Звук через кістки. Огляд гарнітура SoundAround

Нещодавно я написав про пристрій, який може виступати як зовнішні динаміки для планшета або смартфона. Прослуховування музичної компанії. Я вирішив побачити, що нового в галузі індивідуального прослуховування.

Вперше з незвичайною технологією передавання звуку я зустрівся у віці 7. Що вперше я бачив армійське радіо і дізнався, що був гортань. Здавалося б, щось неймовірне: ти можеш співати і ти будеш чудово чути.
Я знову представила нову технологію передавання звуку: музику можна слухати індивідуально і з відкритими вухами. Звукові коливання передається через кістки, і слух є таким же, як при використанні звичайних навушників. Я вирішив вивчити можливості цих навушників докладно і обурити їх на тиждень, знімати тільки на ніч. Я описую мої спостереження нижче.

Навушники на основі кісткового звуку у вигляді комерційного продукту прийшли на ринок недавно. Але в військовій галузі вони використовуються дещо довше, а на ньому згадувалися лавртофони. Хоча, якщо ви звертаєте увагу на російську військову техніку "Варріор", ви можете побачити, що зараз використовується звичайний навушник. Я вірю, що це зроблено для того, щоб почути команди, передані радіо з принаймні одним вухо.

Добре, ми живемо в мирному середовищі, тому у нас є дещо різні вимоги до передачі звуку. Згідно з моїми спостереженнями, я поділю всіх людей, які використовують навушники в повсякденному житті (вулиця, робота, тренажерний зал) на дві категорії:
1,1 км Я хочу, щоб ніхто не відволікав мене.
2,2 км Мені потрібно ритм, музика і телефонні розмови з вільними руками.

І якщо перша категорія людей вибирає штепсель або повні закриті навушники, другий шукає мінімалізм, щоб ви могли видалити їх в найкоротші терміни, щоб почути, що відбувається навколо. Просто для другої категорії користувачів і призначених гарнітур SoundAround (або Aftershokz Bluez 2).

Упаковка та налаштування
Навушники приходять в красиву велику коробку, яка буде відповідати кілька пар. Що таке, виробник не складався на упаковці. Але вони виглядають презентабельно, тому гарнітура може служити ефектним подарунком.

При розгортанні коробки складно пропустити перші інструкції з експлуатації навушників. Картина чітко показує, що вуха не потрібно закрити.

У пакеті входить сама гарнітура, закріплений гумка для зменшення обіду, тканинний чохол, кабель USB-мікроUSB для зарядки пристрою, оригінальна інструкція і переклад інструкцій від компанії Dudget. В принципі не потрібно більше.

Перший погляд.
Заголовок продається в трьох різних тонах: чорний, неоновий зелений і червоний. Внутрішня частина, яка надходить в контакт з головою, просто забарвлюється в неоновому кольорі, а сама покриття приємна на дотик - м'який дотик.

221633

Якщо ви подивитеся на гарнітуру знизу, ви можете побачити контрольні та мікро USB роз'єм, який покритий гумовим штекером, щоб заряджати вбудовану батарею.

І навіть якщо це не повністю вологобезпечне рішення, але від дощових дощів це допоможе захистити роз'єм. Поруч - об'ємні кнопки і кнопка вимкнення пристрою. Існує також світлодіодний індикатор зарядки та експлуатації.

Внутрішня поверхня точок, що прилягає до часової області, гумується і має виражені виступи. Кнопка об'єму має валик для розпізнавання значення кнопок за допомогою тактильних відчуттів у схожості Брайля. На кнопці об'єму цього «об'ємного джмеля» немає бугель. Спочатку трохи незвично відчувати відкриті вуха, але через кілька годин його використання проходить.

Перший запуск
Для першого включення необхідно натиснути кнопку живлення і тримати близько 10 секунд. Тоді, крім привітання, ви почуєте приємний жіночий голос «Пірсинг». Це означає, що пристрій є пошуковим. У цій точці від смартфона, телефону або комп'ютера запустіть пошук пристроїв Bluetooth і виберіть AfterShokz BLUEZ 2. Підключення відбувається без введення контактного коду, інші пристрої не зможуть підключитися після підключення. За допомогою наступних включень гарнітур автоматично підключить до останнього пристрою.
Заголовок спирається на задню частину голови з її аркою, але якщо це недостатньо, то можна використовувати гумовий ремінь, включений в комплект, який утворює меншу луку. Таким чином, ви можете налаштувати пристрій для будь-якого користувача.

За допомогою
З'єдналися, зручно розміщені, перетворюються на смартфон музику. Неймовірно звук практично таким же, як при використанні звичайних навушників. Так, цей гарнітур має невеликі отвори і звук частково сприймається вушками, але просто заглушить вуха від зовнішнього шуму, так як він стає зрозумілим, що звук дійсно передається по-різному. З вушками закривається, до речі, звук набуває шик-бас.
Я завжди кажу «голова», бо цей гаджет оснащений мікрофонами. Вони розташовані на правому «земному», і зліва є багатофункціональна кнопка. Відповідає за відповідь на дзвінки, пауза при відтворенні музики та подвійних перемикачів мельоди до наступного списку. Чутливість мікрофона достатньо для розмови в нормальному режимі, але слід розуміти, що мікрофон розташований біля вуха вимагає певного обсягу при розмові. Голос трохи спотворений, у порівнянні з звичайною розмовою по телефону. У зв’язку з наявністю мікрофонів впроваджено технологію активного шумозаглушення. Особливість його полягає в тому, що зовнішні шуми, які сприймаються мікрофоном, запускається у вигляді звуку в антифазі при переведенні на навушники. Це частіше наноситься на закриті навушники, щоб створити якісний звук з мінімальним впливом зовнішнього шуму.

Чіпси.
Визначено функціонал універсальної кнопки. Тепер скажемо, що гарнітура оснащена чотирма різними налаштуваннями звуку – еквалайзером. Переключення між режимами здійснюється одночасно, натиснувши на + і - об'єм. У повному тиші або з вухами відключиться різниця звуку буде помітна, але не на вулиці або в шумному транспорті.
Ще одне, що я думаю, що гарнітура говорить періодично. «Пірсинг, акумулятор низький, ласкаво просимо до Bluez двох, підключених пристроїв» та інших фраз приємно дивуються. Це, про акумулятор, який ви дізнаєтеся, не якийсь спійм або блимає світлодіода десь за вухо, але приємний жіночий голос.

Як це працює?
Після трьох годин роботи вуха непристосувалися. Я не помітив голову, тому ергономіка рівні. Я радий, що один стандартний роз'єм (мікроUSB) не обходив цей пристрій, тому вам не потрібно шукати додатковий кабель для зарядки. З щоденним використанням гаджета я послухав музику протягом декількох годин, а решту часу на стенді або послужила на переговори. Навушники, які дозволяють насолоджуватися музикою і спілкуванням, особливо корисні для тих, хто використовується для активного способу життя і часто спілкуються. У той же час для живої розмови вам не потрібно витягти гарнітуру з вуха, так як ви продовжуєте чути навколишнє простір, як до. Це пасивна безпека: коли грає спорт на велосипеді, роликах або ковзанах, важливо почути, що відбувається навколо вас. Але музика допомагає підтримувати ритм. Крім того, з цим використанням вуха не потіють, які неминуче відбуваються при використанні будь-якого іншого типу навушників.
Що стосується частоти зарядки, то варто відзначити низьку споживану потужність технології Bluetooth 3.0. При слуханні музики регулярно і розмові на синотій гарнітурі я заряджав пристрій не більше ніж раз на три-чотири дні.
З цим методом прослуховування є недоліки: в метро ця гарнітура без використання, а при активному русі на швидкості вище 100 км / год в машині з стандартною шумоізоляцією, вам доведеться говорити гучно, щоб співрозмовник почув вас. У метро ви можете зробити смішний трюк з вухами: просто використовувати вуха, а потім звук буквально оточений, завдяки хорошій кістковій провідності. У той же час, основна перевага цих навушників втрачається - ви практично зупините слухання всіх оточуючих звуків.

О, спорт, ви життя!
Варто відзначити, що компактна і ергономічна форма бездротових навушників, а також можливість почути навколишнє простір, а також просунути на спортивні подвиги. Такий гарнітур добре зберігають як на відкритій голові, так і під шоломом або шоломом. Не нехтуйте безпекою і дайте шолом під час тренувань, якщо ви хочете слухати музику. Ну і при спуску з гори на сноуборді можна навіть відповісти на дзвінок, просто доторкнувшись багатофункціональної кнопки з однією рукою - це швидко, просто і безпечно.

І якщо ви подивитеся уважно, ви можете побачити, що бездротові навушники післяШокса не заважають носіння шолома на всіх.

Плюси:
  • Відмінна ергономіка, приємна на дотик матеріали і якісна збірка
  • Використовуйте Bluetooth 3.0, яка має менше споживання енергії, ніж попередній перегляд
  • Якість звуку
  • Високий рівень пасивної безпеки, оскільки вуха відкриті
  • Ваза операції
  • Неймовірні відчуття прослуховування музики і навколишнього простору - окремий бонус.

Склад:
  • Неспроможність в підлозі і шумних місцях
  • Вони спотворюють звучання своїх голосів.
  • Вони майже не поєднуються з головуванням.
  • Переміщує склянки з звичайного місця. Це не важливо при використанні спортивних окулярів, але при використанні звичайних рам може бути проблема.

У відео гарнітур працює на максимальному об'ємі, тому можна оцінити, скільки буде чути інші. Від відстані метра в тихому приміщенні буде чути.

Висновок
Протягом тижня використання цього гарнітура я поїхав понад 500 км за кермом, провів 4 години в тренажерному залі, провів 40 годин в офісі на робочому місці, дав десятки людей спробувати на гарнітурі, слухав список вибраних пісень кілька разів і подивився фільм в повній тиші, використовуючи тільки навушники. Що я можу сказати? Я люблю гаджети!
Це право! Незважаючи на те, що їх ціна іноді висока, нові продукти, які роблять спосіб для нових технологій, не можуть бути дешевими. Ця гарнітура принесла мене до мого дитинства кілька хвилин, а потім приніс мені до реальності і дозволили мені спілкуватися, послухати музику, послухати світ навколо мене. І було комфортно.
У магазині Dudget можна придбати ж гарнітуру.

Джерело: geektimes.ru/company/dadget/blog/273244/