429
Якщо відомі письменники поставили свої роботи онлайн
У наш час вони не будуть щасливими. Видавці більше не цікавляться поезією або складною літературою, а відмінною мовою є десяте питання. І вони не приймаються онлайн. Після того, як мережа буквально повною мірою сайтів для порівняно молодих і довгих авторів, де навіть геній не втратив нічого.
Редакція Веб-сайт Вона вирішила піти на сміливий експеримент і придумав гіпотетичний Вася. Повідомляємо, що такий друг сидить в інтернеті і коментарі на чужій «мережі». Тільки як жертви рецензента ми спробуємо представити не звичайні користувачі, але відомі майстри ручки і чорнила.
Edgar Poe's "Чорна кішка" - нічний знак. Ви не знаєте, що ви? Але навіть якщо зла покарана, спасибі. Ви не здавалося б, не зрадієте про це. Не пишіть більше, okay? Я не спати добре.
казка Колобока «Я радий!» Символіка Платонова з його «покетами» і «добрих морів» видається пологою порівняно з глибиною роботи. Як яскраво і рясно ви помістили весь світ з його вічною подачею для привидної свободи і самовіддачності в одному невеликому шматку добре запеченого тіста!
Кожен може (і слід) розпізнати себе в Колобокі. Ваш тонкий гумор гідний відкритого конкурсу з залізною та дикою ін'єкціїми. фраза «Колобок» першою на траві, а потім на доріжки ...» скинула мене з дивана. Хто ти, невідомого генія? Відповісти! Дякуємо! Успіхів!
З повагою, Вася.
Річард Бач
A Seagull Named Джонатан Livingston "Ви зрозуміли, що ти писав? Де ви бачите розмову про моргули? Особливо подорожувати між світами? Я був в ВМС, і я бачив достатню кількість мурах. І якщо один птах прийшов до мене і сказав: "Я моргу!" - Я обов'язково зупинився пити. Якщо ви спробували показати безмежні можливості людини, то не зрозуміло, чому, як приклад ви вибрали гучні, брудні, життєрадісні і ступні птахи.
Дж.К. Роулінг, Гаррі Поттера і Смертельні холуси, розпоряджений я був кореневим для Волдеморту. Я сподіваюсь, що це не суперечка?
Артур Конан Дойл, Пригоди Шерлок Холмс, Я Loved It! Трохи нудний, але цікаво. Нестандартний детектив, злочинець не завжди кримінальний. Евіл геній є там, всі права. Я не знаю, як ці два чоловіки зуміли зробити без жінок протягом тривалого часу. ?
Харуки Муракамі, «Другий Квак заощаджує Токіо» Доброго дня! Щось гакнув. Я не розумію багато, але тільки за звання – 100 балів!
Олександр Волков
The Wizard of Emerald City "Велика робота. Я читаю його в одному диханні. Тут є все: квест і пригода, філософія і фантазія, і навіть маленька акція. Любили героїв. Я був дуже стурбований Ельлі, і Iron Woodcutter нагадував мене добре андроїд з фільму Чужорідці. Дуже торкнувшись драмою Золотий Лев. Я з нетерпінням чекаю.
Пауло Коельхо, "Алхімік", "Нехай це!" І сенс такого довгого і нудного шляху? Завжди? Вічний пошук чогось? До речі, метафор слабкий. Алхімік – псевдонауковець, який намагається зробити золото з дешевого матеріалу. Цей процес досить лінійний, але не круговий. Якщо ви дотримуєтесь ваших асоціацій, сірий чоловік (лід) намагається зробити себе шматочок золота, але, закриваючи коло, знову повертається до свинцю.
Не зовсім зрозуміло, чому треба переписати старі бачанські правди. Однак, я люблю вашу версію більше, ніж неприємності аутолога. Але в цілому ви не філософ! Коротке знайомство з іншими роботами передбачає, що ви сильні тільки в садомазохізмі.
Привіт, Вася.
Лео Толстого, “Війна і мир”, “Я сподобалося це!” Цікаво, в деяких місцях. Особливо успішними були бойові сцени. Тексти пісень, а це означає: Але ваша любов є нудною і поросятою. Але в цілому робота міцна, закінчена, трохи виділяється. Особлива подяка: Ви зуміли зробити щось, що ніхто не зробив, яке було мені вчитися французьким. Як піти!
Віктор Пелевін «Чапаєв і неїда» «Хмм.» Цікаво. Оригінальний, свіжі. Це тільки важко читати, працювати на списках. Де знаходиться в Монголії? Чи існують дійсно білі слони? Цікаве тлумачення відносин між Петкою та Василієм Івановичем. Але якщо ви зробили їх крутими, як героями Тарантіно, це буде ще краще! Я подобалася психологічною лікарні.
Василь.
Фьодор Достоєвський, «Крим і покарання», – Ви знаєте, не поганий. Написав яскраво, красиво. Зображення чіткі, рельєфні. Я був дійсно стурбований Соня. Але студент Рассолников не хотів. Відбиваючі, відставні, але він не бачив правдивої глибини в ній. Дійсно, «створіння тремтить». Бабця шкода. Про нас
Борис Акунін «Пригоди Ераст Фантерін» «Читати все». Я не схожий на це дуже багато. Важко читати, обтягувати на неперевершених словах і страшних іменах. Японка дуже фантастична, чому японія була ткана, вона не ясно на всіх. Ви не знаєте про цю країну. Дуже довго, багато непотрібних слів, людей, дій. Ви не повинні читати більше інших авторів. й
Сергій Лук’яненко «Нічний годинник» «Я нічого не розумію». Вампіри, вовки, «з темного». Відчувається, як кілька похмілля чоловіків шукають свого шляху додому, граючи рольові ігри одночасно. Про нас
Іван Толкен, Господь Кільця, Ви змінили життя Ти геній! Я вдарив ядру. Він не вірить в ельфи. Я шукаю правду, що ви керували мене. Так само одне питання: Хоббіт далеко від Vyborg? Якщо немає поїздів, я пройду.
З повагою, Вася, який бачив. й
Clive Lewis, The Lion, The Witch, and the Wardrobe, Після важкого розчарування і подальшої депресії, викликаної відповідь на мій відгук неординарним D. Tolkien, ви стали новим надії для мене. Що? Я сидів в шафі протягом п'ятнадцять годин, ноги були жорсткі, я був голодний, але двері в Нарнію ніколи не відкрився! Мапа Я сидів у виворітній шафі. Це все дуже дивний і здається, як привидний жарт. І в цілому, ваша Аліса в Wonderland набагато яскравіше і чіткіше! Прийміть кролика норки занадто дрібними.
Повага, розчарована в житті Вас. й
Ми не сумніваємось, що кожен з нас коли-небудь зустрінеться (або зустрінеться) подібною «Вася» в інтернеті, сміливо подрібнює голови не тільки для графомансів, але і для відзнаки з літературного магазину. Що б він написати на Стругацький, як би він прокоментував вірші Маяковського? Можна тільки вгадати. Або фантазія з нами!
Олег Нагорнов спеціально для Веб-сайт
Фото кредит: Мережа шоу-time «Каліфорнікація»
Веб-сайт www.sho.com/sho/californication/home