які подаються на літаках AirAsia, всі перераховані вище сніданки, обіди та вечері здаються вишуканими.
Вони називають його горщиком локшини. І для мене це студентський обід, прокоментував пасажира.
Р
Як це? Поділитися з друзями
Ця домогосподарка's Soul Cry збільшила тисячі людей, і ось чому:
Що може статися, якщо хлопці подаються як дівчата в соцмережах?