Так اللغة العربية

437875
Іспанська розчарувала мене до точки неможливість. Я не чекав, що з них. Не всі іспанські люди, але іспанські вчені. Вони знають, що красиві жінки є загрозою для здоров'я чоловіків. Ні, я хотів би зрозуміти все і посміхатися. І я не знайшов нічого дивного. Немає нічого очікувати.
А сини Великого і Гоя? Ви, хто серйозно? Експерименти проводилися там, кладуть в одному номері тільки чоловічий контингент проблем для вирішення, а в іншому разом з дуже красивою дівчиною. І за своїми підрахунками, виявилося, що в чоловічій команді завдання вирішували швидко і без затримки, але де була присутня леді. Гормони грали. І люди більше не вирішили розв’язати деякі чисельні головоломки та інші незворотні загадки. Чоловіки хочуть знайомитися і почати друзів. І рівень стресового гормону в крові суб'єктів почався до небароку. Як парашутний стрибок.
Головна Це нормальна реакція! Привіт! Що ви хочете? Не скажеш, що надлишок цього кортизолу може призвести до порушення процесу обміну речовин. Якщо людина нічого не робить, то він напевно це зробить. Ви думали про те, щоб дізнатися один одного, а не сидячи на малюнку? Зрозуміло, якщо тільки з-за кордону до спостереження, розвивається не тільки гіпертонічна хвороба з імпотенцією. Тут і в місці може бути достатня кондрація. Або якщо ви берете ще одну ситуацію і, наприклад, змусити людину познайомитися з продовженням не дуже, ставити її злегка, досить леді. Який гормон буде грати далі? Подумайте про потенцію та цукровий діабет.
Ми повинні більш глибокі дослідження, оскільки ми сильно не погоджуємось з цими результатами. Як врятувати світ?