Ці відомі чоловіки обмінялися сьомими і навіть восьмими десятьма, але все ще продовжують радувати і в деяких сенсах шокові вентилятори з їх зовнішнім виглядом. Побачити в новій галереї PURE, що виглядають як деякі іноземні та домашні знаменитості, які не хочуть брати участь у молодих органах.
14
Ефім ШифренВік: 60
Наприкінці березня митець виповнилося 60, 20 з яких гуморист зареєстрований в тренажерному залі. І це, як довгострокова співпраця з спортом впливає на зовнішній вигляд зірки «Анселга».
«Будь ласкаво просимо». Як дитина, гумористка захопила спорт і будь-які фізичні навантаження. Як він один раз згадується в інтерв'ю, все почалося з банального бажання отримати трохи чистоти. Частіше до тренажерного залу Efim штовхнув Алла Пугачєва.
Я пам'ятаю, коли зняв Новий рік «Огонек» 89-го року, я вперше прийшов до будинку Пугачової. «Ох, я думав, що ви були сороки років на телевізорі». Я не був ще тридцять років. Це, з екрана я дав враження про людину, яка має своє життя за ним. Тоді прийшло остаточне рішення про закінчення цього передчасного віку, — сказав художник в інтерв’ю з журналом «Спортклуб».
Однак легке регулювання фігури не обмежувалося: гімнастика затримала, і художник серйозно зацікавився бодібілдингу.
Вибрати 42 _
р.
За час свого першого візиту до тренажерного залу митець отримав свій перший успіх – отримав статуетку «Мр. фітнес» та сертифікат на честь Московської Федерації бодібілдингу.
Олег Газманов Вік: 64
Самий стрибковий художник вітчизняного етапу, який відчував 25 років, не більше.
З малюнком художник, звичайно, переповнений. Тим не менш, той факт, що його 64 Gazmanov не виглядає. Це особливо проявляється, коли співак з'являється з муфтою. По дорозі співак регулярно лікує своїх послідовників Instagram, таким чином сприяє здоровому способу життя.
5632967р.
Невідомо це твори для шанувальників художника. Але зрозуміло, що діти Олега Газманова абсолютно пішли в степах батька. Тим не менш, в рамках проекту «Філіп».
СтінгВік: 64
Британський музикант не зупиняється в тренажерному залі протягом тривалого часу і не зцільно сприяє здоровому способу життя, але все одно вдається виглядати досить підходящо і трохи молодше років.
Музикантовий сам неодноразово згадував, що збереження форми допомагає йому дієти, включаючи багато білка і овочів, а також мобільний спосіб життя.
Іггі Поп. Вік: 68
Панк рок легенда James Osterberg Jr., краще відомий широкою громадськістю як Iggy Pop, на відміну від вищезгаданих митців, не гравітувати багато в напрямку здорового способу життя. Все своє життя гріхиться з сильними напоями, препаратами та іншими скелями та валками. Але все це не заважає 68-річному актору, який знаходиться в хорошій фізичній формі і ходьба навколо баре на сцені.
На початку березня цього року актор погодився брати участь у провокативному проекті британського Джеремі Deller. Співачка, яка набрала голий перед двома десятками митців з різних країн. Робота запланована восени на Бруклінському музеї.
«Справедливість тіла бачила багато і вона повинна бути документована», - сказав він. Він вибрав Іггі як модель, головним чином тому, що він є центральною фігурою в сучасному рок-музиці.
Mick Jagger. Вік: 72
Не менш життєрадісним виглядом і лідером легендарного Rolling Stones Mick Jagger.
У деяких способах співачка сьогодні виглядає набагато сильніше, ніж у своїй молоді.
р.
І це незважаючи на те, що всі юні роки співачки були затоплені міцними напоями і покривають порошками різних видів і кольорів. Тим не менш, варто платити дану музику: після того, як він був більш ніж 50, він думав трохи про своє здоров'я і навіть сказав, що він спробує відмовитися від жорстких напоїв і інших шкідливих речовин якомога більше.
І сьогодні, відповідно до інтерв'ю три роки тому з The Huffington Post, Jagger йде в тренажерний зал і працює: Я навчаю п'ять або шість днів на тиждень, але я не турбувати. Я чергую тренажерний зал з бігом і танцями. й
Роберт Де Ніро Вік: 72
За останні 20 років актор Роберт Де Ніро має невеликий досвід, щоб бути молодими: надзвичайно стрункий Vito Corleone від The Godfather 2 або Travis Bickle від Taxi Driver.
Остання пара десятків років, актор, який перемогв рак у віці 60 років, активно займається спортзалом, що дозволяє йому знову з'являтися і знову на екранах з дуже заздрим лезо Torso.
Знімок екрана з фільму «Грандефт легкої поведінки», 2016
Харрісон Форд Вік: 73
Легенда Індіана Джонса (ака Хан Соло) - це непристойний. Кілька місяців тому актор з'явився на кришці американського чоловічого журналу. Жорсткий і засмаглий.
Сценарійна картина відноситься до історії минулого року, коли актор практично збитий на невеликій площині двигуна: через проблеми двигуна, він зробив тверду посадку на гольф газоні. З сцени нещасного випадку, Ford був прийнятий до лікарні з переломами і синцями, звідки він пішов через три тижні.
«Після штрафу. Я боровся, але я дрібно. Він дуже хороший, як ви думаєте, він, Ford's син Бен писав.
Тим не менш, слухаючись звичайними фотографіями Ford, редактори журналу не спостерігали свою точну форму занадто багато.
р.
Завантаження Завантаження
Як це? Поділитися з друзями
Завантаження Завантаження