Дійсність ліцензій яхт в різних країнах світу

Більшість тих, хто збирається навчати лижника, перше питання: «Право на вікі більш правові?» Ну, хто запитує, де навчаються краще! Ні. Бажаю, я не збираю вас, законність, нехай говорити про законність.
Для початку ліцензії не потрібно в багатьох країнах.
Наприклад, в Данії яхта довжиною до 15 метрів і до 20 тонн ваги має статус велосипеда: просто взяти і їздити. Не потрібно реєструвати, без права на отримання.
У Великобританії ви також можете орендувати човен розмір легкового автомобіля, а також проїхати його безпосередньо на Тюм без будь-якої ліцензії. Крім того, чартерна компанія навіть каже: «У мене дуже легко керувати, якщо все – ми навчимо в парі годин, не потрібно досвіду». Є багато таких країн.

Є країни, де закони дуже суворі.
Наприклад, в Росії досить серйозна система прав капітана. І в Іспанії. І Бразилія. Більше. І все ще зламався в категорії за розміром корабля, потужність двигуна, відстань від берега. Крім того, формально, згідно з російськими правами, неможливо приїхати на іспанську яхту в Канарських островах, а іспанську - російську катер на Волзі. І країни з такими високими пропозиціями, щоб говорити, багато.
Які ліцензії підходять для якої країни?
Зазвичай кажучи, це предмет дослідження для товстої книги. Можливо, хтось повинен сидіти і писати його. У той же час, перш ніж відвідати будь-яку країну, пропускник повинен Google наступне: " Вимоги до ліцензій на пропуск".
Як правило, всі країни діляться на три типи:
1,1 км Будь-який може піти на яхту без ліцензії.

2,2 км Громадяни країни зобов’язані отримати права цієї країни, іноземці можуть ходити з національними правами.

3. У Іноземці та іноземці обов’язкові для отримання прав на цю країну, або отримання прав, визначених цією країною (за умови, що вони мають короткий або довгий перелік визнаних прав).

Можливе поєднання цих умов в залежності від прапора судна. Наприклад, в Іспанії, на кораблі під іспанським прапором, іноземним капітаном необхідно мати офіційно визнані іспанські права, але якщо судно знаходиться під прапором іншої держави, права на пропуск може бути національними.
Що таке катер в нейтральних водах? Не зацікавить країна як скіпка, його ліцензія або страхування. Свобода.
Про міжнародне право.
Природне питання виникає: як взагалі з такими месками можна подорожувати по всьому світу під вітрилами? Чи не існує міжнародних законів або прав капітана?
У зв'язку з тим, що цей термін помилково читає як «всі країни світу», і слід прочитати тільки як «більше однієї країни світу». Окремою конференцією філателистів з п’ять учасників з Смоленського та Вітебського буде також розглянуто міжнародну, так як вони прийшли з двох країн світу.
Російські міжнародні моторні права діють в Пакистані і Багамські, але не в Китаї і Японії. Це незаймана, це міжнародний закон. В цілому кажучи, єдиним законам, які діють таким же чином, у всьому світі є закони фізики. Решта завжди обмежена сторонами, навіть якщо вона є серйозною міжнародною конвенцією.
Звичайно, є міжнародні права яхти. Є багато різних ліцензій, які визнані більш ніж однією країною. Але не існує прав, які визнані усіма країнами світу. Немає у всіх. На жаль,
І тут йде експеримент. А потім пройдемо закони різних країн і розраховуємо, які сертифікати не частіше згадується в списку офіційно визнаних? Я спробував його. У мене є два нерозбірні лідери: RYA і ICC.
З усіх міжнародних сертифікатів пропуску, це найчастіше офіційно призначають в національних законах: від Європи до Австралії. Але ми повинні розуміти, що ми не говоримо про весь світ, але тільки про кілька десятків країн. Небагато, але щось. У будь-якому випадку, це корисно мати одну з цих двох ліцензій.
Тому, до речі, це розумно для власників IYT, щоб витрачати додаткові 100 євро на перетворення IYT в ICC, так як формально вони будуть розширювати діапазон країн. І як бонус, всі ці легеневі обмеження на пробіг від берега, нічна навігаційна навігація (який ніхто не спостерігає і не перевіряється) знімаються, а категорія «моторів до 10 метрів» відкривається з автоматичною машиною.
У мене є неправильний сертифікат, що робити?
Не хвилюйтеся, якщо у вас немає RYA або ICC. Я не маю. Я не пам'ятаю, де я болить, бо я не отримую це протягом декількох років, хоча я ходжу на яхті протягом 5-7 місяців на рік, і щороку я побував кілька нових країн. Це зрозуміло:
1,1 км По-перше, давайте мені нагадувати вам, що багато країн не вимагають прав на роботу яхти.

2,2 км По-друге, якщо пропускник є іноземцем (особливо якщо човен є іноземцем), то більшість країн визнає право на прогулянку по відношенню до своїх національних прав. У випадку Росії, це, шкода, GIMS. Наприклад, в Канаді, якщо ви проживаєте більше 45 днів, ви повинні мати або канадські або національні права. No RYA, ICC, або навіть формальний канадський IYT у списку. GIMS okay. Зважаючи на те, що вона відповідає вимогам країни пропуску.

3. У І третя, і найголовніше, всі перераховані вище є формальним аспектом питання. Іноземний склеппер переглядається як гість з іншої планети, і ніхто не засвідчує, чи є його ліцензія дійсна, що вона повинна виглядати так, чи видається держава або приватна компанія, яка категорія дозволяє приїхати і т.д.

Таким чином, в тих країнах, де є контроль, і закон суворий, все це більш строго застосовується виключно для власних громадян. Коли човен є місцевим, і капітан є іноземцем, контроль, як правило, бути більш ніжним і закон більш гнучким. Але якщо не тільки капітан є іноземцем, але і катером під іноземним прапором, то закон, як правило, говорить: "Дуже, що робити з вами ... якщо ви допускається вдома, то ми доведемо."

На практиці останній варіант, як правило, виглядає ніхто не просить права. Значення? Поставити себе в місці охоронця. Як просити лушпиння, щоб контролювати його пластину. Хто знає які документи, які вони мають у своїй батьківщині, і якщо вони потрібні на всіх?
Що ми живемо.
Крім того, якщо ви хочете, ви можете сміливо, і роздрукувати себе будь-яку ладу, вставити фото, ламінат, і це також буде працювати. Навіть якщо це говорить: «Я, друзі Вася, дайте зуб, який мій друг Іван Петров – це просто чудовий лижник, ось його картина, ось мій підпис». Чи є підроблені? Ні, підпис реальний. І я знаю людей, які були з такими статтями протягом багатьох років. Проблем? Ні, я не маю.
Але повернувшись до de yuro.

Досвід роботи, немає паперу. Де можна отримати?
Не питання Є багато варіантів отримання ліцензії на пропуск на пропуск 30-50 євро без навчання, просто шляхом проходження іспиту або проходження тесту онлайн.
Наприклад, в Хорватії, якщо ви хочете взяти чартерний катер, але не маєте сертифікату, ви можете приїхати до капітанії, скажімо, що вам потрібно ліцензію на скіппер, сплатити невелику державну плату, відповісти на кілька простих питань з серії «червоний лівий, зелений право» англійською мовою, а потім отримати державну ліцензію Voditelj brodice kategorije B / Boat Skipper, який досить визнаний не тільки Хорватія, але і іншими країнами. Звичайно, не всі :. Ціна питання становить близько 50 євро.
Ще один варіант, який ви можете отримати в Канаді про те ж саме гроші, - це Картка оператора Pleasure Craft. Щоб зробити це, вам не потрібно, просто зайдіть онлайн-курс і пропустіть онлайн-тест. Ліцензія буде відправлено. Хоча це не держава, це абсолютно законний для Канади. Крім того, вона визнана в інших країнах. Наприклад, в Австралію можна використовувати, і навіть обміняти там на державний Австралійський правозахисний квиток.
Є багато таких варіантів, які вам просто потрібно шукати. Так можна отримати офіційний документ з написом «Skipper». І це абсолютно законно. І це не без спільного почуття, до речі, в певних випадках.
Чи буде катер?
Чи є це те, що чартерна компанія відмовила в наданні катеру, якщо вона не схожа на сертифікат пропускника? Час.
Що таке свідоцтво офіційно визнано в країні, де планується статут? Вони не можуть.
Ви повинні розуміти, що це не просто ліцензія. Це питання, але це не просто про неї. А чартерна компанія може відмовити від будь-яких причин, чи є вік, національність або невідповідна поведінка. Вони мають право на це зробити, вони приватні фірми, і вони можуть диктувати правила оренди.
Вам не доведеться давати автомобіль будь-яким, хто його володіє, чи ви? Вони не повинні. Хтось запитує для двох лижників на борту, хтось вимагає сертифікату Yachmaster на 50 фут-катер - кожен має власний спосіб боротьби з ризиками.
Я можу сказати, що вони в першу чергу цікавляться не так багато в ліцензії, як в бібліотеці капітана – які поїздки там, де і коли. І ліцензія друга. Бажано, що це було просто, але ідеально також визнано чартерною країною.
Страхові компанії.
Якщо ваша ліцензія не покриває умови плавання, а саме, вона не визнається в певній країні, або містить обмеження, які не поважають пропуском (на нічні переправи, наприклад,), то страхова компанія відмовиться від оплати страхування. Для найбільшої частини ці фантазії. Страхування грошових коштів.
Відносини між страхуванням та клієнтом регулюються умовами політики та не самим ліцензією. І якщо немає слова про ліцензію в політиці, то вони просто не матимуть підстав для відмови. Але якщо вимоги до дії ліцензійного страхування все ще призначають в політиці, то так, відсутність ліцензії, або її недійсність може слугувати підставою для відмови у виплаті. Тому необхідно уважно прочитати те, що ми підписуємо. Як завжди.
Наприклад, з точки зору моєї політики страхування корпусу, не існує слова на всіх про ліцензію.
Зазначено випадок цивільної відповідальності у своїй державній політиці. Крім того, при виникненні страхової події не тільки відносини між страховою компанією і клієнтом, але й третіми особами, які постраждали, а також офіційними морськими органами. І в цьому випадку пожежний охоронець може дійсно потрапити на невідповідну ліцензію, може бути наслідки, а не тільки у вигляді пошкоджень, але і штрафу.
На практиці я все одно не знаю будь-якого випадку відмови від оплати страховою компанією через ліцензію пропуску. Але штраф від охоронця за невизнаний іноземний документ (або, за відсутність визнаного) не є некомерційним. Але це ще одна історія. штраф зазвичай менше шкоди. значно менше.
А ще, гарантуючи, що все завжди буде добре з страховими виплатами. Скоріше, так: є багато випадків оплати, відмов я не знаю, ви не повинні турбуватися, але якщо ліцензія все ще визнається в цій країні на офіційному рівні, то це, звичайно, буде тільки додати мир.
Де пройти навчання.
Я свідомо пішов з цього питання. Якщо ви повністю від подряпини, і все ще позбавляючи яку школу вибрати, то я не заздрить вас: ваші бідні мозку, ймовірно, вже кип'ятять від читання.
Це час для спрощення. Так (не закон, але мій суб’єктивний погляд).
Якщо немає досвіду, то в першу чергу потрібно думати про якість навчання, а не про колір паперу. Він банальний, але це факт. Папірна робота не проблема (див. вище), тому вона вторинна. Хоча, звичайно, це простіше, коли все відразу.
Далі доцільно це зробити:
Є дві міжнародні мережі навчальних центрів IYT і RYA, а також велика кількість національних яхт-шкіл, особливо в країнах, де права надаються законом. Ви не можете отримати ICC автоматично.
Існує три варіанти:
1,1 км Школи європейських країн, які готуються до отримання державної ліцензії з можливістю подальшого перетворення до ICC

2,2 км IYT також легко перетворюється в ICC.

3. RYA, яка вже добре визнається, може бути перетворена в ICC, якщо це необхідно, без проблем.

А потім, після такого первинного відбору я б рекомендую вибрати не стільки навчальної системи, а не навіть школу, але конкретний інструктор. Тому що саме від нього залежить більшість знань і навичок, а не на всіх школах або системі.
Будь-який з ліцензій, що зазначених у попередньому пункті, більш ніж достатньо в більшості реальних ситуацій життя. Але знання не вистачає. Тому, перш за все, потрібно вибрати від кого до навчання, а папір вторинна. Але якщо ви дотримаєте поради вище, то папір буде те, що вам потрібно!
Читати далі: У нас є серйозні проблеми - загальний непереносимість повільного руху.

Сухі залишки.
1,1 км Ліцензії, які діють в усіх країнах світу, не існують. Визначено більше, є менше. Багато штатів визнають ліцензії, видані державою пропуску. Це найбільш юридично прозорий варіант. Також часто визнають документи з RYA та ICC. Є інші відомі, але рідше.

2,2 км У школі краще навчатися, де є перспектива отримання RYA або ICC, але набагато важливіше вибрати хороший інструктор, ніж хороший предмет паперу.

3. У Якщо знання вже є, але є не тільки сертифікат, то ви не зможете знову дізнатися, скільки шкіл пропонують. Для цього не варто ходити в школу, але відразу ж до іспитів. Є багато варіантів.

4. У Статутні та страхові компанії можуть накладати свої вимоги до лижників та їх ліцензій, включаючи ті, які не мають нічого спільного з офіційними вимогами держав. І це їх право.

5. Умань Особливі статті можуть або не можуть функціонувати в конкретних штатах, і це прямо передбачене законодавством. Таким чином, єдиний спосіб дізнатися, чи можна використовувати яхту в певній країні з певною ліцензією, за певним прапором і з певним громадянством, щоб читати закон про цю країну.

р.

В результаті дискусії я зрозумів, що кілька важливих точок потрібно уточнити:

1) Предметом мого дослідження є офіційні вимоги різних країн для іноземних лижних документів. Особливо на гостьових яхтах. Я зацікавила де джуро. Я знаю, що де-факто ситуація набагато простіше і зручніше. Я також згадую це, але все ж тема статті є формальною стороною питання, все інше можна розглянути ліричні з'єднання.

2) Вивчили тільки ті закони, які стосуються задоволення яхт середнього розміру і потужності в некомерційному використанні. Коли мова йде про великі (комерційні) кораблі, все відрізняється.
(3) У тексті замість фрази «додаток, що підтверджує здатність стрибка працювати на човні», можна сказати «прави», «ліцензія», «сертифікат» і т.д. У цій статті я не відрізняюся від цих умов. Тільки трохи чергуються слова як синонімів, щоб не бути монотонним "свідомоцтво про скіпер, сертифікат пропуску, свідоцтво про пропускання."
Вас буде цікаво: Як обдурити іноземців в Європі
Я маю на увазі всі ці слова, деякі документи, які пропускник готовий підтвердити, що він кваліфікований пропускник. І в деяких обставинах цей конкретний документ може дати йому право на роботу корабля. В інших обставинах, в іншій країні, під різними прапорами, не дають. Хто це видається, що це називається, що він підтверджує вторинний.
У цій статті я тільки зацікавлений в одному: з цією особливою частиною паперу, особливо в цій країні, може бути керована або ні. Всі права. Ні, поганий. І тепер не важливо мені те, що слово воно більш правильним для того, щоб викликати цей шматок паперу, чи це публічне або приватне, і т.д.
Автор: Олег Радуль