7 Beauty Secrets Красивий Audrey Hepburn

416089

Один з найяскравіших зірок ХХ століття Аудрі Гепберн - визнана ікона моди і стилю. Неймовірно жіночий образ все одно захоплює весь світ, хоча сама актриса вважається її зовнішнім виглядом, щоб бути самим звичайним.

Веб-сайт 7 секретів краси Міс Хепберн, які можуть надихати нові здорові звички і позитивне ставлення.

1,1 км Згідно з спогадами друзів і колег, актриса завжди сильно радить всіх пити багато води. Можливо, це її головна секрет: пити воду і їсти багато овочів і фруктів.

2,2 км Після місяця Аудрі провів детоксикаційний день, під час якого вона виготовляла тільки фрукти, овочі, молочні продукти і відвертала багато води. Він допоміг їй впоратися з порушенням біоритму після тривалих рейсів, зміни часових поясів і клімату. Актор часто відчував вичерпання після поїздок - і такий чистий день завжди допоміг їй відновити.

3. У Картопля - степовий продукт Hepburn мав датські та ірландські коріння. Тому картопля для неї була звичною і незамінною продукцією.

4. У Коли запитав, що вона щодня зберігає свою красу, вона завжди відповіла, «Я ходьба». Я прогуляю багато в свіжому повітрі, мій організм насичений киснем. Ось секрет.

5. Умань Про кар'єру актора почалася з балету, а танцювальні вправи стали звичкою, так як навіть поза залом танцівниці не розслабляються. Пам'ятайте, щоб зберегти вашу спину завжди і всюди.

6. Жнівень Для створення свого образу Audrey обрали мінімалізм, вишуканість і класика - чорні стріли на верхніх століттях і рясно розписані вії. Більше

7. Про нас Актор мав дуже позитивне сприйняття життя. Вона часто виглядала як наївна дівчина. Про все, як дитина, навіть після навчання нового рецепта або подивитися щось незвичайне на ринку. Насолоджуйтеся кожним днем!

І навіть в останні жорсткі дні, хворі, актриса розповість сина, «Коли я краще, ми повинні піти в Австралію». Це красива.

Джерела: yahoo, youqueen
Попередній перегляд: SNAP/REX/Shutterstock

https://www.rexfeatures.com/search/?kw=Audrey%20Hepburn&lkw=&order=newest&ft=&iso=&pg=21&search_uid=cda107f4-575b-44b9-a181-50f2cd2039ca