Procreate rebenku необхідний батько точка зрілий терапевт

Статистика перша.

У Росії третину сімей представляють одинарець з дитиною. Більше 80% цих батьків – мати. За чверть дітей виростають без батька. Ще одна третина тих, хто здавалося б, див. це надзвичайно рідко і спілкуйтеся з ним менше десяти хвилин на добу. Більшість батьків (більше 65%) мають радикальну байдужість. Це просто означає, що вони байдужі до дитини.

Це, багато дівчат і хлопців, як батько фігури мають порожній набір. І багато мам, очевидно, скажуть: «Чому потрібно це взагалі?» Я можу зробити без нього!

Чому потрібен батько?

Чому потрібно це гарне і важливе питання. Звичайно, дитина не потребує другого батька, обов'язково чоловіка. Як правило, для дитини не потрібно підняти біологічною матір'ю: якщо відразу після народження дитини передається в руки любляча, але не біологічна сім'я, не буде катастрофи. Пастеральна фігура також може бути замінена другим люблячим дорослим - дідусь, копаранти або іншого партнера мами.

Другий дорослий дуже важливий для дитини.

І це буде легше і краще для всіх, якщо було добре, адекватно, любляча тато на місці цього другого дорослого. Що ми зазвичай не маємо.

Що відбувається з дівчиною, яка не бачить другого слова, безпечної людини поруч з матір’ю? Або якщо людина байдужа до неї? Дуже простий: він адаптується. У Росії він звикає до неї. Ця сімейна структура стає базовою і зрозумілою для неї. Навіть якщо мама цієї дівчини вважає, що така сім'я погана і транслює її всім навколо (наприклад, у виписок «Це коза!»). Так, він є звірою або "Ваш батько покинути нас", або "Якщо я одружився нормальної людини" і так далі, включаючи дівчину, дитина звикла до цієї моделі сім'ї.

Після цього він може бути дуже страшним, щоб бути в такому пастку, або за допомогою конструктора за замовчуванням. Цей парадокс зазвичай призводить до того, що дорослі, самозайняті дівчата поруч з чоловіком включають в себе дуже суперечливий сценарій: «Я так крихкий, ніжний, теплий, турботливий, ONLY TRY TO THING WRONG, З! й

Що виростає з нічого

Дуже часто запити клієнтів про «як одружитися» асоціюються з двома речами: бажання бути соціально прийнятним (маррі до тридцяти, мати дитину, «маррі» не бути одною, і так далі) і великим побоюванням (нехай перестане любити мене, він змінить мене, буду самоті з дитиною, доведеться працювати вдома і на роботі). Дуже важко йти з клієнтом за страхом і складністю і обговорити ідею того, чому потрібен партнер, якщо мова йде про спільні поїздки або зовнішній вигляд дитини.

Нерідко саме тому обраний чоловік:

- небайдужий (дівчинка досить помітить соціальний жест «покоївка з квітами» ніж той факт, що людина відкрито полюбляє при розповіді про те, що вона спробувала погладити голий бульдозер)

- знецікавився у дітей (хто каже: «Це буде чудово, якщо були діти ... Я прийшов додому: вони щасливі з мене», і дівчина щаслива. Пізніше дізнається, що це все, що людина збирається прийняти з дітей, і — загалом — всі його варіанти для витрачання часу з ними.

Не можна відрізнити свої потреби від потреб пари (наприклад, на другій або третій дати замовлення все на свій смак, не задаючи дівчині, а потім також зберігає бюджет, купуючи будинок на озері біля Орська з одночасним накопиченням грошей, не звертаючи увагу на те, що його подруга капелюхує Орск і все пов'язане з ним, тому що – «Так само здоровий»)

- не зацікавився її часом і ресурсами (напівтори години на зустрічі, без апологізації, а потім постійно обіцяє приступати до забору сина з дитячого садка, але кожен раз - не доля; на першій дати забирає свій телефон, щоб закликати без запитань, а потім - кладає свій автомобіль в пилососі, щоб почати свій власний бізнес)

І це може бути важко для дівчат, щоб помітити, як самопізні, незрівняні, а іноді несправедливі грубі і знежирення свого партнера - тому що це саме те, що вони використовуються.

Добрий батько (або хоча б дід або дядько) дає своїм батькам розуміння того, що пара живе у догляді, любові та безпеки. Дуже важливо для всіх дівчат, які не мали такого досвіду, щоб спробувати половити це почуття іншим чином - на роботі, в дружби, в спортивній команді. Для того, щоб зібратися, приманити на шматки, це головоломки. Для того, щоб не випустити ремінець з звички, - як їхні мами і бабусі витягуються, і якщо ви навіть вводите до відносин - то з ким-небудь, хто зробить їх життя дійсно кращим.
Автор: Adriana Imge