Вітграс – всього 2 столові ложки на добу для здоров’я всіх органічних речовин!

Кілька років тому, коли суперпродукти тільки починають з'являтися на нашому ринку і були тільки продані в декількох місцях, я дізнався про цю дивовижну природні ліки, переваги яких дійсно застрягли мене.

В цей час я тільки спробував вітграса як порошок, привезений з Десь в Європу, додавши його до ранкових коктейлів. Також я знав, що спочатку був багатим зеленим соком з молодої пшениці.

Але як виростити її і вичавити цей сік, то я не зрозуміла. В цей час не можна купити в будь-якій кав'ярні в Москві: порошок був виведений всюди. Минулого року в Києві мої друзі приймали мене до дивного льоху, де були стійки з лампами і зеленою травою: це місце продано свіжі вітгра.

В цей час на менше 50 рублів я зробив невелику порцію, близько 30 мл, рекомендую пити її склянкою води, попереджаючи, що навіть від такої мінімальної кількості соку можна отримати запаморочення.

Пити цей солодкий яскраво-зелений сік з насиченим ароматом свіжовирізати траву і вийти зовні, я відчував неймовірно легко! Я відчув, що мій рівень цукру пішов негайно (у той час мій раціон був заснований на крупах) і мій розум очищився.

Вперше ефект може бути викликаний навіть інтоксикацією: Я сміхався багато і прогулявся невеликим притулком, це було схоже, якщо ви не дихали свіжим повітрям протягом тривалого часу і раптом знайшли себе в горах. Оздоровчі властивості цього напою дійсно вражає! Я рекомендую вам дізнатися більше про це.

Габаритний зображення

Хлорофіл, Зелений лікар

З давніх часів відоме цілюща сила зелених рослин. Всі ссавці слідують зеленій дієті під час хвороби. Це обумовлено змістом в рослинах великої кількості хлорофілу – «зеленої крові» рослинного світу, що діє як білок.

Chlorophyll є основою для всіх рослинних життів, це перший продукт сонячного світла і містить більш легка енергія, ніж будь-який інший елемент. Хлорофіл виконує фотосинтез, тобто перетворює енергію сонячного світла для формування речовини. Це джерело сонячної енергії, яка, вступаючи в наше тіло, викликає резонанс молоді і руху.

Німецький вчений Річард Вілстаттер отримав Нобелівську премію в 1915 році за свої досягнення в хімії, а саме для вивчення рослинних пігментів, особливо хлорофілу. Він був Wilstatter, який спочатку зобразив хімічну формулу цього пігменту, а також встановлено, що його структура схожа на молекулу гемоглобіну, і що молекула хлорофіла містить магній атом (Mg).

р.

Отже, хлорофіл з гемоглобіном дуже схожий на атомну структуру, що означає, що хлорофіл поглинається організмом, як швидко, як гемоглобін. При хлорофілі надходить в кровоплин, кровоносна система активно перевозить кисневі та інші корисні речовини до клітин організму, а також здійснює відходи від метаболізму. Це, хлорофіл прискорює роботу кровоносної системи і покращує кровотворення.

Кисневий знову.

Без кисню не буде живого організму на нашій планеті. Кисень, які в таблиці елементів Менделєєв восьмому місці, нам потрібно весь час і в великих кількостях – набагато більше, ніж ми можемо отримати від забрудненого повітря.

У період при кисневій потужності в повітрі було 38-40%. Сьогодні цей показник майже в два рази менше – 21%. А потім, тільки у відкритому повітрі, де мешканці великих населених пунктів далеко не щодня. У місті ця цифра 20%, але не чиста киснева, але розбавляється токсичними газами.

Чому киснем так важливо?

Завдяки йому, що близько 90% енергії виробляється в нашому організмі - в результаті окислення вуглеводів і жирів. Коли є мало кисню, організм накопичується недостатньо окислюється метаболічні продукти або, як вони також називають, вільні радикали, які провокують раннє старіння і допомагають розвиватися різні хронічні захворювання.

Ви коли-небудь зустрілися, якби ви не були? Або мати головний біль в маленькому приміщенні? Чи відчуваєте важкі наслідки похмілля? Або можливо, після тренування ви не можете контролювати своє тіло? Всі ці здавалося б різні ознаки сигналу одна річ: у вас є гіпоксія.

Гіпоксія

Гіпоксія – відсутність кисню в організмі. Цей недолік найбільш швидко відчував нейрони головного мозку. Потім серце з'єднується до своїх сигналів: інфаркт - частина міокарда, яка подає кисень, перестає функціонувати; біль в області серця - перший сигнал гіпоксії. Печінка також дізнається про гіпоксію з болем після грибного бенкету - неокислені засоби знежирення пошкоджують цілісність клітинних мембран.

Про гіпоксію:

Основна причина раку є заміною нормального кисневого дихання клітин органа з анаеробним (кисневим вільним) диханням.

Otto Warburg – двічі лауреат Нобелівської премії в дослідження раку

«Ми уклали, що кисневе голодування є причиною всіх серйозних захворювань. Низький вміст кисню в тканинах є прямим показником різних захворювань. Гіпоксія або відсутність кисню в тканинах, є причиною різних захворювань. й

Стівен Левін - фахівець з молекулярної біології

«Для того, хто страждає від кисневого голодування, стане болючим і може загинути протягом часу. Я сумніваюся, що будь-яка причина, яка буде сперечатися з цією метою. й

Джон Мунц, вчений

Куріння і кисневий голод

Постійна гіпоксія присутній у курців. Ви помітили, що люди в цій категорії значно гірше, а також його стан. Причиною є те ж: люди, які курять, є зміни в організмі. Наприклад, кров не може перевозити кисню до тканин і органів.

В несправності полягає в тому, що після нікотину через легені надходить в кровоносну систему, вона зв'язується з гемоглобіном, а киснем в крові просто не залишається. Молоко, що складається з гемоглобіну і нікотину, не може принести нічого корисного до клітин, що призводить до кисневого голодування. Виражається головний біль, нудота, поганий комплекс. Це особливо актуально після декількох сигарет.

Крім того, що нікотин блокує доступ кисню до клітин, це ще не дозволяє видаляти відходи продукти клітин, так як все «вільне» місце в крові займається просто нікотином.

В результаті кисень не потрапляє в органи і тканини, а відходи від них не видаляють. Тому, якщо ви є курцем з багаторічним досвідом і не плануєте зупинити цю активність, то вам потрібно шукати варіанти збагачення системи кровообігу з киснем.

Сьогодні часто зустрічаються діти з такими діагнозами, які можуть бути наслідком захворювань аденоїдів або астми. Розвиваються більш повільно, ніж їх однолітків, поглинають інформацію гірше, і візуально здаються молодшим, ніж їхні однолітки.

Життя у великих містах з багатьма промисловими підприємствами, і просто авто, веде до того, що за віком п'ятдесят років навіть у здорових людей легені стають половиною менш функціональними. Атеросклероз не забувати про судини, травмовані атеросклерозом - все разом сприяє тому, що вік першої інфарктної атаки значно молодший.

Протягом багатьох років вчені намагаються вирішити проблему: як поставляти тіло звичайної людини з необхідною порцією кисневого щодня? У більшості закладів охорони здоров'я є кисневі станції, кисневі циліндри і подушки допомагають в домашніх умовах. Однак подушки швидко гасять, а циліндри загрожують вибухом.

Розчин рідкий кисень, хлорофіл!

Але хлорофіл не тільки важливо для кровоносної системи. Ця речовина:

зміцнює клітинні мембрани;
допомагає при утворенні сполучних тканин (до яких ран, виразок і ерозії швидше);
прискорює процеси розщеплення трансплантованої шкіри; допомагає при видаленні шкірних висипань та інших висипань при утворенні лущів; підвищує імунітет; знижує нервозність; лікує хронічний синусит;
нейтралізує стрептококові інфекції; лікує хронічне запалення і інфекції внутрішнього вуха; покращує стан варикозних вен; лікує запалення шийки матки; покращує роботу кишечника;
сечогінний, який крім того запобігає розвитку сечокіазу;
покращує підшлункової залози і щитовидної залози; є антипіретичним препаратом для вихідної температури;
Запобігає патологічним змінам молекул ДНК – завдяки антимутагенним властивостям вона може припинити або принаймні уповільнювати розвиток багатьох форм раку.
Chlorophyll - це природний антибіотик, який підходить для зовнішнього та внутрішнього використання. Також відомо для омолодження властивостей - знімає зморшки, підвищує пружність шкіри, покращує її колір, бореться з проявами целюліту.

Ще одна корисна і досить цікава властивість хлорофілу – функція дезодорації. Можна видалити (і не тільки блокувати) запахи часнику, тютюну, спирту.

Якщо порівняти його з молекулою гемоглобіну, який виступає носієм кисню в крові людини, можна сказати, що хлорофіл практично ідентичний гемоглобіну. Тому хлорофіл здатний нанести на кров ефект схожий на дію гемоглобіну: збільшити рівень кисню, прискорити азотний обмін.

Переваги

Короткий опис впливу хлорофілу на організм людини:

бере участь у синтезі клітин крові;
Сприяє відновленню тканин;
протидія пошкодженню випромінювання;
Підтримує здорову кишкову флору;
Активує дію ферментів, залучених до синтезу вітамінів Е, А та К;
Підвищує виробництво молока в годуючих матеріх;
Стопає зростання бактерій в ранах, анаеробних бактерій і грибів в кишечнику;
Поганий запах з рота і зменшує запах тіла;
Знімає зайві препарати, бореться з токсинами, деактивує багато карциногенів;
Стопає карієс і запалення ясен (при використанні в якості додатків);
Супреси трихомоні.

КОНТРАНСПОРТ:

рак,
холодний,
ЕНТ-патологія,
Піоря,
гінгівіт,
запальні процеси,
виразки шлунка і кишечника,
Всі запалення шкіри,
артрит
панкреатит та ін.
Сік пшениграс 70% складається з хлорофілу і є найбільш доступним для споживання людиною, оскільки білкові сполуки хлорофілу переходять в організм людини з мінімальними змінами. Дослідницький науковий співробітник Д. Г. Еарп Томас вважає, що хлорофіл, що міститься в пшеничних грах «з найбільш поживною рідиною, відома людиною. й

Як правильно споживати Вітграс

Як і смак будь-якого зеленого, цей напій має дуже специфічний смак. З іншого боку, здорова людина потребує тільки 2 столові ложки соку (30 мл) на добу, як доповнення до звичайної дієти. Для детоксикації або лікування захворювань можна збільшити надходження до 3-4 рази на добу. Сік рекомендується пити на порожньому шлунку 15 хвилин до їжі і бажано вранці через сильний тонізуючий ефект.

Вважається, що пара крапель оливкової олії допоможе в поглинанні хлорофілу вашого тіла. При бажанні сік можна мити склянкою води або змішати з іншими соками. Дуже смачний і корисний буде поєднання порції Вітграса з соком 1 яблука, 3 стебла селери і шматочок імбиру ~ 2 см. Також вітграс чудово поєднується з ананасом або апельсиновим соком. Крім соків, можна зробити сік проростків пшениці одним з компонентів вашої гладкості: наприклад, освіжаючий зелений коктейль з грушею і імбиром.

Культивація

Якщо ви не встигли вирощувати пшеницю самостійно, то в деяких магазинах продають готові лотки з зеленою та пишною пшеницею.

Цей сік дійсно є супер помічником для мешканця мегаполісу, спробувати його самостійно.