Як мити вікна з багажником?

Ви знаєте, сучасні гаджети не тільки спрощують багато рутинних заходів, але і сприяють більш вигідному середовищі в сім'ї. Так, коли прийшов час для весняного віконного миття, я спробував поставити всі ці мокрі процедури на роботі. Ось як це можливо, на тесті запропоновано чудовий автоматичний віконний шайбу - Hobot -188. Це молодша модель в лінії стовбурів, хоча був ще один попередник, але зараз є більш просунута - квадратна форма. Квадратний він просить довго, але Hobot-188 в принципі промивається чудово.

Хобот, ім'я, яка смішна, продає в ящику (завдяки ви ковпаєте).

Незвичайний. Коробка і ящик. Картина не відразу ж зрозуміла її призначення. І в цілому, поки ви спробуєте його в разі і не переконані в результаті, ставлення до такого віконного шайбу з'єднується. Так я бігу вперед, шукаю в коробці.

, Україна

Тут у нас є багажник, без слону, але з хвоста. Цей хвіст складається з різновиду паракорду, тільки без сердечника, добре, ми не стрибаємо на парашут. Блок живлення з розширювачем та пультом керування мережі. Що таке дистанційне? Не телевізор. Але ми будемо говорити про це знову пізніше.

О, і пара взаємозамінних кілець, які зношують ганчірки з мікрофібри і набір цих тканин 12 штук.

Я не мав набору серветок для тесту, але я зробив велику роботу з двома.

7164197

Додаткові кільця на фото не потрапили, але нічого цікавого, тут можна побачити, що це і де він одягається.

Є також інструкція про те, що навіть на самому стовбурі написано, що необхідно прочитати перед точністю! Але насправді є тільки пара важливих точок, або навіть три.

1,1 км Що перед використанням пристрою необхідно заряджати.
2,2 км Що не можна використовувати її на келихах без рами (по-іншому вона буде смоктати на краю і каюка).
3. У Де натиснути пульта дистанційного керування, щоб почати миття вікна.

Добре, мотузка повинна бути зафіксована десь для страхування і так зрозуміло. Але все ж, не дивлячись на те, що є акумулятор, він, очевидно, також для страхування, потрібно мити вікна з підключеним живленням, для цього є джерело живлення для шнура.

Вам необхідно заряджати акумулятор тільки один раз, після відкриття коробки, перший раз. Час заряду акумулятора 3 години. Після зарядки зелені світлодіодні ліхтарі вгору. З подальшим використанням акумулятор не потрібно, тому що пристрій працює через мережевий адаптер. У разі втрати напруги в мережі акумулятор служить запасний джерело живлення.

В цілому, з'ясовується, це час, щоб смоктати цей HeadCrab до скла. Він sucks дійсно жорсткий. Увімкніть живлення, тулуб весело вичавить і в пару секунд погорнеться своїми моторами, які приводять повітря через серветки з центрального вечору. Смокче на склі, як я сказав мертвим. Далі натисніть кнопку верху на пульті дистанційного керування і багажника, що обертається.

до 1 2 3 4 5+

Він рухається по кроках по черзі всмоктуючи до скла, потім один раунд в часі, що робить крок. Сходження дуже смішний. Зробивши верх, і відпочиваючи на боці рами, вона виходить на бік і йде на праву сторону, відпочиває на неї і починає рухатися назад до лівого боку. І так все над вікном, намагаючись краще очистити перехід від рівня до рівня.

1990Р. 2199Р.

Це де перевага квадратної форми настає. Верхні і нижні кути рами залишаються немиті. Але в порівнянні з загальною чистотою скла, це нестійке. Куточки можна протерти самостійно тканиною, якщо звичайно є можливість дістатися. Я, наприклад, на лоджії є скло з неперевершеним кутом, де дуже незручно досягти з копом, і ви не можете піднятися на всю рукою. Я кинув моп на вулиці минулого разу. Не було добре, а поверх 13, до речі.

Якість прання. Я не даю йому прямо. Я спробував його на дзеркалі в шафі. Останній раз після миття деяких побутових засобів був ледь помітний збивний рейдер. Тулуб з двома ганями просто замочують водою без будь-яких засобів очищають його і не залишають розлучення. Я підозрю, що це в диві мікрофібри + сильний пресування через потужні мотори і хороше тягове навантаження.

Якість миття на вікнах можна оцінити фото. Ось фотографії до:

І після:

(Б)

Габаритний зображення

Р

Чистий скло важко фотографувати. Виявляється тільки ручний фокус і з обережним вибором фону. Деякі фотографії показують бруду в куточках, що, як я сказав, що відсутність круглої форми.

Краще мити ганчі після кожного зовнішнього скла. Вони збирають бруду дуже добре.

В інструкції, як правило, говорять про миття в пральній машині, очевидно, але запам'ятовують роки студента і миття шкарпеток з милом і руками, їх легко мити в пару хвилин, і знову в бою.
На внутрішній стороні вікон не потрібно мити так часто.

Але тут, до речі, можна побачити, як зникають бруд під дивним стовбуром віконного робота. Але краще подивитися відео раз, ніж дивитися фото сто разів. Я зробив пару кліпів, що показують автоматичне очищення вікон.

Давайте знову описати докладно процес миття вікон з багажником.

вставте шнур живлення в робот і розетку
Ми заряджаємо до зеленого світла.
прикріпіть мотузку безпеки, наприклад, до батареї
Ми повертаємо роботу на скло, і одягаємо його.
Натисніть кнопку вгору руху на пульті дистанційного керування.
Очікується на роботу, щоб мити вікно і зупинитися, віджимаючи життєрадісна пара разів
Затримайте його і відключіть його, видаліть його зі скла.

Це просто. Наприкінці процесу протріть або не протріть рами і куточками, і перейдіть вимити.

Питання може виникнути, що робити, якщо робот перестає далеко від краю скла і не досягне ручного? Для цього існують кнопки на пульті дистанційного керування: «зняття зліва» і «зняття вправо», просто натиснути їх і багажник по краю, яку ви хочете.

В інструкції також скажуть, що за допомогою Hobot-188 можна мити підлогу, але я не зловживаю це, мій собака вже в шоку, і не швидко це буде - протерти велику поверхню, краще використовувати роботу полотен, можливо, він якось з'явиться на моєму огляді ;

Нарешті, ще одне відео показує повний процес миття одного скла вчасно і фото «Що всередині?».

Як ви можете побачити, промийте одну грубо стандартну склянку вікон близько 3 хвилин.

Тепер побачимо, що всередині:

Для початку викрутки 2 болти кріплення поворотних підстав для мікрофібри і 6 шурупів. Ми беремо засупу.

р.

Тут можна побачити, що сила передається на обертальні круги пластиковою частиною, за зовнішнім виглядом і на дотик, що нагадує нейлон або схожий матеріал. Матеріал хороший, не тріскається під навантаженням, як ABS, тут є рахунок.

Підніміть верхню, білу, частину тіла, для цієї мети відключивши термінал гудзики і заглушка живлення. Це вже приємний, не існує дешевих китайських технологій - теплового клею і прямого паяльника дроту, коли потрібно розбирати дроти або паяльника або промити.

Сам роз'єм є стандартним, з направляючими і стягнутими, поляризувати не можна.

В цілому я думав, що двигун більш потужний, це виглядає дуже мало.

Але відразу ж очищаємо багато питань про те, як він працює. Я думав, що це була складна система клапана, але вона виходить не. «Використання» є постійним на обох торшерах, а рух відбувається тільки завдяки обертанню опор. Перегони виконуються за допомогою різних швидкостей обертання круглих черв'яків.

І ось акумулятор: 14.8 вольт, 650 мА/год є таким запасом, якщо живлення втрачається. Я думаю, що це буде достатньо часу, якщо все, потрібно бути більш уважним до роботи.

Брати. Існує стандартна схема захисту від зворотної техніки та саморемонту. Важливі чіпси фрезеровані і не впізнавані. Хоча в цілому це вже зрозуміло, як це працює, і я думаю, що ви можете покласти будь-який мікроконтролер тут.

До речі, цікавим рішенням з двигунами обертання платформи. Вони абсолютно стандартні і поширені. Але виявлення перешкод здійснюється, очевидно, на контрольі струмів двигуна, хоча, можливо, якось це включає датчики на нижній стороні.

Я не взяв його далі, але я все ще повинен зібрати його назад і зробити його знову.