395
Випивати смерть, британська людина прокидається з стильними келихами На обличчі.
Хтось, прокинувшись вранці після бурхливої ночі в барі, де алкоголь заливається, не можна знайти ключі і мобільний телефон. Загублений гаманець або гроші, що витрачаються. Деякі люди дивляться в дзеркалі і не можуть вірити очі. Наприклад, мешканець британського міста Лебеся вранці після того, як холостівська партія, яка міститься на обличчі величезна тату у вигляді склянок. Ми пропонуємо оцінити деталі цієї неймовірної історії.
Підхід дзеркала вранці, людина (герой воліє не дарувати своє ім'я) пилила на обличчі безтурботно виконаний блакитний візерунок у вигляді келихів з написом Рай Бан в зоні луків.
р.
Спочатку чоловік думав, що окуляри були відображені з блакитною кульковою ручкою або маркером і спробували позбутися від візерунка. Протягом декількох секунд я зрозумів, що все було набагато більш серйозним.
"Я не можу пам'ятати, коли і за яких обставин я отримав цю татуювання. Я дуже п'яний під час вечірки. У мене є підозра, що я був занурений однією з моїх друзів, але я не пам'ятаю, що точно, людина згадує.
За перші кілька днів чоловік думав про подальші дії і не хотів би позбутися від татуювання. Але згодом я вирішив допомогти фахівцям. «Я думав своїх родичів. Я не хочу, щоб вони були втілені очима незнайомців, коли вони пішли кудись з мною, говорить Brit.
Лазерне видалення за 24 місяці
Після зважування всіх плюсів і мінусів власник незвичайної татуювання вирішив зробити лазерне видалення картини.
«Я сумнівався довго, але, як я почув багато оповідань від моїх друзів, що процедура була погана. Наприклад, залишаються рубці, людина говорить. Тим не менш, страхи в підсумку повинні подолати. А також – перенести 6 сеансів видалення тату, які тривають протягом двох років. В результаті було майже сто відсотків руйнування тату (синій з малюнком півколо на фото є стара тату, яка не була видалена).
(доб. 3)
«Що я можу сказати, що процес видалення був веселим. І є практично ніяких слідів татуювання. До речі, я не заробив ніяких рубців. Друзі, які не бачили мене в останні кілька місяців, кажуть, що результат дивний.
Я забив мої окуляри і став відомим.
Кілька років тому хлопець назвав Матвію широко відомий в інтернеті, який добровільно, приблизно отримав татуювання у вигляді склянок.
Тим не менш, ніж юнака звинуватила про визнання громадськості, кажучи, що він фактично взяв участь у рекламній кампанії виробника сонцезахисних окулярів Ray Ban і отримав багато грошей за такий трюк.
Завантаження Завантаження
Як це? Поділитися з друзями
Завантаження Завантаження
25 Непередбачувані фотографії, які могли б приймати тільки в Crowd!
9 Прості способи, щоб знати персонажа чоловіка від його чеек і пальців