REPLY: YOGA-MAMAMA BRIONS SMITH

р.

Смоктати мами, королева балансів на руках і інвертованих поз Briony Smith зачаровує своєю дивовижною красою. Скільки міцності і ніжності, скільки енергії і спокій!

Йога дає вагітним жінкам можливість піклуватися про себе, не коханих. Це дійсно час догляду за собою, а також можливість зберегти тіло в хорошій формі. Вагітність не тільки змінюється в організмі, емоції, відчуття, в цілому, сприйняття світової зміни. Але йога допомагає відчути єдність, підключати ці зміни і трансформації тіла. Практика дозволяє не турбуватися про комплексні зміни, але захопити даний момент.

Я працюю і багато подорожував під час вагітності, і мої емоції змінилися дуже швидко. Я щаслива, і наступна хвилина я голодний і в поганому настрої. Не секрет, що гойдалки настрою можливі при вагітності. У своїй практиці я відчував свою силу і вміння контролювати негативні емоції, так як не розливати їх на близьких. Ви всі люди і кожен має моменти, які не можуть бути гордими, але вагітність не є справою. Просто подбати про себе - це найголовніше, що ви можете зробити для своїх близьких.

Є два проблеми, які вагітні жінки стикаються. Один. Іггі, які практикують йога до вагітності, часто турбують, «Я це з легкістю, і тепер я не можу». Це найбільший подарунок! Це можливість бути пацієнтом, щоб прийняти себе. І два. Розумні мами, які вперше знайомляться з йоги при вагітності, оцінюють себе і свої сили. Але йога не просто вміння виконувати постави, це набагато складніший процес.

Взяти час на практику. Довірте мене, це завжди можна виготовити. Ви відчуєте себе краще фізично і психологічно. Ви можете практикувати вдома у власних темпах. Пам'ятайте, що ви точно де ви повинні бути. Це важко. Ваше тіло змінюється. Але я знаю, що ви можете піклуватися про себе. Будьте хворими.