570
Законодавство про елевацію і приниження завжди працює.
З якоїсь причини це так буває, що деякі люди завжди знаходяться в пам'яті і думка їх вага. Але для них, визнання, популярність не є значенням в житті. І інші, незалежно від того, як вони намагаються, ніколи не можуть бути відомі. І це їх прагнення до полум'я, що проблема, яка драгує вниз. Чому це відбувається?
Я запитав ці питання перед цим. Доки я знайшов відповіді на Біблію.
Є закони Божого. Займіть все. І я навчаю Слово Божого, чим більше Я даю в них, тим більше я бачив прояви цих законів.
Одним з них є висівка. Але є також принцип славлення, елевації.
Суть принципу елевації
Я хочу думати про це сьогодні. Я дізнався принцип знову сьогодні. І були виявлені нові правди.
Істина проста: завищений буде приниження. Слабкий настрій.
Матвія 23:12 Для того, хто гасить себе, і він, хто любить себе.
Він, хто бажає бути завищеним, Результатом такої поведінки буде приниження.
Він не прагне гасити себе, навпаки, захоплює себе.
Щоб краще зрозуміти сутність, варто звернути увагу на грецький субстрат. У грецькій мові слово «приниження» означає: опустити, деградувати, деградувати, деградувати, хмелю;
Важливо розуміти, що люди з та без талантів хочуть підняти себе. Останні, я думаю, більш поширені. Тому що вони замінюють власну нездатність.
Але замість того, щоб зробити свою роботу добре і поступово йти вгору, ці люди відразу хочуть піднятися.
Приклади. Обрізка і осінь.
Приклад 1. Наполеон Бонапарт.
Один з кращих прикладів для мене є Наполеон Бонапарт. Він не був некомпетентним, навпаки, дуже талановитим командиром. Але він пішов до своєї мети на своїх головах, виділивши себе якомога простіше.
Починався служити в армії як молодший лейтенант у віці 16 років. Під час французьких Революцій він просувався на хабарадір Під час довідки він отримав звання дивізіонного генерала та пост командира військових сил задньої частини.
1799 р. брав участь у співвідношенні та став першим консулом. Насправді він концентрував всю владу в руках. Його режим був диктатором. Тоді з'явилися 13 років невтомних перемог. Наполеонічні війни, постійні перемоги, особливо австрійська кампанія 1805 р., Польська кампанія 1806-1807 р., а австрійська кампанія 1809 р. зробила Франція під Наполеоном основну владу на європейському континенті.
Весь цей час Наполеон встановив все, що він запланований. Він отримав владу. Він зачарував її, він harassed її. І отримав він. У 1812 році він був 43 і найпотужнішим правителем на континенті.
Далі йде принцип Боже слово. Він, хто гасить себе, буде приниження.
У 1812 р. відбувається акція проти Росії, війни з нею. Битва Бородіно, в якій обидві сторони пишіть перемогу. І захоплювала шлях повернення, під час якої повністю втратила Французька армія.
Російська кампанія стала початком імперії Наполеона. З 1812 року підійшов обвал армії та країни. У 1815 році Наполеон спробував повернутися до влади (відомі 100 днів). Але він вже не мав такої підтримки. У 1815 р. Наполеон здався до британського корабля, сподіваючись, що його взяти на себе політичну притулку від британської.
Але він був відхилений. Без сім'ї або дітей. Він провів останні 6 років на острові Святої Єлени. У вигнанні. строгий режим, обмежена зона для прогулянок і постійного охоронця - це весь спосіб життя. Не вдалося повернути в Європу. Багато людей вже знали про свій смак Він загинув від хвороби. Один. На острові. З усіх, навіть сім'ї.
Як працює принцип Богу.
Приклад 2. Об'єм і падіння. Боббі рибалка.
Другий приклад – чудовий приклад. Мій улюблений навіть. Він також улюблений, тому що він дуже візуальний.
Боббі Fisher – це шахи генія. З раннього дитинства він був використаний до слова «майже». Наймолодший велич Сполучених Штатів, наймолодший чемпіон США. Наймолодший чемпіон світу з шахів.
,00 Р
У віці 31 років досягла того, що більшість шахів досягають ближче до кінця свого життя.
Але це зовнішня оболонка. І всередині, його задум і гордість пішли дикою. Побажання уваги до своєї людини, думка власного значення створювала безліч труднощів для організаторів турнірів.
До речі, ви знаєте, чому Боббі рибал втратив світовий шаховий титул? Він не втратив в шаховому бою. Ноп. Він зробив 64 вимог до організаторів турніру. Федерація шахи FIDE погодилася виконати 63 вимоги. Таким чином, матч чемпіонату був порушений. А Боббі Карпов позбавлений титулу чемпіонату, який був присуджений радянським шахистом Анатолієм Карповим.
І тепер родзинка програми «Боббі рибалка гордість». Протягом свого життя він вважав себе чемпіоном світу. До загинув в 2003 році. Він навіть взяв участь у рематчах з B. Spassky у 1992 році з призовим фондом $ 5 млн.
Приклад 1. Самохідність і висота
Хочу подарувати вам два приклади гумності та висоти.
Найвідоміший Це Мати Тереса.
429862
Є багато матеріалів в Інтернеті про неї. Але я хочу сказати вам, що добре відомо.
Вона народилася в Албанії. У досить багатій сім'ї. Її реальне ім'я Agnes Gonja Boyaji. Вона народилася в 1910 році в Скопье, м. Македонське, що сьогодні столиця Македонії. У віці від 12 років мало Агнес мріяв про монастирську службу, захотів піти в Индию і служити бідним там.
У 1931 р. вона приймала у Ірландія. Пізніше вона була відправлена до Калкутти, де вона навчалася в жіночій школі протягом майже 20 років. Нарешті, в 1946 році отримала дозвіл від Замовлення, щоб допомогти бідним і недоліком.
У 1948 році було засновано жіночий монастир «Сестри місіонерського кохання». Вони побудували притулки, школи, лікарні для тяжких та бідних, і кожен може отримати там, незалежно від їх національності або релігії.
Не було до 1965 року, що збірка розширилася за межі Індії. Сьогодні її члени обслуговують в 111 країнах. Найголовніша частина цієї історії в кінці.
Наприкінці свого життя мама Тереса отримала визнання. У 1973 році отримала Премію Темптона, одна з найпрестижніших в майбутньому. У 1979 році отримала Нобелівську премію миру за свою роботу, щоб допомогти стражданню.
Габаритний зображення
Після цього вона отримала безліч різних нагород. Але це не точка. За більш ніж 40 років (42 років, щоб бути точними), вона подається в захваті. Без нагород або відзнаок. З одного боку вона не потребує.
Принцип знову в дії: він, хто любить себе.
Вона не мала самооцінки або самолюбності шукати винагороди. Вона була просто робила свою роботу добре. Поклоніння і служіння Богу.
«Це чудова радість, щоб приділити себе в сервісі інших. У житті багато злаків, є бездомні і хворі люди, але найгірші з усіх, є ті, хто позбавлений радості любові. Любов: Чим більше ви поділитеся з іншими, тим більше ви будете мати. Не потрібні гармати і бомби. Щоб перемогти зло, нам потрібна любов і співчуття. ?
Ось де це приклад. Приклад гумності та сервісу. І пішов Господь.
Приклад 2. Ісус Христос.
Ісус не є «правою відповіддю», але той, хто встановив приклад його примноження.
Ісус не існує. Він був тільки Богом, який проявляється Його через Ісуса. Ісус прийшов на землю, як Бог. Але відзначається, що людина.
Це дуже гарна книга про Ісуса.
6 хв Він, будучи образом Божого, не вважав його рум'яни бути рівним Богу; 7 Але Він захопив себе, взявши форму раба, ставши такими чоловіками, і ставши схожим на чоловіка на вигляд. 8 000 р. Він послухав себе, будучи слухняним навіть до смерті, і до смерті хреста.
Дякуемо!
1,1 км Ісус був натурним Богом.
2,2 км Він не тримав на рівність з Богом.
3. У Він приниження себе.
У грецькій мові слово «розширений» також перекладається як для того, щоб зробити варену або порожньою, щоб знищити.
Ви знаєте, що це означає?
Ми несемо відповідальність за власну згуртованість. Є люди, які думають, що вони чудові.
Але Ісус не вважав Самого. Тільки Бог був великим до нього.
4. У Прийняття форми раба.
Ісус добровільно служив Богу. Поведінка раба.
5. Умань Хмільний Сам.
Зверніть увагу на це місце знову.
Ісус захопив себе. Кожна особиста відповідальність. Ісус дав нам приклад.
6. Жнівень Він був слухняний.
Ісус був слухняний тільки після того, як він захопив себе.
Звісно, коли людина суперечить самоімпорту, він так сповнений себе - що таке неслухняність? Ісус поставив приклад. Він захопив себе і послухав Бога. І через це, у нас є все, що Він отримав Його смерть.
Висновки.
Якщо у вашому серці є бажання на честь, визнання – потрібно перевірити, чи є все чисто з вашими мотивами. Пам'ятайте, що закон про елевацію і приниження завжди працює.
Якщо ви не слухайте і доробите свою роботу до Бога, Він підніме вас.
Якщо ви думаєте про себе багато, будьте гордістю і відповідною славою, ви обов'язково будете приниження.
Це Боже слово, не мене. І приклади Наполеона Бонапарта, Боббі рибалки, Матері Тереса і Ісуса Христа є чіткими доказами цього.
Нехай Бог дасть вам мудрість вибрати правильний шлях.