570
10 Актриси, «Углі», які стали справжніми іконами стилю
Мерил Стереп.
У віці 26 років слухав роль головного персонажа в Кінгконзі, але отримав відмову від рогів. «Чому я так не розумію?» (Jessica Lange з часом отримав роль.)
Сьогодні Мерил визнаний однією з найбільших акторів сучасності. Має три Оскари та рекордну кількість номінацій в історії кінотеатру – 19.
зразок краси, елегантності та стилю: Викрадена як пригнічений редактор модного журналу в кіно The Devil Wears Prada.
Reese Witherspoon
Незважаючи на те, що у віці від 12 років вона навчалася залишатися перед камерою, діяючи в рекламних оголошеннях, і в 14 вона грає в кіно, Голлівуд зустрів її непристойним. Коли я вперше прийшов до Л.А., всі я чув, "Ні, це не добре, це не дуже, це не дуже, це не дуже добре." Вам необхідно бути життєрадісним, стійким і утрудненим – це єдиний спосіб домогтися успіху після того, як багато відмов. й
Поточний Рейс є купання в славі. вона отримала багато нагород, в тому числі Оскар, вона сплачується загиблими коштами (у 2007 році, Зерспоон перевершив цей показник, всі актори у світі!), вона дорівнює тисячам модистів і ніхто не думає, щоб сперечатися, коли вона називається «красою блондинка».
Барбра Streisand.
Навіть самий лояльний фанат не зателефонує їй класичну красуню, а сам Барбра ніколи не був знецінений про її зовнішній вигляд. У школі занурився на «великий ніс», а згодом режисери та продюсери відхиляли її на литках з словом «загальна, але занадто страшна».
У своєму місці пензлиться пластичні хірурги, але Streisand навчилися використовувати її «інформат» зовнішній вигляд і стала не тільки унікальною актрисою і улюбленою мільйонами, але і реальною іконкою стилю. Природна сексуальність і почуття гумору завжди приваблюють її чоловікам, в тому числі визнані чоловічими.
Один відомий фотограф - сказав він: «Гір обличчя – живопис з різних історичних епох. й
Вінона Ридер
У школі вона була помилкова для хлопчика, а на одному з перших кастингів вона навіть не дозволила закінчити лінію і безтурботним вироком: «Запис, дитина, не потрапити в актриси». Вам не вистачає. Повернутися до того, де ви прийшли і навчитесь. Немає нічого у вас.
Як були стипендії! Вінона стала однією з знакових акторів 90-х, Джонні Депп був закоханий з нею, і сьогодні, о 44, вона все одно викликає захоплені зіткнення. Про це пише журналісти.
Бетті Девіс.
Коли вона вирішила стати актрисою як підліток, ніхто не підтримав її, з огляду на її типову глузду. У Нью-Йоркі, Бетті не прийняли в акторську школу, радили вибрати іншу професію. Через кілька років, вже маючи театральний досвід, вона не змогла показувати фільми у Голлівуді. Критики і власники студії вважають її «неефективним» і «непривабливим», і вона сама була настільки жахливою власним зовнішнім виглядом на екрані, що кричить від виступу.
Сьогодні вона пам'ятається однією з найбільших акторів в історії Голлівуду, яскравою зіркою її Золотий вік і неймовірно сильною особистістю. Девіс став першим в історії, який висунув 10 разів на «Оскар» для акторської діяльності (присуджено її двічі) і створив реальну революцію в кіно, яка перед її сприймати жінок дуже по-різному.
Дженніфер Лоренс
23-річний Лоуренс прийняв, що майже вилетіти з Голлівуду, де вона почала називатися «жиром».
«Я сказав, що я був жиром, і що якщо я не втратив вагу, я буду гасити.» Тексти пісень, а це означає: Вони принесли мене фотографії, де я був майже голий, і вони сказали, що він повинен мотивувати мене. Я вже зробив кар’єру в Голлівуді, я б не шкода.
Поки любителі і таблички продовжують критикувати голодні ігри зіркою, щоб бути далеко від "гори", вона більш впевнена, ніж коли-небудь: "Якщо хтось намагається навіть сказати щось про дієти, то я кажу собі." Ну, вона має Оскар, який є хорошим аргументом.
Kate Вінслет
Вона вивчала, що діяла з 11 років, але не чекала, що вона була відмовлена ролями, оскільки вона була «занадто жиром» або вона мала «не стільки ж ніжок». Як підліток, Кате брав участь у більш ніж 20 постановок її театральної школи, але в основному вона була виштовхована в екстраси, тому вона відчувала фізично вимкнено.
Але як тільки Winslet потрапив до кіно, критики помітили її непристойний талант. Вона була названа «спеціальною», «унікою», «генієм» та навіть «грейсером», у порівнянні з Мерил Стереп. Згідно з кількістю номінацій Оскара, зароблених у віці 33 років, вона зламала рекорд Бетті Девіса і стала наймолодшою акторкою в історії з 6 номінаціями (з якої одна перемога).
На 40 Kate є ідеальним доповненням краси та жіночності для багатьох, а дизайнер Jaguar навіть прийняв, що він надихнув криві її тіла при створенні моделі Jaguar XK.
Jessica Chastain.
Вона отримала популярність тільки у віці 34, і до того, що часто не вдалося зробити її на кастинги – вона відмовилася відразу, без прослуховування, кажучи, що вона мала «потворний і несучасний вигляд».
Це лише останні п'ять років, які я чув компліменти з усіх, і я розповім. Пара раз я думав, можливо, я повинен фарбувати блондинка? Коли у вас є червоне волосся і не зовсім Голлівудський зовнішній вигляд, він плутає людей, вони просто не знають, куди покласти вас.
З 2011 року Джессіка зуміла зірвати в 20 фільмах, вона була двічі номінована на «Оскар» і три рази – за «Золотий глобус», з однією перемогою (для головної жіночої ролі в фільмі «Гал No1». Критики називають її однією з кращих акторів її покоління, преса і блогерів один з найкрасивіших і сексуальних жінок, а часовий журнал включив її в список найвпливовіших людей світу.
Keira Knightley.
Народилася в акторську сім'ю, вона мала свого агента від 6 років, похилого в рекламі і отримала дрібні ролі на телевізорі, але це не захистило її від критики і навіть блювоти. У підлітковому віці вона захищала багато приниження слухань: вона розповіла, що вона була "до худий і плоский" і що вона мала "повний рот".
«Ви ходите в кімнату, ви зможете дізнатися, що ви йдете з кімнати, це жорстокий процес. й
Незважаючи на зовнішню крихкість, Кеїра не тільки здогадувати всі удари, але і дав назад всім відступникам, тому що тепер вона вважається однією з найкрасивіших жінок, її кінопартнери є перші Голлівудські красуні, її талант відрізняється двома номінаціями Оскара, і її Єлизавета в Піратах Карибського моря стала дійсно культовим характером.
Софія Лорен
Тепер важко вірити, але коли юна італійська актриса вперше прийшла до Голлівуду, оператор аудиторських послуг подивився на неї і сказав: "Лок, я можу зробити багато, але я не майстер."
Чи варто говорити про свої переваги в кіно і виняткову красу, яка не змінила її з віком?
Завантаження Завантаження
Як це? Поділитися з друзями
Завантаження Завантаження
Найкорисніші та шкідливі пози для сну за науковцями
14 Молодий Топ Моделі З Повністю Космічні Заробітки