Я ніколи не впадаю руки. й

У світі люди, які не вірять в любов. Але ви прочитаєте цей і невірний буде затінений.

Історія «Я подбаю тебе. Завжди.

Янгф дружини, Ду і Жу, одружений, коли вона була 20 і він був 28. Якщо життя виявилося по-різному, можна сказати, що шість років тому вони відсвяткували «золоте весілля», але не перед ними відсвяткували: занадто багато турбот.

За п'ять місяців, коли сталося випадково.

На шахті з’явився медомон, а чоловік вирушив до вугільної шахти. Робота - це грошова, непристойна, і вони, звичайно, мріяли дітей, ціла бродка милих малюків (програма управління народами, потім, в кінці 50-х років навіть не говорили про). Під час виїзду, Він знаходився на те, що Жу був вагітним і що коли він повернувся з шахти, він знайде першу дитину.

Молода людина відчинила лист з дому з радісним трепідуванням: тут це, раді новини, тут!

У листі міститься тільки кілька ієроглифів:

«Дружина хвора і не виходить з ліжка. й

Всі

Негайно приймав невиліковний залишок на роботі і кинувся додому. Його красива молода дружина несправедлива в ліжку, не в змозі перенести її ногу або руки. Її тіло було шліфовано. Що відбулося? Лікарі не мали ідеї. Це таємниця! Ночівля, молода жінка перетворилася в бездоповідну дитину, не в змозі харчуватися самостійно, піти в туалет, або розкачати на інший бік.

Єдине, що Жу може бути крім. Дружини прокинулися замороженими щоками на грудях, за хребтом, на подушці, але не можна протирати їх.

Витирають його сльози.

"Не турбуючись," він зловив дружині. - Я подбаю тебе. Завжди.

Від шахти він мав перекинути і жити на дочірньому підприємстві. 56-річний Важко не залишає місця свого хворого дружини.

Він подав її з ложкою, він заклав її судно (не було діаперів у 60-ті рр. у китайському звороті). Він зіштовхував гроші на інвалідний візок і взяв її до кожного лікаря, який міг дізнатися про. Немає одного коли-небудь діагностованого Zhu. Лікарі домовилися тільки про те, що вона буде лежати до кінця своїх днів, і дітям (дружина не перестала сподіватися) доведеться забути.

Алеон, друзі та родичі радять Ду:

- Ви молода людина, залиште її, ви знайдете інший нормальний.

І пішов він: будинок повністю. Вимити на ньому, варити на ньому, очистити його, садити на ньому. І, звичайно, догляд за дружиною повністю на нього. Іноді приїжджає сусіди, доводять щось необхідне, доводять ліки від міста. Основні трав'яні засоби Приготуйте для своєї дружини. Він сам збирає трави для нього, сходження високих в гори. Протягом багатьох років він став істинним рослинним. Вчимося про новий рецепт, відразу йде на рослини. І приготував кашон, він завжди намагається його першим: раптом отруйний.

Ду дає дружині масаж, поки не недавно подається її ложкою, але зараз це важко для неї і він - відтінок серця не може прочитати - живить кохану від рота до рота, як птах його безпорадних курчат.

Це любов.

Історія двох. «Ви не пам’ятаєте мене. Але я пам'ятаю тебе.
Цей рухомий відео з Таїланду не є документальним. Не тільки це реклама. Про любов чоловіка до своєї дружини, яка страждає від хвороби Альцгеймера. Цей короткометражний фільм може вважатися емоційним продовженням попередньої історії, ключем з яким можна розкрити таємницю дивовижного чоловіка Doo, зрозуміти, де він малює силу і радість життя. Відповідь насправді дуже проста. Любов чи ні. Якщо є, це може зробити диво.

Tags

See also

New and interesting